Ne yapacam ben bu anneci kocayla..!

Pardon...niye yorum yapmasak daha iyi olur.? Basimiza gelmedigi icinmi?
Nerden biliyorsun arkadasim basimiza gelmedigini?

Kendinden verdigin örneklerle konu sahibininki tamamiyle farkli....Evet, senin esinin yaptigni hic bir kadin kolay kolay cekmez....fazlasi ile abartmis...
Umarim düzelir...

Fakat konumuzdaki es sadece annesini arayip hal hatir soruyormus....ne var bunda?

Ayrica konu sahibesi kendi galiba ben biraz kiskanclik yapiyorum diye itiraf etti!

canım konu sahibi arkadaş her gece ordayız ve evimizi otel gibi kullanıyoruz diyor.
ben de bu yüzden kendi eşime benzettim.
benim lafım sen anneni aramıyomusun arıcak tabi gibi konuşulanlar için...
biz de biliyoruz tabiki arıcağını görüşeceğini anne kavramının ne olduğunu..
ama nihayetinde bir yuva kurulmuş.ve eğer annesini bütün gece görmek istiyorsa evlenmicek annesinle mutlu mesut yaşıcak...sınır çok önemli yani..
tabiki herkesin yorum yapma hakkı vardır ama gerçekten durumu anlamadan yargılanmasına söyledim ben o lafı..
üzerine alınma
...a.s.

selammmlarrr
eşinin annesine gitmesinde ne gibi bir sakınca olabilirki
sonuçta o insan ağaç kovuğundan çıkmadı bir annnesi mutlaka olucak vede onu eşin tabiki görücekkk
peki sen annene gittiğin zaman eşinde aynı şeyleri söylese ne düşünürsün??

evet canlarım yeni evliyim.ama eşim bana karşı çok iyi.Allah razı olsun ondan.sanırım onun başkalarına karşı fazla ilgisini kıskanıyorum...:kedi:

Tatucum konu sahibinin mesajlari bunlar....ben hicbir yerde olumsuz veya kötü birsey göremedim....benneyaptımki

Ramazanin vesilesi ile yemeklerin beraberce yenilmesi bana göre cok güzel..keske benimde kayinvalidem burda yakinlarimda olsada gidip hep beraber kalabalik bir sofrada oturabilsek....esimle iki kukumak kusu gibi yanliz iftraf yapmasak...Annem hayata degil, babamda uzak....

Kayinvalide kötü niyetli olur, esini doldurur fitneler o zaman tabikide haklisin derim...ama böyle annesini ariyor arada bir ugruyorsa hicte dert etmem buna....Ana gibi yar olmaz....insan kaybetdikten sonra dahada iyi anliyor bunu:çok üzgünüm:

Cünkü yarin belkide aramak istersin ama arayamazsin....ölümlü dünya iste...

Senin sorunun cok daha farkli...esin evine baglanamiyor anladigim kadariyla....bebegin olacakmis....o zaman insallah cok daha farkli olur canim....

sık sık annesine gidiyorsa,sen de o annesine gidince sinemaya falan git,arkadaşlarınla gezmeye git.senin de bi sosyal hayatın olunca gözüne batmaz. tamam sen annendeyken ben de bi gezip geleyim de.

inşalla bundan sonrası için hersey daha güzel olur
anlıyorum seni gercekten zor ve sıkıcı bi durum ya cicim aylarını
cümbür cemaat geçirmek:çok üzgünüm:

daha ne istiyorsunuz ki.... annesine, babasına düşkün olan, onları arayıp soran ve Seven, Sayan bir adam, aynı zamanda iyi bir eş ve iyi bir Baba olur....

zaten çok iyi bir eş olmuş bunu siz de belirtmişsiniz.....çok daha güzeli iyi bir baba olmasıdır ki bu her anne için bu muhteşem birşey.....

gönlünüzü ferah tutun.....insan ektiğini biçer...............

sakın anasını kıskandığını belli etme ters teper. zamana bırak kendisi vazgeçsin. sinir oluyorum böyle erkeklere..

yuhhhhhhakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…