Ne yapacağını bilememek

flower_rose

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2.427
3.360
333
İzmir
Merhabalar. 6 ay kadar önce üniversiteden sınıf arkadaşımla netten konuşmaya başladık. Tabi 37 yaşındayım yıllar geçti yani. O zor bitirmiş okulu KPSS olmamış. Bir kurumda işçi statüsünde ama işte bilgisayar yazı işlerini yapıyor. Kadroya geçirmişler. Farklı illerdeyiz yakın da değil üstelik. İşte konuşma sevgililiğe evrildi. İkimizin de ilk ilişkisi. Pandemi dolayısı ile netten konuştuk hep. Yazlığa geçince orda görüştük. El üstünde tutuyor beni. Herkesi zorlarım ne desem tamam diyor. Sen nasıl istersen diyor. Tayin hakkı varmış. Yani yanıma o gelecek. Ben yer değiştirmek istemediğimi baştan söyledim. Bu yaşıma kadar hep eleyici davrandım. Şimdi ne bileyim bazen napıyorum ben diyorum. Bir yandan seviyorum da onun beni el üstünde tutuşu ne bileyim belki de hiç ilişki yaşamadığımdan iyi geliyor. Annemle tek yaşıyorum ben bu pandemi süresince her işi üstlendim. Bu da çok yıprattı bunun psikolojisi de olabilir bilmiyorum. Çok karışığım. Kolay kolay kimseye güvenmem. Şimdi o benim için tamam herşey diyor. Diğer gelişinde yüzük bile getirebilir. Ben aslında yaşadığı yere gidip bir görmek istiyorum. Ama pandemiden dolayı otelde kalmak sonrasında anneme bir şey taşırmıyım endişesinden gidemiyorum. Geldiğinde de diken üstünde görüştüm dışardan bir şey alırım da anneme gelir diye. Ne yapmalıyım 10 gün görüştük yüz yüze. Annem ile ablam da kararını ver diyor. Resmen sıkışmış hissediyorum şu an. Yani ayrılsam çok üzülürüm biliyorum ben de boş değilim. Ama bir anda karar da vermek istemiyorum. Pandemiden dolayı da elim kolum bağlı.

Görüşmeye başlayalı 6 ay olmuş ama pandemi nedeniyle reelde bu kadar uzunmuş gibi değerlendirmemek lazım.

Size önerim: Acele etmeyin. Yüzük mü getirdi, takın parmağınıza, düşüneyim deyin, yüzüğün ertesi günü nikah dairesine gitme zorunluğunuz yok ki.

Adamın ailesini tanımıyorsunuz. Adamı arkadaş ortamında görmediniz. Adamı kalabalık sosyal ortamlarda görmediniz. Aslında bu adamı çok az tanıyorsunuz.

O yüzden akışına bırakın. Biraz sevgili olun. Gözlemleyin. Yaşayın. Tecrübe edinin. Sonra hepsini değerlendirin. Annenizin ve ablanızın gazına gelmeyin

Çok haklısınız ben de aynı fikirdeyim. Pandemi olmasa ben de bir otelde yer ayırtıp gidip göreceğim işte. Ama pandemi ne zaman biter ben ne zaman gidebilirim bilmiyorum. Bunca yıldan sonra bu da buna denk geldi. İnanılmaz gerginim. cevabınız çok iyi geldi teşekkür ederim.

Adamın ailesi çevresi gerçekten hayatında birinin olup olmadığı yani kısaca ne kadar dürüst olduğunu öğrenmek için biraz daha vakit geçirin sorular sorun
yani sadece yaparız ederize bakmayın derim

Anlamadığım 37 yaşındasiniz adam kaç yaşında ikinizinde ilk ılişkisi mi?
38 yaşında. evet ilk ilişkim. kimseye güvenip şans vermedim zamanında. tabi görüştüğüm kişiler oldu ama 1 - 2 kere görüşüp kestirip attım. o da 2 yıldır iş bulmuş. çalışmaya yeni başlamış yani. biraz sessiz sakin yapıda biri. ilk olduğunu söylüyor. hoşlandığı kişiler olmuş ama ilişkiye evrilmedi diyor.

Adamın ailesi çevresi gerçekten hayatında birinin olup olmadığı yani kısaca ne kadar dürüst olduğunu öğrenmek için biraz daha vakit geçirin sorular sorun
yani evet soruyorum da. yine de cevap veren o onun dedikleri ile sınırlıyım tabi. nasıl ne sorcam çok da bilemiyorum? sorduğumda da direkt soruyorum işte. bilmiyorum nasıl olcak?

aslında gerçekten bekar mı değil mi bankacı birine baktırdım. çok kimseye güvenmem ben hele ki böyle bir devirde. yanlış adım atmaktan da çok korkuyorum.

yani evet soruyorum da. yine de cevap veren o onun dedikleri ile sınırlıyım tabi. nasıl ne sorcam çok da bilemiyorum? sorduğumda da direkt soruyorum işte. bilmiyorum nasıl olcak?

Yani bu yaşa kadar neden kimse olmadı deyin hadi biz de güven sorunu var erkekler bu konuda daha iyiler normalde, ailesiyle mi yaşıyor kaç kardeşler ne iş yapıyorlar klasik sorulardan başlarsanız açılırsnız

evet işte ben de öyle düşünüyorum. biraz zaman vermek istiyorum. kestirip atmak istemiyorum. seviyorum tabi. ama arkadaşlarımdan akrabalarımdan o kadar çok yara aldım ki bir de bundan alırım korkusu var. zaten kimseye güvenemedim bunyaşıma kadar bu yüzden. bilmiyorum akışına bıraktım ama ailem de işte o da artık evrilsin istiyorlar. bilemiyorum ben de. umarım iyi olur her şey.

yani sordum iş meselesi dedi, sonra da hoşlandım ama işte olmadı dedi. onları sordum biliyorum hepsini de işte bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…