Merhaba kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var çok saf ve temiz bir kız ve nişanlı,nişanlısının facebooku bende kayıtlı kızın face yok.Oğlanın facede onlıne people diye bir uygulamaya girdiğini 3 kere gördüm.Sanırsam bu uygulamada kızlar erkekler birbirlerine mesaj atıyorumuş.Sizce arkadaşıma söyleyim mi kıyamıyorumda o kadar kırılgan ki bana faceden göz kulak ol demişti şakasına napsam bilmiyorum bu uygulamayı bilenleriniz var mı farklı bir amaç ile kullanılmıyor değil mi
o oyun değilmi ben öyle biliyordum
googleden araştırdım kız bulma uygulaması diyor herkes ben mi yanlış biliyorum acaba
bende şimdi baktım. oyun altında chatmiş resmen
evet chat resmen napsam ki vicdan azabı duyuyorum bildiğim için
Merhaba kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var çok saf ve temiz bir kız ve nişanlı,nişanlısının facebooku bende kayıtlı kızın face yok.Oğlanın facede onlıne people diye bir uygulamaya girdiğini 3 kere gördüm.Sanırsam bu uygulamada kızlar erkekler birbirlerine mesaj atıyorumuş.Sizce arkadaşıma söyleyim mi kıyamıyorumda o kadar kırılgan ki bana faceden göz kulak ol demişti şakasına napsam bilmiyorum bu uygulamayı bilenleriniz var mı farklı bir amaç ile kullanılmıyor değil mi
genede iyice araştırmak lazım inş doğru olanı yaparsın ya,aslında kız onun face şifresini istese, girip beraber baksanız haraketler dökümünden falan olurmu ki
doğru diyorsun kıza söyleyim baksın kendi oğlan kendine güveniyorsa şifreyi verir
genede iyice araştırmak lazım inş doğru olanı yaparsın ya,aslında kız onun face şifresini istese, girip beraber baksanız haraketler dökümünden falan olurmu ki
Hareketler dökümüne nasıl bakılıyor yardımcı olur musunuz bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım profil sayfasını tıklayınca altta hareketler dökümü diye çıkıyor. orada naptığını ne ettiğini görürsünüz. biraz incelemeniz lazım orayı
Tamam sağol:) bir derdim yokta semeri elden bırakmıcan yinede akıllı olmak lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nişanlısı niye sizde ekli, çok mu samimisiniz?
Gizlemesi gereken bişey olsa zaten, adam duvarını saklar kimse bişey göremez değil mi? O da mı çok saf yani?
Arkadaşınızın aklına saçma sapan kuruntular düşürmeyin bence.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?