- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
Ayy bunların hepsı ayn ı.6 ay beraber oturdum gelde bana sorun.kaynana dedıkı bıgun senı neden bukadar sık arıyor benı hıc bukadar sık aramazdı.elımı tutuyor esım dısarda amann oglum sıkı tut dusmesın dıye bagırıyor balkondan.bıde su var bana dedıkı benım oglum eskıden hıc gezmezdı sen onu kendıne benzettın cok gezmesını sevıyorsun sen.dusunsenıze yenı gelındım bunları duydum.gorumcektande duymadıgım hakaret kalmadı.ahhh cok sukur gectı o gunler...
yapılanlar unutulmuyo..zor olduğunu biliyorum benzerini bende yaşıyorum...bizdede tapu yok kalkıp gidemiyoruz da iki arada bi derede..
geçenlerde bi arkadaşla konuşuyoruz o da yıllardır kaynanasının evinde oturuyo ama tapusu yok kaldıki kaynpederi evi satmaya bile niyetlenmişti geçen yıl sordum noldu tapuyu alabildiniz mi diye?
bunca yıl oturduk ya kira ödemeden Allah razı olsun onlardan deyince utandım kendimden..
bence en güzeli zor da olsa Allah'a havale etmek..
Allah yardımcın olsun....
Ya bole kaynananın suyuna tavuk suyu sıkayım ben.esıme gecen sordum askım neden kaynanalar gelınını sevmıyor ıyı olsalar bıle dedım.dedıkı ogullarını kıskanıyorlar dedı.bunu bır erkek soledı ya.daha ne denırkı...
altunhan benden sana tavsiye taşın ve git yanlarından başka türlü huzur bulamazsın ne olursa olsun arada mesafe olması gerektiği inancındayım hiç sevmem çat kapı evime gelinsin tamam hadi geldin evdeki çocuğu seviyorsun onada tamam ama seni görmezsen gelmesi çok ayıp eşinle konuş ve taşın ordan madem bu evliliğe müdahale ediyorlar sende onlardan uzak dur bence en güzeli kira vermek baştan belki çok koyar insana ama bence huzurun için değer diyorum
haklısın canım yaa şuan görümcemlede kayananmlada konuşmuyorum eşimde evime gelmiceksiniz dedi onlarda tamam dedi ama daha ne olacak bilemiyorum...
Güzel bir tespit bence erkek bunu söylüyorsa demek ki onlarda herşeyin farkındalar vereliniortak
tabıkı farkındalar.eşım bana cok kotulukler yaptı dıye affedemıyor affetmıyor ablasını.yarın bayram ara konuş dıyorum oralı bıle olmuyor.o da gordu yapılan haksılıkları.rabbım bır sekılde gosterıyor.altunhan sanada bıraz sabır dılıyorum.allahtan esın yanında.atlatması daha kolay oluyor
yine bayramı burnumdan getirdiler deliricem yaa..
görümcem tamam madem istemiyosunuz bundan sonra gelmem dedi oh bee derken gitmiş annesine ananesine dayısına yengesine herlese eşimle beni kötülemiş..
bugün eşimin ananesine gittik ordan dayısına uğrayıp eve gelcez kaynanama falan gitmicez...
tabi hepsi bize suratlı barışın gidin özür dileyin vs..
neyse tınlamadık biz tam çıkıcaz ben kızımı giydiriyorum pat kaynanam gelemzmi ayy beynimdem aşağı kaynar sular boşaldı...
gitti eşimle balkonda kavga ediyolar bende ortada sap gibi kaldım kızım kucağımda sonra içeri geldiler eşim surat beş karış..
kaynanam zorla birden kızımı aldı kucağımdan aldı öbür odaya götürdü orda seviyo benim yüzüme bakmıyo deli oldum..
sonra çıktık eve geldik...
eşime demişki orası benişm evim istediğim zaman gelirim istediğimdede karınla konuşurum istemediğimde konuşmam buna sen karışamazsın..hee yok gelme dersen s... git evimden kiraya köpek gibi sürün demiş...
ya düşünün yaa eşim gelmeyin evime rahat bırakın bizi istemiyoruz diyo o sen karışamazsın ne zaman istersem gelirim diyo deliricem yaaa...
ne kadar tuhaf bir cümle.kızlar eşimle 4 sene flörtün ardından benşm ve eşimin ailesinin itirazlarına rapmen evlendik ailemin düşüncesi beni istemeye geldikleri gün değişti çok iyi davrandılar eşimede ailesinede ama eşimişn annesinin tavrı belliydi neyse evlendik şimdi 9aylık kızımız var....
ama benim sorunum şu doğum yaptıüım gün ailem dağıldı...
annem abim babam her biri ayrı şehirlerde...
o günden beri alttan alttan eşimi dolduran kaynanam azıttı kızımı seviyorum adı altında hırpalama beni her fırsatta dışlamaya aşalamaya başladı eşim ise ondan taraf oldu neyse uzatmaayayım...
görümcem üst katımda oturuyo oturduğumuz ve ise kaynanamın dairelerinden biri görümcemler aram çok iyi olmasına rağmen birden değişti bugün ise eve geldi benimle tek kelime konuşmadan kızımı sevdi gitti sanki ben çocuk bakıcısıyım canları isteyince seviyolar gidiyolar beni hesaba alan yok...
biraz karışık anlattım ama moralim çok bozuk...ev kaynananın üzerine evi satıp başka yerden alsan bi daha asla görüşmücem ama şimdi üst katta görümcem var her hafta sonu kaynanam ona gelince banada geliyo kabusum oldu artık...
napıcam ben yaa tamamen ipleri koparmak istiyorum ama nasıl yapıcam?
senle olan problemleri ayrı kızını sevmeleri ayrı.canlarım benim eşim 700tl maaş alıyo ve 9aylık bebeğim var taşınmamız mümkün değl şuan bile kartlara yüklenerek ayı çıkarıyoruz..bunda şükür ama kiraya çıkmamız imkansız..diyeceksinizki o zmaan başka çare yok çekeceksin...:çok üzgünüm:
ama bi yok buldum galiba..
eşimle dün gece kabga etmeden konuştuk oda artık ailesinin tavırlarından rahatsız olduğunu ve benim başmda ailem olmadığı için bana bunları yaptıklarını itiraf etti
bende dedimki o zaman onlarla ilişkimi kesmek istyorum ya sen söyle yada ben bir daha veme gelmesinler kızımdanda uzak dursunlar...
eşimde tamam sen nasıl istersen dedi ve akşam ablasıyla konuşmaya çıkıcak bakalım daha neler yaşıcam...
gelin olmayı bırak herşeyden önce oğlunun eşi torununun annesisin bunların hatırına seni sevmese bile iyi geçinmeye çalışmalı
beni sevmeyen saygı gösterip adam yerine koymayan kayınvalidem benden ve bebeğimden uzak dursun.
torununu görmek istiyosa benle iyi geçinecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?