Ne yaparsam kilo veremiyorum. Yardım edin...

emoosh_efe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
56
10
98
33
3,5 ay önce sezaryen ile doğum yaptım. 68 kiloyla hamile kalmıştım 64 e düştüm 72 ile de doğum yaptım. Doğumdan 2 gün sonra 63 kiloyu gördüm şimdi tekrar 71 kiloya çıktım.Çok fazla yemek yemem normaldede. Yarım porsiyonla doyar kalkarım. Vejetaryenim zaten. Sebze ağırlıklı besleniyorum. Oğlum sürekli kucağımda akşama kadar ayaktayım zaten. Kollarım kas yaptı, egzersiz de yapıyorum ama yok veremiyorum kiloları. hamileliğimden 2 ay önceye kadar 50 küsur kiloydum sonra birden kilo almıştım acaba metabolizmal bir rahatsızlığım mı var?

Ben de de 58 le hamile kaldım. 75 le doğum yaptım. Doğumdan sonra 61 e kadar düştüm. Sonra birden tekrar 75 kiloya çıktım ve hiçbir şekilde kilo veremedim. Sonra tesadüfen hipotiroidi hastası olduğumu öğrendim ve ilaçlarımı düzenli kullandıktan sonra 49 kiloya kadar düştüm. Doğum yapalı neredeyse 3 sene oldu. Şu an 53 kiloyum. İlaçlarıma hala düzenli olarak devam ediyorum. Bir kan tahlili yaptırıp hormonlarınıza baktırmanızı öneririm

Canlarım Pure Nature deneyen oldu mu kilo vermekte zorlananlarda?

Canlarım Pure Nature deneyen oldu mu kilo vermekte zorlananlarda?

Bende 72ile doğum yaptım. Doğumdan sonra 66ya indim. Bebegm suan 2aylık ben4kilo almışım bile az yememe sürekli hareket ediyor olmama rağmen kilo alıyorum. Emzirirken harcanan enerjiyle vermemiz gerekmiyormuydu

Bende 72ile doğum yaptım. Doğumdan sonra 66ya indim. Bebegm suan 2aylık ben4kilo almışım bile az yememe sürekli hareket ediyor olmama rağmen kilo alıyorum. Emzirirken harcanan enerjiyle vermemiz gerekmiyormuydu
Ben 52 ile hamile kaldm 72 ile dogum yaptım. Normal dogum omasina ragmen ne kilo verebildim nede göbek gitti. Suan oglum 4.5 yasinda hala 59 kilodayim. bir kere diyetisyene gittim bir ayda 3kilo verdim ama çok sikici geldi yapamadim. Devam etsem belkide coktan zayiflamıstim.

Sonunda 8,5 aydan sonra regl oldum. Ve bir anda kilolarım gitmeye başladı. Yaklaşık 2 haftadır su diyeti yapıyordum. Çok mutluyum :) Tartıda 4 kilo gitti. Egzersizlere, diyete ve bol bol emzirmeye devaaam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…