- 7 Ağustos 2018
- 30
- 29
- 3
- 40
Annem çok hasta! Kanser! Allah ömrünü uzun etsin ama bu aralar iyi değil. Bakıma muhtaç bir de babam var. Özbakımını yapamaz yemek vs edemez. Kardeşlerim ikisi de çalışmaz. Ben başka şehirde yaşıyorum. Uzaktayım ve 7 aylık hamileyim. Annem şu an hastane de ne zaman çıkacak bilmiyorum .Velhasıl annem bir gün ölecek ve ben bakıma muhtaç bir baba iki tane çalışmaz kardeşle kalacağım .Nasıl yapacağım ne yapacağım. Babamı yanıma alsam eşim bir yerden sonra demez mi 'yeter' ki derse zaten evlilik biter. evinde bıraksam kimse ilgilenmeyecek ya da yeterli gelmeyecek.
Maddi olarak bir babamın maaşı kalacak ben nereye kadar yardım edebilirim ki bu kadar borç altında ya da herşeyi geçtim çocuğum olacak ondan mı kısacağım.
Babamı yanıma alsam Kardeşlerim ne yapacak? (küçük değiller yaşları büyük ama sorumluluk sahibi değiller)
babamı yanıma alsam bu adamın yanında da birileri durmak zorunda işe gideceğim hadi çocuk doğdu bir süre idare ettik sonra? hem çocuğa hem yaşlı bir adama bakacak bakıcı nereden bulacağım . ya da bulsam da maddi durum elverecek mi vs vs.
Keşke annem ölmese..
Keşke...
Maddi olarak bir babamın maaşı kalacak ben nereye kadar yardım edebilirim ki bu kadar borç altında ya da herşeyi geçtim çocuğum olacak ondan mı kısacağım.
Babamı yanıma alsam Kardeşlerim ne yapacak? (küçük değiller yaşları büyük ama sorumluluk sahibi değiller)
babamı yanıma alsam bu adamın yanında da birileri durmak zorunda işe gideceğim hadi çocuk doğdu bir süre idare ettik sonra? hem çocuğa hem yaşlı bir adama bakacak bakıcı nereden bulacağım . ya da bulsam da maddi durum elverecek mi vs vs.
Keşke annem ölmese..
Keşke...