Meslek ile adamlık asla eş değer değil bunda bi anlaşalım. Subay olmuş olabilir, amma bi yaramazligi var belli ki. Aileler çocukları nazarında kör oluyor. Yada eleman aile içine iyi gorunuyordur, kadın evladı, kardeşi diyerek seviliyor kusurları göz ardı ediliyordur aile içinde. Bi insanın evlat kardeş arkadaş ve eş kişilikleri her zaman farklıdır. Ha belki gerçekten çiçek gibi bi çocuktur. Ancak öyle olsaydı bi fotoda olsun bi ovulme zamaninda olsun minik kivilcim olurdu. Bu islerde goruntusel ovgusel pek islemez. Nasipte varsa cat diye otururdu gönlüne. Zaten orda da biri varmış. Neyse herseyi geçiyorum. Israrı övgüleri elemanın mesleğini anlatılan karakter ve kişiliğini, kalbinin titremeyisi, karnına kramplar girmesi bu tepkileri iyi benimse. Doğru kişi değil o. Yada tamamen önünü kapatmak da istemedim suan. Koca duvar çekmişim gibi oldu. En azından o kişi şuan için doğru zamanda gelmedi. Gerçi yazarken bi yandan ayrıntıları düşünüyorum da, eleman annem ailem ne derse kabulüm de demiş. Ya sırf bu ayrıntıdan bile kacılması gerek. Bu çocuğu topaç gibi cevirirler, bi konuda karşı gelmek fikir beyan etmeye kalkınca da, sen benim aileme ne diyosun vidi vidisina başlar. Ay bacım, aklı selim birine benziyorsun. ordan uzaklasabilme ihtimalin yokmu? Okul iş gibi bi sebep ile. Göz önünden uzakta olsan bi sure.