- Konu Sahibi flower_rose
Geçmiş olsun. Belediyeyi arayarak isimsiz olarak şikayet etseniz? Dikkate alırlar mı bilmiyorum ama “bulaşmak istemiyoruz” dediğiniz için aklıma başka bir şey gelmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çürük çıkarsa hemen mi boşaltmamız gerekecek peki. öyle bir durumda çok ciddi tepkiler olcak bize. geldiklerinde şu kişi diye söylerlerse durumumuz zor. gerçi söylemeseler de anlarlar benim olduğumu o ayrı. teşekkürler yorum için çok sağolunBir inşaat mühendisi olarak yorum yapayım, şükür birşey olmadı demek şuan için kolay ancak bir depremde eviniz kağıt gibi yere serilebilir. Risk tespiti yaptırın, çürük çıkmazsa oturmaya devam edin. Malik olarak sizin isminiz varsa eğer bir kişinin isteğiyle dahi bu işlem yaptırılabiliyor. Herkesin onayını almanıza gerek yok..
Zaten anlaşılıyor çünkü özel bir firmaya yetki veriyorsunuz dilekçe olarak. Çürük çıkarsa hemen boşaltmıyorsunuz bunun İçin süre veriyorlar ki zaten işlem yapılması rapor hazırlanması belediyeye sunulması ve onaylanması derken 2 ay falan sürebiliyor tabi bu bölgeye belediyeye göre değişir. Ne zaman yapılmış acaba binanız?çürük çıkarsa hemen mi boşaltmamız gerekecek peki. öyle bir durumda çok ciddi tepkiler olcak bize. geldiklerinde şu kişi diye söylerlerse durumumuz zor. gerçi söylemeseler de anlarlar benim olduğumu o ayrı. teşekkürler yorum için çok sağolun![]()
Insanlardan size zarar vermelerine izin verecekleri kadar duygusal baglar kurmayin. Bu nedir onla kötü olmayalim, bunla kötü olmayalim... iyi biz ölelim madem. Benimle kendi yarari benim zararim icin kusecekse komşudur arkadastir onlardan hicbir sekilde hayır görmem ben. Allah yardimcim olsun derim her zaman kula da minnet eylemem Allahta eyletmesin. Bir daha bu tür seylere izin vermeyin. Ilk defa sizden duydum kolon kesilmesini hayret birşeyİyi günler hanımlar. Öncelikle İzmir de yaşayan herkese geçmiş olsun. Ben de depremi birebir yaşadım maalesef. Binamızda sorun olmadı şükür. Ama Enkaz altındakiler aileleri düşündükçe kötü oluyorum. Bir de apartman çok eski ve maalesef alt 2 komşu kolonları kesti zamanında neymiş göz zevklerini bozuyormuş. Yıllardır susuyoruz kötü olmayalım diye. şükür binada hasar olmadı ama içim hiç rahat değil. belediyeden bir bakılsın istiyorum. Tabi mühürlenirse yer bulmak gerekecek ve komşularla kötü olcaz. Şu an maalesef kiralar da iyice uçtu. Güvenip giremediğimden ablamdayım şu ara ama napsam bilemiyorum içim hiç rahat değil. Eğer ücretli bakılıyorsa zaten vermez 3-4 komşu. Kafam düşün düşün şişti. Siz olsanız ne yapardınız?
teşekkürler yorum için. maalesef yer kazqnmak için çok yapılıyor. bir şey olmaz mantığı var. küsmeleri sorun değil de biraz sıkıntılı tipler. ondan çekiniyor annem. bakalım bir kaç komşu bizle aynı fikirde onlarla bir konuşcaz.Insanlardan size zarar vermelerine izin verecekleri kadar duygusal baglar kurmayin. Bu nedir onla kötü olmayalim, bunla kötü olmayalim... iyi biz ölelim madem. Benimle kendi yarari benim zararim icin kusecekse komşudur arkadastir onlardan hicbir sekilde hayır görmem ben. Allah yardimcim olsun derim her zaman kula da minnet eylemem Allahta eyletmesin. Bir daha bu tür seylere izin vermeyin. Ilk defa sizden duydum kolon kesilmesini hayret birşey
maalesef bakın nasıl da dayandı demek sağlammış dediler. şu an 3 kişi kaldı apartmanda herkes bir yere gitti. biz de ablamdayız. yok kiracı değiliz ev sahibiyiz. yıllardır söylüyorum ama anneme laf anlatamadım. biz şikayet etmeyelim diyor başka bir şey demiyor. bulaşmayalım diyor. ama can sonuçta. ne bileyim bir yere çıkarsak zaten direkt şikayet etcem.
Kiracılar diye anladım ama ev sahibi olsalar da farketmez. Alan da evin durumuny bilerek alacak çünkü. Sorun yok bu şekilde.
yarın komşularla konuşulcak. ona göre vercez inşallah. teşekkür ederim.Ne yaptınız yetkililere haber verdniz mi vermediyseniz ben vereyim istersen özelden yaz bana ne olur ne olmaz Allah korusun bir deprem daha olurmu olmazmı bilemeyiz inşallah olmaz
Ne yaptınız gelip kontrol ettilermi şikayet ettiniz degilmiİyi günler hanımlar. Öncelikle İzmir de yaşayan herkese geçmiş olsun. Ben de depremi birebir yaşadım maalesef. Binamızda sorun olmadı şükür. Ama Enkaz altındakiler aileleri düşündükçe kötü oluyorum. Bir de apartman çok eski ve maalesef alt 2 komşu kolonları kesti zamanında neymiş göz zevklerini bozuyormuş. Yıllardır susuyoruz kötü olmayalım diye. şükür binada hasar olmadı ama içim hiç rahat değil. belediyeden bir bakılsın istiyorum. Tabi mühürlenirse yer bulmak gerekecek ve komşularla kötü olcaz. Şu an maalesef kiralar da iyice uçtu. Güvenip giremediğimden ablamdayım şu ara ama napsam bilemiyorum içim hiç rahat değil. Eğer ücretli bakılıyorsa zaten vermez 3-4 komşu. Kafam düşün düşün şişti. Siz olsanız ne yapardınız?
biri il dışında oraya bakılamadı diğer daireye baktılar. sorun yok denmiş biz yoktuk.Ne yaptınız gelip kontrol ettilermi şikayet ettiniz degilmi
sizin yaşadıgınız binanın kolonlarını kesmemişmiydi sorun yok mu demişler kolon olmamasına ragmenbiri il dışında oraya bakılamadı diğer daireye baktılar. sorun yok denmiş biz yoktuk.
valla bilmiyorum bize de komşu demişti onlar tadilat yaparken kolon kesti diye. yani kontrol ettirdik diyorlar. bilmiyorum muamma. ben tamamen kontrolden geçsin yapı denetimden gelsinler dedim. o zaman çürük çıkarsa çıkmak zorunda kalırız kiralar arttı diyorlar. artık ev bakıyorum başka yerden. oy çokluğu lazım olumlu değiliz dediler. yapcak bir şey yok artık başımızın çaresine bakcaz.sizin yaşadıgınız binanın kolonlarını kesmemişmiydi sorun yok mu demişler kolon olmamasına ragmen
Çürük çıkacak korkusuyla Allah korusun birgün enkaz altında kalma riskini yok sayıyorlar demekli allah yardımcınız olsunvalla bilmiyorum bize de komşu demişti onlar tadilat yaparken kolon kesti diye. yani kontrol ettirdik diyorlar. bilmiyorum muamma. ben tamamen kontrolden geçsin yapı denetimden gelsinler dedim. o zaman çürük çıkarsa çıkmak zorunda kalırız kiralar arttı diyorlar. artık ev bakıyorum başka yerden. oy çokluğu lazım olumlu değiliz dediler. yapcak bir şey yok artık başımızın çaresine bakcaz.
teşekkür ederim ilginiz için. maalesef durum bu. asıl bilen komşu ağzını bile açmadı. her şeyi ben söyledim. tadilat sırasında kolon kesildi deniliyor dedim. öyle deyince biz baktırdık öyle bir şey yok dediler. o zaman yapı denetimden çağıralım dedim. bakılsın. onlarda çıkamayız kiralar çok pahalı biz istemiyoruz dediler. zorlada evine girip bakamam sonuçta insanların. ev bakıyorum artık kafam allak pullak bakalım. hayırlısı Allah tan.Çürük çıkacak korkusuyla Allah korusun birgün enkaz altında kalma riskini yok sayıyorlar demekli allah yardımcınız olsun
Böyle yok kira fazla yok ev ucuz diyenler yüzünden maalesef canlarımız yanıyor Allah akıl fikir versin yinede rabbim yardımcılrı olsun başlarına bişey gelmesin ne diyeyimteşekkür ederim ilginiz için. maalesef durum bu. asıl bilen komşu ağzını bile açmadı. her şeyi ben söyledim. tadilat sırasında kolon kesildi deniliyor dedim. öyle deyince biz baktırdık öyle bir şey yok dediler. o zaman yapı denetimden çağıralım dedim. bakılsın. onlarda çıkamayız kiralar çok pahalı biz istemiyoruz dediler. zorlada evine girip bakamam sonuçta insanların. ev bakıyorum artık kafam allak pullak bakalım. hayırlısı Allah tan.
öyle maalesef. iş çirkinleştiği için artık üstelemedik. zor yani. Allah korusun. teşekkür ederimBöyle yok kira fazla yok ev ucuz diyenler yüzünden maalesef canlarımız yanıyor Allah akıl fikir versin yinede rabbim yardımcılrı olsun başlarına bişey gelmesin ne diyeyim