Ne yapayim ben

Fnfrl

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
233
252
18
32
Dun annemle ilgili konu actim. Aslinda aylar sonra siteye giris sebebim erkek arkadasimla olan tartismamdi. Ama nedense anlatamadim, o an dertliydim baska derdimi anlattim. Ailemden cektiklerim yuzunden agir psikolojik sorunlar yasiyorum zaten. Sevgilim sayesinde yuzum guluyor onunla mutluyum gercekten. Aileme ragmen.

4 yillik iliskimiz var. Evlenmeyi dusunuyoruz hatta hazirlikllara basladik desem yalan olmaz. Beni cok seviyor gercekten ve cok durust duzgun bir adam. Tek sıkıntımız arkadaslarina karsi olan zaafi. Tartismalarimiz hep bundan oldu. Iliskimizin basindan beri ben küçük seylere büyük kavgalat cikardim cogu zaman. O zamanki yaptiklairma simdi pismanim acikcasi. Ama evde zor seyler yasiyorum. Depresif bozukluklarim var. O da cok yumusak basli biri. Hep alttan aldi hep iyi davrandi. Ama alttan alsa ne yazar. Dert mi bu da diyebileceginiz basit seyler belki ama benim istemedigimi onaylamadigimi belirttigimde yapmayacagina dair soz verdigi bazi seyleri soz verdigi halde yapmaktan vazgecmedi hic. Bi daha yapti bi daha ozur diledi. Bu çok can sıkıcı. Basit seyler belki ama benim icin önemli. Defalarca kez sinirlenip ofkelenip küsüp barismaktan, adam simardi. Oyle yufka yurekliyken artik takmiyor beni. Gecen gun hic istemedigim bisey yapti. Ve ilk kez ama gercekten ilk kez bana yalan soyledi yapmaidm dedi. Ortaya cikinca da o anki konusmamizdan dem vurarak özür dilemedikce seninle konusmuyorum dedi. Üste çıktı bir de yuzsuzce. Cok kalbimi kirdi. Zaten cok zor gunler yasiyorken yuregimi cok yakti. Ayrılık noktasina geldik diyebilirim. Aslinda bana boyle ukursamazca davranislarina karsi ayrilmamayi affetmeyi gururuma yediremiyorum bile. Ama kalbim vazgecemiyor. Bir de benden özür bekliyor. Hatta esseklik ettim ozur bile diledim. O kadar haksizken bir de Oyle kuru kuru ozur olmaz yalvaracaksin dedi. Resmen dalga gecti Cok kotuyum ya

Resti çek aklı başına gelir dönerse senindir dönmezse bundan koca olmaz zaten der önüne bakarsın

Bence triplerrinle kuzuyu kurta çevirmişsin. Adam şu an zaten bu hep ayni kafasinda. Sen bu saatten sonra degissen bile zor simarmis bi kez.

Depresif durumunuzdan ve ailenizden kurtulup da rahat bir yaşam yaşamadıkça evlenmeyi düşünmeyin.Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın yani.

Resti çek aklı başına gelir dönerse senindir dönmezse bundan koca olmaz zaten der önüne bakarsın
Aptal kafam iste Ben iyle rest cekemedim basta Simardi Simdi rest ceksem nolur Adamin kendine guveni geldi Nasilsa döner diyor

Narsist mi bu kıymeti kendinden menkul arkadaş?

Yalvaracaksın! ne demek ya? Çok sinirlendim. Daha sen mi bu adamın peşinden koşuyorsun?

Ayrıl diyeceğim ama ayrılmayacaksın bari süründür biraz, arama sorma.

Aptal kafam iste Ben iyle rest cekemedim basta Simardi Simdi rest ceksem nolur Adamin kendine guveni geldi Nasilsa döner diyor
Bir süre tutumunu sürdür o zaman dönmeyeceğin dank edince yalvaracaksın diyen beyni kendine gelir belki

Narsist mi bu kıymeti kendinden menkul arkadaş?

Yalvaracaksın! ne demek ya? Çok sinirlendim. Daha sen mi bu adamın peşinden koşuyorsun?

Ayrıl diyeceğim ama ayrılmayacaksın bari süründür biraz, arama sorma.
Kosmuyorum Asla aileme cok eezdirdim kendimi ama ona ezdirmem Ipler hep elimde normalde Oyleydi Ama ben zor gunler yasiyorum ve bu durum beni cok zorluyor Adam konusmuykr kaale almiyor Ben de normalde cok sabirliyimdir sustum mu susarim Ama kafam bi degisik caliisyo bugunlerde Gecen inanin gece uykudan uyanmis suursuzca bi dunya mesaj atmisim Kacinci mesajdan sonra farkettim Kendimi kaybediyorum Bu da onu simartiyor

Demek ki tanidigin, tanidigini sandigin gibi iyi bir insan degilmis. Demek ki gercek yüzü buymus. Sen okadar affet, o sana yalvaracaksin desin.
Umarim butun ailevi sorunlarini ve ailenin yaninda mutsuz oldugunu cok anlatmamis yada yansitmamissindir.

Bunu kizlar cok yapar. Aileden destek gormedigi ve sevgilisinden destek, arka, sevkat gormek veya anlayis gormek icin anlatirlar herseyi. En baslarda erkek hep yanindadir zaten ama yillar gectikten sonra yada evlendikten sonra
seni ailenle soyleydi zaten, senin ailende boyleydi zaten siye baslarlar basa kalkmaya. Ve en kotusu. Evde en ufak dediginin olmasini istesen, aman ailene laf geciremedin yada ailende cok mu rahattinda bunlardan sikayet ediyorsun derler.

Inanin bana herseyi icinizde yasayin hatta mutsuz olsaniz bile ailenile mutlu imaji verin. Cunku aile ve insanin kendisi nekadar deger verirse koca yada sevgilide okadar deger veriyor.

Senin ailen (genel olarak diyorum bunu) kuserler barisirlar sonucta ayni kandan ama bunu kocaya hissedirdinmi kadin barisa bile adam artik saygo suymuyor ailesine, ne oldu zamaninda kotuydu ben laf siyincemi iyi oldu derler.

En basiti. Kendimden ornek vereyim. Ben ailemde cok mutlu biriydim gercektende. Guzle bir cocukluk ezilmemis bir hayatim gecti baba evinde herseyim vardi. Cifter cifter maddi durumumuz iyi olmasa bile herseyim vardı her istedigimi yapabiliyordum. Evlendim. Esimin durumu iyi... normalde maddi durumumuzun iyi olmadigini biliyor. Ya kizin babanin evinde olsan bu olacakmiydi su oalcamiydi der. (Goya beni kizdiriyor) bende hep derim. Ne diyrosun sen? Koca evimde suan mayan herseyim baba evinde cifter cifter vardi.

Ben surekli kavga eden biri olmus olsaydım. Surekli sorunlu ve sikayet etmis olaam ailemi kim bilir neler diyecek demekki....

Hic kimseye eyvaALLAHin olmasin.

Demek ki tanidigin, tanidigini sandigin gibi iyi bir insan degilmis. Demek ki gercek yüzü buymus. Sen okadar affet, o sana yalvaracaksin desin.
Umarim butun ailevi sorunlarini ve ailenin yaninda mutsuz oldugunu cok anlatmamis yada yansitmamissindir.

Bunu kizlar cok yapar. Aileden destek gormedigi ve sevgilisinden destek, arka, sevkat gormek veya anlayis gormek icin anlatirlar herseyi. En baslarda erkek hep yanindadir zaten ama yillar gectikten sonra yada evlendikten sonra
seni ailenle soyleydi zaten, senin ailende boyleydi zaten siye baslarlar basa kalkmaya. Ve en kotusu. Evde en ufak dediginin olmasini istesen, aman ailene laf geciremedin yada ailende cok mu rahattinda bunlardan sikayet ediyorsun derler.

Inanin bana herseyi icinizde yasayin hatta mutsuz olsaniz bile ailenile mutlu imaji verin. Cunku aile ve insanin kendisi nekadar deger verirse koca yada sevgilide okadar deger veriyor.

Senin ailen (genel olarak diyorum bunu) kuserler barisirlar sonucta ayni kandan ama bunu kocaya hissedirdinmi kadin barisa bile adam artik saygo suymuyor ailesine, ne oldu zamaninda kotuydu ben laf siyincemi iyi oldu derler.

En basiti. Kendimden ornek vereyim. Ben ailemde cok mutlu biriydim gercektende. Guzle bir cocukluk ezilmemis bir hayatim gecti baba evinde herseyim vardi. Cifter cifter maddi durumumuz iyi olmasa bile herseyim vardı her istedigimi yapabiliyordum. Evlendim. Esimin durumu iyi... normalde maddi durumumuzun iyi olmadigini biliyor. Ya kizin babanin evinde olsan bu olacakmiydi su oalcamiydi der. (Goya beni kizdiriyor) bende hep derim. Ne diyrosun sen? Koca evimde suan mayan herseyim baba evinde cifter cifter vardi.

Ben surekli kavga eden biri olmus olsaydım. Surekli sorunlu ve sikayet etmis olaam ailemi kim bilir neler diyecek demekki....

Hic kimseye eyvaALLAHin olmasin.
Yok hicbir zaman oyle kendimi ezdirmedim. Durumumu tam anlamiyla anlatmadim. Durumun ciddiyetini bilmiyordu sadece annemle aramin pek iyi olmadigini yuzeysel bi sekilde anlatiyordum. Keyifsiz oldugumda iyi degilim annem biraz uzerime geldi iste deyip gecistiriyordum. Hatta annemle aram hic iyi olmamasina ragmen anneme azicik sitem etmeye kalksa annemi savunuyordum ki beni ezmesin yuz bulmasin diye Ama sinirsel bozukluklairm depresyon ragatsizligi gecirmis olmam Bunlari biliyor Bana daha ozenli davranmasi gerekirken hic orali degil

Kuru kuru olmsz mi dedi.. ne kadsr itici.. ama anlayabiliyorum sizi bende oyle cok sey yasayip dayanamadugimdan ayrilamadim.. insallah en kisa surede duzelir araniz ne tavsuye versem bilemedim

Uzun süre tavrını korursan geri dönüşü olur ancak yumuşarsan ve bu ilişki devam ederse ömür boyu mutsuzluğu garantilersin. Güçlü ol, sert tavrını uzun zaman koru.

O kadar gucsuz bir zamanimdayim ki Nasil direnicem bilmiyorum

Mecbursun, kendini ezdirmemek zorundasın. Bir insan olarak değerlisin. Ayrıca bu böyle giderse bu ilişkiden ancak mutsuzluk kazanacaksın. Haklıysan haklı gibi duracaksın.

Mecbursun, kendini ezdirmemek zorundasın. Bir insan olarak değerlisin. Ayrıca bu böyle giderse bu ilişkiden ancak mutsuzluk kazanacaksın. Haklıysan haklı gibi duracaksın.
O kadar yalnizim ki O kadar dertliyim ki Derdimi anlatacak kimsem bile yok O ayni zaamnda benim en yakin arkadasim dostum herseyimdi Psikolojik olarak bitmis durumdayim

O kadar yalnizim ki O kadar dertliyim ki Derdimi anlatacak kimsem bile yok O ayni zaamnda benim en yakin arkadasim dostum herseyimdi Psikolojik olarak bitmis durumdayim

Bu hatayı hepimiz çok sık yapıyoruz. Sevgilimiz hayatımızın merkezi oluyor. Hemen öncelikle bu yanlıştan dönün. Uzun zamandır aramadığınız bir arkadaşınızla görüşün, alışveriş olur sinema olur kahve olur ama bir şeyler yapın.

Bu hatayı hepimiz çok sık yapıyoruz. Sevgilimiz hayatımızın merkezi oluyor. Hemen öncelikle bu yanlıştan dönün. Uzun zamandır aramadığınız bir arkadaşınızla görüşün, alışveriş olur sinema olur kahve olur ama bir şeyler yapın.
Hayir oyle degil Sevgiliyi alip da hayatun merkezine koymak degil Sevgilim degilken de en yakin arkadasimdi Baska oyle yakin arkadasim yok zaten Dediginizi de yaptim Uzun zamandir pek sicak davranmadigim liseden arkadaslarimla tekrar gorusmeyi deneedim Canimin acisina aci kattilar. Seneler once beni boyle umutsuzluklara ilk surukleyen onlardi Sonra sevgilim cikmisti zaten karsima

Back
X