Ne yapacam ben bu anneci kocayla..!

köküne kibrit suyu şekerim hihoyyyt .hiç haz etmem bukadar anacı heriftenklava:

Eşin sana karşı iyiyse sorun yok bırak uğrasın ama evde bi karısı olduğununda bilincide olması lazım tabii

yeni evlisin sanırım
zamanla bu aramalar gitme gelmeler azalır canım.önemli olan eşinin sana karşı nasıl olduğu
eğer aranız iyiyse çok takılma bu konuya.erkekler maalesef biz kadınlara göre daha geç evliliğe adapte oluyolara.s eşinde zamanla evinde daha çok vakit geçirmek isteyecektir
biraz sabırlı ol ve çok da üzme kendini bunun için
yinede laftan anlayan bir eşin varsa tatlı dille konuşmayı deneyebilirsinyerimseniben

ıyıce tepen atmaya yakın kocana deki ccok ıstersen haftanın belli gunler seni ananın kollarına gondereyım sende rahatla bende ananda deee kötükedihüso

Annesi tabi...
Bırakın istediği kadar arasın annesini ya da uğrasın gün içinde.Yeter ki sizi mecbur etmesin.:1closedeyes:

Senide hergün birkaç kez arıyor ise sorun yok benceee
Ama yinede bukadarı da fazla be şekerimmmm

hata yapıyo zamanla çok üzülceksin cnm
yavaş yavaş azaltsın ilgisini yine sevsin ama görselliği azaltsa fena olmaz

hımmmCADIARZU

eğer seninle arasında bi sorun yoksa we bu anne-oğul olayını sana kırıcı bişekilde lanse etmiosa hergün aramasında bi sorun yok, ilgilenmesi hoş tabi, ilerde sizinde çocuğunuz sizi arasa sorsa mutlu olursunuz sonuçtaa.s

ama bu hergün yemeğe gitmeler, günde bikaç kez uğramalar can sıkıcı tabi ( annenin buna ihtiyacı warsa o ayrı mesela ama bi rahatsızlğı wardır falan)

sonuçta artık bi yuwa kurulmuş we öncelik wermesi gereken kendi ewidir..

çok meraklıydı bekarlık ewine ewlenmiyckei ozaman:umursamaz:

ya hiç hoşlanmıorum ewlenince hergün kayınwalideye weya anneye gitme, yeme içmeyi orda yapıp ewe uyuma gelme olaylarına, ya ewlendik dimi sonuçta bizmde kendimizce düzenimiz war artık:umursamaz:

tabi gidecek tabi konuşacak ama
herşeyin fazlası insanı nasıl üzerse
bu durumda üzüyor insanı.
inş. zamanla bazı şeyler değişirrr

maalesef bişey yapamassın canım şimdi söylensen ters teper aranız açılır sana iyiyse takma önemli olan annesinin dediğiyle hareket etmemesi

evet canlarım yeni evliyim.ama eşim bana karşı çok iyi.Allah razı olsun ondan.sanırım onun başkalarına karşı fazla ilgisini kıskanıyorum...:kedi:

Saniyorumki olayin özü bu!!

Bende rahmetli annemi gün asiri arardim...ne yaptin ne var ne yok gibi...
Yakin oldugmuz icin asaga yukari hergün yada 2-3 günde bir giderdim yada o gelirdi

Allah bin kere razi olsun esim bir defa bile sorun etmedi bunu...Anandir tabiki gideceksin dedi....zaten deseydide pek takmazdim acikcasi...

Esinle arana fitne fesat sokmadiktan sonra sana bir zarari olmadiktan sonra arasin annesini, ne var bunda?

Anlayamiyorum....sanki adamlar gökten zembil ile inmis kimi kimsesi yokmus gibi sirf sizinle ilgilenmesini istemeniz niye? benneyaptımki

Size de ilgi gösterp evine bakıyorsa, annesini de arasın...başka bir kadına gitse sizi anlarım ama annesi bu...yasakkelimesiz annesini paylaşamıyorsunuz galiba...zaman içinde çocuklarınız olunca, sorunlar başladıkça aramaya vakti olmayacak zaten...hiç dert etmeyin, bu günlerinizin kıymetini bilin...

bende hergün annemle konuşuyorum tlfda yarım saat 1saat belli olmuyor.hatta sabah aradığımda akşam tüh keşke sabah aramasaydım şimdii arardım diyorum yani ben bu kadar çok annemi özlerken eşiminde özlemesi çok normal.bizim ki anaysa onunkide ana.onu leylekler getirmediya.bence sorun emeye değmez seninle yeterince ilgileniyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…