Sizde aynısını ona yapın bir kız görünce başının etini yiyin6. Yilimizdayiz evet ama kabul etmiyor cok tedirginim mutsuzum
Siz de onu bunaltin isten 5 dk Geç kalsa hesap sorun kisasa kisas yani6. Yilimizdayiz evet ama kabul etmiyor cok tedirginim mutsuzum
Denedim onu hosuna gitti manyagin malesef ise yaramadiSizde kıskançlık rolüne girseniz nasıl olur?
Balkona,sokakta heryerde bunaltsanız...
Aynı onun gibi...
Yaptığının farkına varabilir mi?
Alti yildir asla en ufak bi seyini yakalamadim hic suphe duymadim ki asla saf oldugumu dusunmuyorum bu konuda gozu acigim kartlari baya acik oynuyo bana karsi ama bitmiyor kiskancligi surekli kavga cikarma huzursuzluk pesinde ama son bi yildir fln baya bittim artik pskolojim bozuldu surekli sinirliyim agliyorum bagiriyorum herseye herkese simdide ama deli muamelesi yapiyo senin yuzunden diyorum sen bahane ariyosun diyo bosanmak cok kolay ama ben bu yuvayi kurmak icin nelerden vazgectim neler yaptim bi bilseniz kizlar o yuzden pes etmek istemiyorum direniyorum ustelik kimse bilmiyor bile o kadar cok numara yapiyorum ki insanlara aileme karsi kimse duymuyor sessiz cigliklerimi ben yenilmek istemiyorumKötü niyetli biri. Bu bana yapılsa derhal sevgilim beni aldatiyo mu kadınlara et gibi mi bakıyor diye düşünürdüm tam tersine ben sollardim bu sefer kıskançlıktan onu. Ve zaten ölümüne kıskanıyosam guvenmiyorumdur ve ayrılırim. Sen sabrediyo olabilirsin ama evladına acı. Terapi vs.. bı sekilde halletmelisiniz. Terapiden kaciyosa evliliği için parmağını kipirdatmayan adam için de çabalamam tekmelerim onu
Bacım afedersin de niye bu çabalar tek taraflı oluyor? Madem o da asikmis niye o da elini taşın altına koymuyor? Ya kendinizi seviyo diye kandırıyorsunuz ya da eşiniz ruh hastası ciddi anlamda. Secenekleriniz belli değil mi? Ya tedavi ya da ayrilikAlti yildir asla en ufak bi seyini yakalamadim hic suphe duymadim ki asla saf oldugumu dusunmuyorum bu konuda gozu acigim kartlari baya acik oynuyo bana karsi ama bitmiyor kiskancligi surekli kavga cikarma huzursuzluk pesinde ama son bi yildir fln baya bittim artik pskolojim bozuldu surekli sinirliyim agliyorum bagiriyorum herseye herkese simdide ama deli muamelesi yapiyo senin yuzunden diyorum sen bahane ariyosun diyo bosanmak cok kolay ama ben bu yuvayi kurmak icin nelerden vazgectim neler yaptim bi bilseniz kizlar o yuzden pes etmek istemiyorum direniyorum ustelik kimse bilmiyor bile o kadar cok numara yapiyorum ki insanlara aileme karsi kimse duymuyor sessiz cigliklerimi ben yenilmek istemiyorum
Esiniz onceden beri mi oleydi yoksa sonradanmi olduEsimin kiskanclik krizlerinden biktim artik her seyde bisey ariyor dunyadaki tum erkekler benim dostummus gibi davraniyor ben balkondaysam karsi binada balkonda bi erkek varsa onu apartmandakileri yanimdan gecenleri gittigim ortamda olan birilerini kisacadi kimi gorse basimin etini yiyor cok bunaldim artik yoruldum pskolojim darmaduman cok agresifim ve bu kizima yansiyor ne bilim oyle kendi halinde bi insanim sokaktan cikmayan turlu turlu arkadas cevresi olan biride degilim ondan habersiz asla bisey yapmam asla ilgisiz degilim ve gayet neseliyim yaninda ne zaman mutsuz olsam kendime bakmasam iyi benimle ama oylede ben kendimi kotu hissediyorum mutlu olsam gulsem giyinsem kusansam hayirdir diyo ne bilim oyle cok acik abes giyinen biri de degilim cevrem tarafndan begenilen bi tarzim var ama gayet usturuplu bagirdim olmadi alttan aldim almadi off ne bilim bana olan sevgisinden ilgisinden asla suphem yok bnde onu cok seviyorum ama artik ciddi derece de bunaldim ...
Denedim onu hosuna gitti manyagin malesef ise yaramadi
Tedevisi var cnm esin birseyler kullanıyormuBaslarda da vardi ama ufak tefek gun gectikce artti ve hep yeni bisey ekledi ustune aslinda cocukluktan cunku berbat bi ailede yetismis akliniza gelebilcek herseyi gormus yasamis ama biliyorum ki hic haketmiyo kalbi cok temiz ve harcanmis arada kalmis aciyorum aslinda cunku biz sifirdan basladik copumuz bile yoktu her seyi bastan o yapti canini disine takti maddi olarak hala da oyle belki bundan ayrilamiyorum cunku suc onda degil ailesinde oyle buyumus cok acilar yasamis ama bnde bi yere kadar sabir ede ede tasa dondum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?