• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapardınız?

Kaynaklar ne kadar güvenli?
Ben senin yerinde olsam insanların aramızda köprü olmasını engellerdim. Sana gelene kadar ne kadar ekleme oluyor acaba?
gidip yüzyüze konuşurdum. Neden böyle dediğini...Ayrıc onların ayrılmış olmasıyla senin ne alakan olduğunu...
Konuşmak her zaman iyi sonuç verir.
Eğer seninle konuşunca da aynı şeyleri söyler ya da ima ederse o zaman haklı bir gerekçen var diyebilirim.

Nişanlılığımdan bu güne duydugum hiçbir şeye ehemmiyet vermedim. Bu sefer bu konuyu bir değil 5- 6 kişiden duydum. Ve gerçekten en yakınlarım. Yani güvenebileceğim kişiler..
Yüz yüze konuşunca anlaşabileğim biri değil kendisi. O yüzden mesafe koymayı tercih ettim.

Tam cadı kaynana modeli,bu modeller gelinene en ufak bir gıcık kapsa sağda solda onu boşatacağım diye bas bas carlarlar:KK45:

sizin anlattığınıza göre eşinizle ilişkiniz iyi bu durumda sizi annesine ezdirmeyecektir,

duyduklarınızı anlatın bakalım annesine ne tepki verecek ,

sizin tepkiniz kadar olmasa da oda annesine azda mesafe koymalı ve onlarla konuşup görüşmene,

karışmamalı yani illa annemlere gidelim arayıp soralım dememeli

bu kadar lafı yutup hazmetmek kolay birşey değil

Normalde sürekli oraya giden beni de götüren adam şimdi adım atmıyor.
Ben gidelim ya da gitmeyelim demediğim halde.
seni üzerler gitmeyelim diyor. Kendisi de gitmiyor.

Merhaba hanımlar..
Yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim ama fikirlerinizi merak ettiğim için yazmaya karar verdim.
5 aylık evliyim. Eşimle mutlu bir beraberliğimiz var. Şu ana kadar kendisinden kaynaklı bir sorunum hiç olmadı. Fakat klasik olarak ailesiyle anlaşamadım. Daha doğrusu ailesinden uzak durma kararı aldım.
Konum şu..
Benim abim ve eşimin kız kardeşi nişanlıydı. 2 ay önce ayrıldılar. Kaynanam o hırsla akrabalarımı arayıp " karnındaki bebeğe güvenmesin kızımı aldım oğlumu da alıcam onlardan, tekmeyi vurucam kovucam " gibi şeyler söylemiş.
Bu güne kadar yaşadığım her şeye tamam dedim ama bu kadarı fazla geldi. Sizce bu sözler onunla arama mesafe koymam için bir sebep değil mi ?
Siz benim yerimde olsaydınız nasıl davranırdınız ?

evliliğinin zarar görmemesi için kesinlikle mesafe koymalısın.ama mesafeni iyi ayarla kayınvaliden çok hissetmesin.bu sefer dahada hırslanabilir.inşallah yaptığı ayıbın farkına varır..

Hic esine carlayipta hakliyken haksiz moda girme kavgada cikarma bisi yapicaksan allttan alttan sinsice yap valla dupeduz yaparsan senden kotusu olmuyor cunkuu

Carlamanın işe yaramadığını biliyorum valla :)
Kadın o kadar çok şey yaptı ki bu bardağı taşıran damla oldu. Bi şey yapmama gerek bile kalmadı. :)

Normalde sürekli oraya giden beni de götüren adam şimdi adım atmıyor.
Ben gidelim ya da gitmeyelim demediğim halde.
seni üzerler gitmeyelim diyor. Kendisi de gitmiyor.[/QUOTE

benim yorumum;:KK53:

iyi maşallah o zaman eşiniz sizi düşünüp kolluyor önemli olan da bu siz böyle olduktan sonra,

kimse kolay kolay evliliğinizi zedeleyemez.

Nişanlılığımdan bu güne duydugum hiçbir şeye ehemmiyet vermedim. Bu sefer bu konuyu bir değil 5- 6 kişiden duydum. Ve gerçekten en yakınlarım. Yani güvenebileceğim kişiler..
Yüz yüze konuşunca anlaşabileğim biri değil kendisi. O yüzden mesafe koymayı tercih ettim.
Tabi bu da bir tercih. Ne kadar günah ve ayıp bir şey daha doğmamış çocuğun üstünden pazarlık edilmesi.

Bu eski toprak olarak kvalidesinden çekmedi mi? Nasıl empati yapmaz ki?

Hayretlere düşüyorum.

Bence aynen boyle devam edin,
kafaniza takip bebeginizin de etkilenmesine izin vermeyin,
bebegi gostermem vs diyen olmus, evet cok sinir bozucu bir durum ancak su an sizi hakli bulan esiniz o vakit onlardan yana tavir alabilir,
dogumda elbet gelecekler... ne surat asin ne de samimi davranin, mesafe iyidir, oncesinde de sonrasinda da onlar gelmedikce de gorusmeyin bence, geldiklerinde de yabanci veya sevmedigniz bir "misafire" nasil davraniliyorsa oyle karsilayin

Kesinlkle uzak dur esin seni korumuyorsa olay çıkar yanı ben öyle yaperdğm. Taviz verme ..

Yaptığı gerçekten çok büyük ayıp....
Siz ona ne deseniz ne söyleseniz hakkinizdir...

Kızlar ibret i alem için bi hafta önceki konumu hortlatıyorum.

Az önce eşim mesaj attı. Annesinin dili tutulmuş. Hastaneye gidiyorlarmış..
Fazla söze gerek yok sanırım..

Merhaba hanımlar..
Yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim ama fikirlerinizi merak ettiğim için yazmaya karar verdim.
5 aylık evliyim. Eşimle mutlu bir beraberliğimiz var. Şu ana kadar kendisinden kaynaklı bir sorunum hiç olmadı. Fakat klasik olarak ailesiyle anlaşamadım. Daha doğrusu ailesinden uzak durma kararı aldım.
Konum şu..
Benim abim ve eşimin kız kardeşi nişanlıydı. 2 ay önce ayrıldılar. Kaynanam o hırsla akrabalarımı arayıp " karnındaki bebeğe güvenmesin kızımı aldım oğlumu da alıcam onlardan, tekmeyi vurucam kovucam " gibi şeyler söylemiş.
Bu güne kadar yaşadığım her şeye tamam dedim ama bu kadarı fazla geldi. Sizce bu sözler onunla arama mesafe koymam için bir sebep değil mi ?
Siz benim yerimde olsaydınız nasıl davranırdınız ?
Nişanın bozulmasında gerçekten bir parmağı var mı? Aranızda zaten sorunlar varsa, uzak durmak için bahanenin alasını kendi gelmiş size vermiş. Var sanki bunda da bir hayr.

Nişanın bozulmasında gerçekten bir parmağı var mı? Aranızda zaten sorunlar varsa, uzak durmak için bahanenin alasını kendi gelmiş size vermiş. Var sanki bunda da bir hayr.

Nişanın bozulmasında onun da etkisi var ama bilerek böyle bir şey yapmamıştır.
Kızı ayrılınca biz istemedik de ayırdık havasına girdi sadece.

allah büyük tabi ama sevinmene üzüldüm böle bir duruma yinede sen allaha havale etmişsin işte bu yeter

allah büyük tabi ama sevinmene üzüldüm böle bir duruma yinede sen allaha havale etmişsin işte bu yeter

Ben de kızdım kendime ama ne bileyim o kadar şeyden sonra..
Rabbim hiçbir kötülüğü cezasız bırakmıyor..

Back
X