Ne yapardınız?

Herkesin düşüncesi farklı ama bu bir iş sonuçta...
Ortada zina mı yapılacak sanki?
Olaya mesleki açıdan bakın...
Jinekologa gitseniz erkek osla muayene olmayacak mısınız?
Bunun gibi birşey...

Sağlık durumuyla böyle bir konunun ne ilgisi var anlayamadım.sengözlerimebaksanab

Masaj keyfi bir şeydir ama sağlık öyle değildir. Neden bu tarafından bakmıyorsunuz olaya.

Bana da baştan normal gibi geldi ama kuaför diş hekimi falan ayrı bir şey yani ne bileyim..Masaj yaptırmadanda bir insan rahatça durabilir..

Ne kadar işlerini bile yapsalar eşimolsaydı eğer,sende erkeğe yaptırabilirsin görüşünü normal kabul etmezdim gerçektenakannehir

Geri kafalıyım herhalde biraz:lepi:

arkadaşlar eşiniz masaj yaptırmak istese ama bayan tercih etse,
siz izin vermeseniz buna,
ama ısrarla istese,karşılığında bende erkeğe yaptırırım o zmaan deseniz,
o da izin verse ne yapardınız.
sizce ben çokmu geri kafalıyım,yoksa eşimmi çok geniş.
beni bi aydınlatın ne olur:çok üzgünüm:

bence eşin çok geniş sen de dar kafalı değilsin
ne erkekler var YARABBİ !

sanki hayati bir önem yani masaj yaptırmak ayrıca senin gitmene izin vermesi de oldukça ilginç bir durum ,hatat bence sinir bozucu bir durum ,ne kadar geniş erkek olursa olsun böyle bir şeye müsade edeceğini sanmıyorum ,siz en iyisi birbirinize masaj yapın

sinir oluyorum bu tip erkeklere yaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüso

evli adamın ne işi var masajda yaaa,size yaptırsın masajını ..

bu kadar da genişlik olmaz yaniii ,on numara büyük geldi bana ...

ben eşime böyle bişey sormuştum kadınamı masaj yaptırırsın erkeğemi diye akannehir oda bana kadına tabiki diyince ben :1shok: erkeklerin orama burama dokunmasını istemem demişti:roflol:

Sağlık durumuyla böyle bir konunun ne ilgisi var anlayamadım.sengözlerimebaksanab

Masaj keyfi bir şeydir ama sağlık öyle değildir. Neden bu tarafından bakmıyorsunuz olaya.

Masaj keyfi birşey değildir...
Buna katılmıyorum...
Sağlık için de yaptırılabilir...
En basitinden bel fıtığı gibi kas sıkışması gibi olaylarda.
Masör illa size cinsel açıdan yaklaşacak diye durum yok ki...
:uhm:
Mesleki açıdan baktım olaya ben...
ızin verilir verilmez bu kişiye kalmıştır, kaydirigubbakcemile2 ama olayı bir de bu yönden incelemek lazım...
sositososito

Son düzenleyen: Moderatör:
bende böyle bir düşünceyi midesi kaldıramayanlardanım ne demek kadın masöre gidicekmiş yok öyle bişey erkekten rahatsız oluyosa otursun oturduğu yerde bi tarafından bişeyler eksilmez ,incileride dökülmez masaj yaptırmadı diye bu durum sinir bozucu birde senin misillemenede gayet rahat olumlu birşekilde cevap veriyo burasını hiç anlayamadım doğrusu en geniş erkek bile bu kadarını kaldırmaz sanıyorumki ilginç yani..
kafasını kırarım(eşim için konusuyorum)gelsin ben yapim beğenmiyomu gitsin hamama kese attırsın kusura bakmasın bundan fazla seçenek sunamıycam benim özelime dokundurtmam kim ne düşünürsede düşünsün geri kafalı sıfatınıda yiyceksem bu düşüncelerimle onada açığım benim düşüncem budur çok sinir oldum .

niye erkek degilde bayan yani kabul etmem hem niye bir erkegin beni minciklamasina izin veriyor buda düsündürücü fikirlerin ikiside hosuma gitmedi acikcasi bence abartmiyorsun

bence eşin o an tartışmanın siniri ile söylemiş sana, zaten daha sonra da senin yaptırtmayacagını biliyordum demiş, eşim cok mu genis , beni umursamıyor mu acaba diye düsünüp kendini üzme bence bosuna.
bana sorarsan artık bir sürü yerde artık cok kaliteli spa merkezleri acıldı, ve işinde profesyonel balili taylandlı kadınlar yapıyor bu işi, acıkcası kıskanmazdım.

Back
X