ne yapayım?

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
merhabalar
benim kisi aslında dert değil ama yinede fikir yorum rica ediyorum sizlerden.
hayatımda biri var benden 1 yaş küçük ama fizik olarak benden byük gösteriyor.huy olarak çok iyi bir insan.
kesinlikle kırmıyor.asla laf söylemiyor saygılı.bazı kötü özellikleride var mesela beni kaybetmemek için hep susuyor.tartışamıyoruz bile oysa ben her zaman hakkını savunmasını haksızsa susmasını haklıysa hakkını aramasını isteirm ki ben öyleyim.
ailevi sebeplerden dolayı okulunu yarıda bırakmış.ben onu tanıdığımda ise okuluna başka yerde devam ediyordu.yani 30 yaşına gelmiş biri ve son şansı kalmaması gerekiyor.ve daha askerlik olayları var.
ben bir evlilik yaptım.çovuğum var.bu kişinin huy olarak iyi olduğunu gördüm ve asla beni ve çocuğumu üzmeyeceğini biliyorum ki 1 sene oldu hemen hemen tanıyalı hiç bir yanlışını görmedim.
çok fazla yüz yüze görüşme imkanımız olmadı çünkü türkiyede değil.geldiği zamanda çok kalamıyor.benim kafamı kurcalayan şeyler okulunu bitirse iş sahibi olsa evine yuvasına bakar ama şuan mesela geldiğinde genelde ben para harcıyorum para harcamak istemiyorum yanımda bir erkek vvarken.bu yönleri hoşuma gitmiyor.
okul okuduğ için çok harcamasınıda istemiyorum.
ben ona derslerinden kalırsan bu iş biter demiştim ve derslerinden yine kalmış.sizce bitirmelimiyim yoksa böyle iyi biri zor bulunur bu devirde beklemeliyim.(not:belki tepki gösterebilirsiniz çocuğuna bk ne evlilik meraklısısın diye hayır evlilik meraklısı değilim çocuğumlada gayet kaliteli zman geçiriyorum ve öz babasından hiç bir destek görmeden büyütüyorum.ama ilerki zamnlar için allah bilir ama evlilik düşünüyorum)

Bilmiyorum ki simdi durumunuzu. Kalirsan biter demissinizde, madem bu kadar bulunmayan bursa gulu de, neden bos yere harciyorsunuz ki. Para harcama tarafi icin yorum yapmayacagim.

okul konusunda demek ki sorumsuz son sansi ise ve gecemedi ise. Ayriyeten calisiyormu? Birde yurtdisinda yasiyorsa askerlik yapmasi gerekicekmi? Genelde yurtdisindakiler para ödüyor ya?!

30 yaşında askerlık yok ve hala okumaya çalışıyor. Yine derslerinden kalmış, bu okul nezaman bitecekte askere gıdılecek, iş hayatına atılcak kaç yaşına gelmiş adam. Sırf sıze cevap veremıyor ezik ezik duruyor diye ben bunu istedıgım gıbı yonetırım diyip evlencekseniz bir çocugunuz daha olmuş olur. Alır bakar beslersiniz.

Susuyor diyorsun ya evlendıkten sonra onı unut bence.
Diger meselelere girmiyorum bile daha uzaktan ne kadar tanıyabılırsın ?

Ne kadar kendinden 1-2 yaş küçükle evlenmiş kadın görsem hep örnek evlilik... Ama sizin evlenmeye baya yolunuz varmış gibi gördüm. İyi ve kötü yönlerini siz daha iyi bilirsiniz evlilik konusu zaten aceleye gelmezse daha iyi. Umarım çok mutlu olursunuz

Koca adam öğrenci ve calısmıyor askerlık yok senin paranı yiyesi gelmiş olmasın
Gezmek için vs senle görüsüyor olabılır dıkkatlı ol derim..

30 yaşında okuyor iş yok askerlik yok. Yüzyüze de pek gorusmemissiniz. Sorumsuzluk akıyor pacalardan... evlilik yapmış ve çocuk sahibi biri , devam ederseniz bir çocuk daha büyütecek gibisiniz.

okul konusunda demek ki sorumsuz son sansi ise ve gecemedi ise. Ayriyeten calisiyormu? Birde yurtdisinda yasiyorsa askerlik yapmasi gerekicekmi? Genelde yurtdisindakiler para ödüyor ya?!
evet ayrıyetten çalışıyor.okul bitince askerlik yapması gerekiyor.

'...genelde ben para harcıyorum para harcamak istemiyorum yanımda bir erkek vvarken.bu yönleri hoşuma gitmiyor.'
bu cümle hiç hoşuma gitmedi.
yani oda harcıyor ama ben hiç harcamak istemiyorum.
yani ben teklif ettiğimde bi yok diyor onra ben ödeyeyi m dediğimde bişey diyemiyor.

yani oda harcıyor ama ben hiç harcamak istemiyorum.
yani ben teklif ettiğimde bi yok diyor onra ben ödeyeyi m dediğimde bişey diyemiyor.

peki niye hep o ödesin istiyorsunuz ki bende onu anlamadim? Her yemegi, her geziyi erkek ödeyecek diye birsey yok.

bence adam daha olgunlasmamis ve sorumsuz

2. Baharini yasamak varken sen gidip 2.kışını mı yasamak istiyorsun? Bu adamdan hayir gelmez. Ayrica ne igrenc bir sey ya adama para harcattirmiyorsun sen harciyorsun. Sen simdiden her seyi ustlenmissin hadi gozun aydin mutsuz olacagin bir evlilik daha seni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…