ne yapayım akıl verin :(

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Kızlar daha önceki konumda biriyle bir arkadaş vasıtasıyla telefon üzerinden ön görüşme yaptığımı söylemiştim hatta ilgisiz gibi gelmişti. Haftasonu uzak bir mesafeden kalktı geldi, kafa yapılarımız aynı, duygusal bir bağ yok ki şun anda o zaten olmaz ama az evvel de dediğim gibi düşünce ve bakış acılarımız aynı.Derken bir sorun çıktı ; şöyle ki adam bana bir kulağının hiç duymadığını söyledi, ve bunu bir konudan konusurken, önemsz bişeymiş gibi söyledi halbuki ben ilk defa o anda öğrendim, sanırım o benim bildiğimi düşünüyordu. İletişim sırasında sıkıntı yaşamadık hatta söylemese belki farketmezdim. Sordum o da kapalı alanda sıkıntı yaşamadığını, açık alanlarda sıkıntı olduğunu söyledi. Ben bu konuyu bilmediğimi ona söylemedim, incinmesin diye. Aracı arkadaşıma sonradan söyledim meğer o da bilmiyormuş. Şimdi annemden bahsedeyim size ; bu kişi gündeme geldiğinde bile uzaktır olmaz diyordu (ki benim için de uzaklık mesele ama ben ısınırsam bi şekilde başederim diyordum) ,görüştüğümüzü felan şu an bilmiyor. Ailem özellikle annem açısından bu çok büyük bir problem ve yüzde yüz yok diyecekler. Annem her şeye takan ve sürekli onu dile getiren, psikolojimi etkileyen biri, kendisi de cevre ne söyler den korkan, cevreyi umursayan biri. onun yüzünden ben de kim ne der e takılan biri oldum.Bu duruma hayli hayli yok diyecektir öğrendiğinde. Böyle bi konuyu gizlemek de olmaz. Sizce ne yapayım duygusal bir bağ olsa, aşk olsa belki herşeye rağmen cabalardım, ama bu durumda o riski göze almaya korkuyorum, sonrasını annemden, cevremden etkilenip onu da kendimi de mutsuz edersem ya.. Siz olsanız ne yapardınız, ne önerirsiniz bana ? gerçekten çıkmazdayım

Konuşmasında bir tuhaflık yoksa, sizinle sizi duyarak ve algılayarak sohbet ettiyse, işi gücü, hayata bakışı sizin standartlarınıza uyuyorsa anne ve babanızı umursamayın derim. Anne ve babalara kalsa kızları kral faysal ile, oğulları ise afgan prensesi ile evlenmeli. Onların standartları hiç aşağı inmez.
Üstelik ailem çevrenin lafını çok önemser diyorsunuz, bence siz önemsemeyin.

Kulaginin biri duymuyormus evet bu onemsiz bir sey. Cok sukur ki diger kulagi saglikliymis iletisim icin. Ben sizin buna niye takildiginizi anlamadim. Saglikli bir insanda (allah korusun) kaza gecirip tek kulaginda duyma kaybi yasayabilir.

Annenizin ya da babanizin hic saglik sorunu ya da kusuru yok mu? Ya da sizin? Mukkemmel misiniz ailece? Eger oyleyse mukemmeli beklemekte haklilar mi demek lazim bilemedim... anneniz bile olsa başkalarının dusuncelerine gore karar vermeyin, ama sizin akliniza takildiysa icinize sinmediyse olmaz tabi, o ayri.Benim eşimin sozde iki kulagi da duyuyor ama duymuyor, yasliligini hic dusunemiyorum

Kulaginin biri duymuyormus evet bu onemsiz bir sey. Cok sukur ki diger kulagi saglikliymis iletisim icin. Ben sizin buna niye takildiginizi anlamadim. Saglikli bir insanda (allah korusun) kaza gecirip tek kulaginda duyma kaybi yasayabilir.
evet ben de olaya oyle bakıyorum ama bu tür görüşmelerde en azından gelmeden önce bunu söylemesi gerekmez miydi? o yüzden öyle dedim, yoksa bu benim de başkasının da her an başına gelebilecek bişey, benim korkum ailem, ablam kaç yıldır evli annem olumlu değildi hala da lafını eder durur, ben sahidim yani, ablam çok umursayan biri değil ama ben etkileniyorum zaten o yüzden korkuyorum ya

Eğer sizin için sorun olacağını düşünüyorsanız umut vermeyin kimsenin canını acıtmadan başında bitirin

onlar yüzünden ben de öyle yetiştim, annem küçüklükten beri onu aşıladı bana, elimden olmadan etkileniyorum

Ne olmuş bir kulağı duymuyorsa?
Sonradan da kaybedebilirdi bir uzvunu.
Veya siz kaybedebilirsiniz.
Başımıza ne geleceğinin garantisi var mı?
Sağlıkla ilgili şeyleri sorun edenlere inanamıyorum.

Sizin içinize sindiyse takılmayın.
Ama belliki sinmemiş, uzaklık filan da..
Başlamadan bitirin dilerseniz.
Sonradan siz veya aileniz kulak konusunda rencide edecekseniz hiç girmeyin o işlere

Farketmemişsin bile demekki sorun yaratmıyor. Anneni bu konuda kesin bir dille uyar bu konu asla açılmayacak de anlar ciddiyetini

yaşamımı sürdürebileceğim biri gibi geldi düşünce açısından baktığımda, duygusal bağ yok ama o da herhalde zamanla olacak birşey bilemiyorum

Annenden etkileniyorsan amnenin kararlarini yasiyacaksin. Yok kendi secimlerini yaparsanda bu benim hayatim deyip kararlarinin dogru ya da yanlis sen yasayacaksin.

Gelmeden once size tek kulagim duymuyor demek zorunda degil zira bunu engel olarak gormuyordur. Onun karari bu ve ogrendikten sonrasi da senin kararin olur.

evet onun benim cevrem tarafından rencide edilmesinden korkuyorum en cok da

Ne güzel iste dediklerin bir kulağından girip ötekinden çıkamayacak

Şaka bi yana, ben anlamadım. Sen şimdi kulağının biri duymuyor diye mi çıkmazdasin, yoksa ailen uzak oldugu icin istemez diye mi,?

Ayrıca kendin söylemişsin, aşık değilsin bir şey değilsin sen neden çıkmazdasin sahi? Sanki Nisan takıldı da düğüne az kala kafan karışmış gibi konuşmuşsun. İçine sinmediyse ufak ufak kopar iletişimi. Ya da bekle biraz daha gözlemle. Adam da aşık falan değil zaten, olmuyor dersen kimsenin hayatı kararmaz rahat ol.

Kulaginin duymamasina neden takildiniz anlamadim. Sonucta adam engelli degil sadece bir kulagi duymuyor ki engelli olsa ne olur ki.

Annem yuzunden cevreyi takan biri oldum demissiniz, burada herkes size insanlarin ne dedigini onemseme diyecek, siz de ama elimde olmadan onemsiyorum diyeceksiniz, bu yorum yapanlar da size gore cevre degil mi?

Yasiniz kac bilmiyorum ama bir an once elalemi takmadan yasamayi ogrenmeniz gerek. Anneniz elalemi takiyor diye siz de oyle yapmak zorunda degilsiniz.

ailem zaten uzaklığı dert ediyordu, kulak meselesini duyarlarsa cevap hayır olur, benim sıkıntı yaptığım sey ise onun bu yuzden hayır dediğimi anlayacak olması, gönül kırmaktan korkuyorum

düşmez kalkmaz bir allah demişler. insan dile getirmeye utanır.

ilerde başına filan kakarsınız zaten aşık da değilmişsiniz. adamı bırakın da yoluna devam etsin. merhametli biri çıkar karşısına illaki.

ailem zaten uzaklığı dert ediyordu, kulak meselesini duyarlarsa cevap hayır olur, benim sıkıntı yaptığım sey ise onun bu yuzden hayır dediğimi anlayacak olması, gönül kırmaktan korkuyorum
Ailen bilmek zorunda değil ki, adam söylemese sen bile anlamamışsın zaten. Eğer içine sinmediyse bunun sebebinin kulağının tekinin duymaması olduğunu düşünmek dahi istemiyorum. Muhtemelen için ısınmamistir adama. Yanlış anlar diye kendini üzmene gerek yok, uygun bir dille anlatırsın dürüstçe. Uzaklık konusu zaten önemli bir sebep, düşündüm o kadar uzakta yaşayamam ben vaktini çalmayayim dersin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…