Ne yapacam ben ya....

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar eşimle 4 sene flörtün ardından benşm ve eşimin ailesinin itirazlarına rapmen evlendik ailemin düşüncesi beni istemeye geldikleri gün değişti çok iyi davrandılar eşimede ailesinede ama eşimişn annesinin tavrı belliydi neyse evlendik şimdi 9aylık kızımız var....
ama benim sorunum şu doğum yaptıüım gün ailem dağıldı...
annem abim babam her biri ayrı şehirlerde...
o günden beri alttan alttan eşimi dolduran kaynanam azıttı kızımı seviyorum adı altında hırpalama beni her fırsatta dışlamaya aşalamaya başladı eşim ise ondan taraf oldu neyse uzatmaayayım...
görümcem üst katımda oturuyo oturduğumuz ve ise kaynanamın dairelerinden biri görümcemler aram çok iyi olmasına rağmen birden değişti bugün ise eve geldi benimle tek kelime konuşmadan kızımı sevdi gitti sanki ben çocuk bakıcısıyım canları isteyince seviyolar gidiyolar beni hesaba alan yok...
biraz karışık anlattım ama moralim çok bozuk...ev kaynananın üzerine evi satıp başka yerden alsan bi daha asla görüşmücem ama şimdi üst katta görümcem var her hafta sonu kaynanam ona gelince banada geliyo kabusum oldu artık...
napıcam ben yaa tamamen ipleri koparmak istiyorum ama nasıl yapıcam?

Kaynananız hakkında o kadar çok konu açtınız ki, hemen hemen hepsini okudum, açıkcası kaynanan sana kabus olmuş ama yakında tüm kk ya kabus olacak, hatta benim kabusum oldu bile.
Açtığınız tüm kaynana sorunları hemen hemen aynı bence burada bizden medet umacağınıza eşinizle konuşup ayrı bir yere taşının. Böylece sizde bizde kurtulalım kaynananızdan.

Canım kayınvaliden ne derece kötü bilmiyorum ama torun sevgisinden mahrum edemezsin...
Eğer görümcen annesini haklı görüyorsa değişmesi de çok normal..

Ayrıca kayınvalidende çok kötü biri olmamalıı
Ne anneler var,ev vermeyi bırak,oğlunun cebindeki paraya bakann,sonra anasına uyuz die torununu da sevmeyen...
Her şeyi görmemeye çalış..ıyi yönünden bak,kızın hala,babaanne sevgisini tadıyor kötü mü! biraz daha büyüsün anlarsın..
Valla eşimin ailesini deli gibi sevmiyorum ama gelip oğlumu sevmeleri,güldürmeleri yetiyor bana..

ev kaynananmın üzerine olduğu için tapuyu vermiyo ve sattırmıyo evi verse eşimde taşınmak istiyo ama malesef...
kızlar babaanne sevigisi diyorsunuz ama onu tanısanız kızımı zerre kadar sevmediğini anlardınız..kendi çocuklarını daha bebekken annesine bırakıp 2 kocaya giden aramayan sormayan bi insan çok önceki yıllarda eşimn kredi kartı borcu var diye eşim evden kovan..ben hamileyken hast tedavi görürken eşime niye özele getirip boşuna para veriyosun eve götür ne olursa olsun diyen bi insan..
anlatmakla bitiremem yani...

destekmi oldun fırçamı attın anlamadım yani....

Arkadaşım anlıyorum ama tüm bunları bile bile kayınvalidenizin evine yerleşmeseydiniz o zaman..
Kadını savunmak için söylemiyorum ama size kalkmış evini vermiş,siz de onu geçmişi ile yargılıyorsunuz.
En güzeli taşının kiraya..
Azıcık aşım kaygısız başım, kapatın kapınızı herkese..

atalarımız ne güzel demiş.....

ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen....

ya kayınvalidenle iyi olmanın yollarına bakıp evinde oturursun....

yada tasını tarağını alıp kiraya çıkarsın.....

Sevgili altunhan , senin açtığın her konuyu okuyanlardanım bende , inan şimdi de bu sefer ne olmuş diye meraktan girip okudum , inan kalbim sıkışıyor senin kayınvalide mevzunda , taşının o evden ve kurtulun bu kadından mümkünse , gerçekten çekilecek durum değil artık , ama burda kim ne derse desin senin sorununa çözüm değil , çözüm bir tek sende , alıcaksın kocanı kızını gidiceksin uzaklara..

Dilerim bir dahaki topiğin , ben artık mutluyum , sorunlarımı çözdüm diye açarsın tatlım..

birazda görmezden gelin bence..herkesin sorunları oluyor

siz biraz fazla takılmışsınız bu olaya ..görmeyin duymayın..

yada çıkın oradan gidin..

canlarım benim eşim 700tl maaş alıyo ve 9aylık bebeğim var taşınmamız mümkün değl şuan bile kartlara yüklenerek ayı çıkarıyoruz..bunda şükür ama kiraya çıkmamız imkansız..diyeceksinizki o zmaan başka çare yok çekeceksin...:çok üzgünüm:
ama bi yok buldum galiba..
eşimle dün gece kabga etmeden konuştuk oda artık ailesinin tavırlarından rahatsız olduğunu ve benim başmda ailem olmadığı için bana bunları yaptıklarını itiraf etti
bende dedimki o zaman onlarla ilişkimi kesmek istyorum ya sen söyle yada ben bir daha veme gelmesinler kızımdanda uzak dursunlar...
eşimde tamam sen nasıl istersen dedi ve akşam ablasıyla konuşmaya çıkıcak bakalım daha neler yaşıcam...

inan çok iyi anlıyorum seni, kaynanan bebeğine dokunurken neler hissettiğini ki senin yüzüne bile bakmamış...benzer şeyler.. ama malesef boşansan bile onları hayatından çıkaramayacaksın canım, torunum diyecek senle görüşmesede onu görmek isteyecek ve bi şekilde hayatında olacak malesef, onun için bence öncelikle daha makul bi hedef belirle kendine ki böylece ulaşabilesin hedefine..
taşının ordan öncelikle, yine gelicektir arada o zamanda tavrını koy söyle seninde orada oludğunu.. oturup canını sıkma değmez bi insan için, diyeceğini de yaşamına devam et ve farklı bi taktik daha izle annesine kızıp eşinden uzaklaşıp problem yaşayacağına daha çok sev daha çok yaklaş o zaman ilerde seni anlamaya başlarda paylaşırsın dertlerini belki...

canım ş,imdi okudum msjını.. kızımdan uzak dursunlar deme sakın sana geri dönecektir senin ailene de uzak dursunlar demek gibi yada laf çarpmak gibi...

haklısın canım ama bak şu olanlara..
bugün dışarı çıktım eve bi geldim bir daha bizimkilerle görüşmüceksin dedi şok oldum ne oldu dedim..
senin hakkında ileri geri konuşuyolar herşeyi bana anlattığın için laf taşıyo elif sır saklaymaz falan diyolar bende sinirlendim bi daha görüşmüceksiniz dedim dedi
bende hakkımda böyle düşünmelerine üzüldüm ama tamam görüşmem dedim...
ama kızımı isterlerse hayatta göndemem dedim kim alabilri kızını senden saçmalama öyle bişey olamaz oyuncak mı dedi...
ayy ne oluyo kızlar yaa salak gibiyim şuan..

eşin de evi satmaktan yanaysa,çıkın evden kiraya verin...ikinizin de isteği bu yöndeyse çözülemeyecek b,şey yok

kaynananı döversen ipler kopar o kadar basit:lepi:zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…