Ne yapacam ben ya....

gelin olmayı bırak herşeyden önce oğlunun eşi torununun annesisin bunların hatırına seni sevmese bile iyi geçinmeye çalışmalı
beni sevmeyen saygı gösterip adam yerine koymayan kayınvalidem benden ve bebeğimden uzak dursun.
torununu görmek istiyosa benle iyi geçinecek

ama tapu kaynanamın üzerine ve vermiyo tapuyu eşim üzerine...

Tapu kaynananızın üstüneyse, üstelik eşinizde ipleri koparmak istiyorsa yapacak tek şey kalıyor size, kiraya çıkacak ve sizde bir iş bulup çalışacaksınız. Çocuğunuza aileniz bakacak. Böylece sorunlarınız bitmiş olur. Başka yapacak bir şey yok.

canım ınan yasadıklarının aynını yasıyorum.sadece bızım sorun eltı ve kaynımla.ust katımızda oturuyorlar.bırsuru sorun oldu gorusmeyı kestık bızde.benımde esımın maası dusuk kıraya cıkamayız bebegımız olacak kısmetse.ve ev kayınpederın ustune oldugu ıcın satıp kırayada veremıyoruz.tapuyu da hayatta vermez adam.ırtıbatı kestık artık cok rahatız.cokta tınnn yanı.allah yardımcın olsun...

Aynen katiliyorum.....

Kaynanan degismez güzelim, sen hicbir zaman kaynananla anlasamasin.....o zaman en güzelimi onun evindede oturma....cünkü orda oturdugun vakit hep ona gebe kalirsin, ve hep onunla muhatap olmak zorunda olursun.:hulya:

Madem tamamiyle kopmak istiyorsun, al esini cocugnu bul bir ev ve tasin...

Ha ama kira para falan filan diyorsan....o zaman bazi seylerede ammennah diyeceksin.....yok öyle bes kurusa köfte güzelim.....hem kadinin evinde otur hemde gelmesin gitmesin???? Olucak seymi sence?

Herseyin bir bedeli vardir altunhancim.....

sende kaynanandan beter olcam dicem ama kocanda ondan tarafta...

off off keşke bir sosyal güvencen olsaydı..

benim ailem doğum yaptığım zaman dağıldı ailemden kimse yok yanımda çocuğuma bakacak kimsem yok yani tekl çare bakıcı ama eşim alcak 700tl ben alsam 500 600 ev kirası zaten malum bide bakıcı masfarı...offff offfffffffffffffff

darısı başıma nasıl kesitin görüşmeyi canım...

:çok üzgünüm:

en mantıklısı bu tabi..

ben seni çok iyi anlıyorum şu an bende tabak çanak toparlıyorum ev bizim olduğu halde göçeceğiz kaynanam huzur vermedi kiraya çıkacağız evimde bir güzel bir lüks nerdyse denize sıfır ama dedimya saray olsa ne yazar huzur vermedikten sonra işim bu evi toparlıyorum darısı sana kaynanasız günlere canım

Ema1 arkadasım,kendı evınızı satıp baska yerden alma ımkanınız yok mu canım ya...valllahada cok uzuldummm

Ema1 arkadasım,kendı evınızı satıp baska yerden alma ımkanınız yok mu canım ya...valllahada cok uzuldummm

ilerleyen zamnada bir karar alacağız bu ev gündeliği yazın 70 tl denize çok yakın olduğu için bu evden dolayı 50 000 borç var

Ya bole kaynananın suyuna tavuk suyu sıkayım ben.esıme gecen sordum askım neden kaynanalar gelınını sevmıyor ıyı olsalar bıle dedım.dedıkı ogullarını kıskanıyorlar dedı.bunu bır erkek soledı ya.daha ne denırkı...

amin canım yaa ne benim evimde çok güzel sıfır daireye geldim 4 odalı ama çok büyük...
fakat al işte huzur yok kümes kadar olsun sağlıkla huzur olsun yeter bana..

amin canım yaa ne benim evimde çok güzel sıfır daireye geldim 4 odalı ama çok büyük...
fakat al işte huzur yok kümes kadar olsun sağlıkla huzur olsun yeter bana..

taşınırsın inşl, darısı sana vereliniortak:

meraklı fesat gıcık kaynanaları bende sevmem lmaz:
kocamın aklını çelerdim sonra ne yapmak istiyoram onu yaptırttırırdım.
kocanızı nasıl kandıracağınızı da siz daha iyi bilirsiniz yerimseniben

Ayy bunların hepsı ayn ı.6 ay beraber oturdum gelde bana sorun.kaynana dedıkı bıgun senı neden bukadar sık arıyor benı hıc bukadar sık aramazdı.elımı tutuyor esım dısarda amann oglum sıkı tut dusmesın dıye bagırıyor balkondan.bıde su var bana dedıkı benım oglum eskıden hıc gezmezdı sen onu kendıne benzettın cok gezmesını sevıyorsun sen.dusunsenıze yenı gelındım bunları duydum.gorumcektande duymadıgım hakaret kalmadı.ahhh cok sukur gectı o gunler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…