- Konu Sahibi superisiii
mrb kızlar ben 19 yaşındayım bi haftadır hayatım kabusa döndü
Babaannemlere çok kızıyorum çook
ben 7 aylık doğmuşum erken doğduğum için çok küçükmüşüm babaannemde bu ne kedi yavrusu gibi ölür bu demiş annem bbam zaten benim için çk üzülüyomuş küvezde kaldığım zaman bir kere bile hastaneye gelmemişler..sonra ben 3-4 aylıkken babaannem kendi kızı çalışmasın diye annemi işe gideceksin diye zorlamış bana babaannemle halam bakmış ve benim çocukluğum o sürede şekerli suyla geçmiş.Ben yeni yeni yürümeye başlamışım dedem çok kımıldıyorum diye beni bağlarmış hep ben ağlarmışım kızarmış bana..sonra annemle babam çalıştıkları için babaannemlerinde bana eziyet ettiğini görüp beni anneanneme bırakmışlar babam hergün oraya süt getirirmiş benim için zile her basıldığında ben babam geldi diye kapıya koşarmışım bir kere yakalamışım babamı, arkasından ağlayarak koşmuşum babaa diye..Sonra babam gene süt bırakmaya gelmiş dayanamamış halime almış beni eve getirmiş..Annem işi bırakmış babaannemler annem çalışmıyo diye onları evden kovmuş babam hemen ev bulmuş evde yiycek bi kuru ekmek bile yokmuş babamla annemin bütün paralarını onlar almış..Bunların hepsini ben bu hafta öğrendim biz buralardan geldik diye anlattılar çok şükür şimdi 2 evimiz 2arabamız var..
Ben ki bi yabancı çocuğun ağlamasına bile dayanamıyorum bana nasıl yaptılar bunları aklım almıyo...çook kötüyüm çook nasıl unutucam bilmiyorum ama en çok da canımı yakan şu bana bebekken bunları yapan insanlar kendi kızlarının çocuğunu el üstünde tutuyo o şimdi 5 yaşında ama bir kere bile halamdan ayrı kalmadı bir saat bile dedem hergün gezdiriyo ama beni bağlamış durayım diye

Ben şimdi ne yapayım kızlar nasıl davranayım bunlara yeri geliyo bana seni biz büyüttük bizim hakkımızı ödeyemezsin diyolar

Babaannemlere çok kızıyorum çook

Ben ki bi yabancı çocuğun ağlamasına bile dayanamıyorum bana nasıl yaptılar bunları aklım almıyo...çook kötüyüm çook nasıl unutucam bilmiyorum ama en çok da canımı yakan şu bana bebekken bunları yapan insanlar kendi kızlarının çocuğunu el üstünde tutuyo o şimdi 5 yaşında ama bir kere bile halamdan ayrı kalmadı bir saat bile dedem hergün gezdiriyo ama beni bağlamış durayım diye

Ben şimdi ne yapayım kızlar nasıl davranayım bunlara yeri geliyo bana seni biz büyüttük bizim hakkımızı ödeyemezsin diyolar

Son düzenleme: