ne yapayım?

Işte sorumluluğumuzu alabilcekmi
sorumluluğunu alabilmesi için önce okulunu bitirmesi askerlik yapması ve çalışmaya başlamalı.bence sen kendine şu soruyu sor cevaba göre kararını ver.ben bu adamı bu kadar zaman beklemeye değer ve bu kadar emek harcayacak kadar seviyor ve değerli görüyor muyum?ikinci evliliğin dikkatli karar ver.yoksa bir yıkımı daha kaldırmak çok zor olur

öyle körü körüne aşık değilim deli dolu sevgide yok içimde.ama bir daha evlenirsem böyle iyi biri olsun beni kırmayan ne dersem yapan oğlumu seven biri olsun diye şans verdim ama böyle giderse olmaz.
yakın olsak sorun değil ama uzağımda ve gözden uzak olan gönüldende uzak oluyor.geliyor hoş sohbet muhabbet tam ısınıyorum gidiyor.ve bir soğuluk giriyor araya ister istemez.yani kısacası öyle bir bağlılık yok i.çimde

Merhaba. Sizi cok iyi anliyorum. Kalbinizi dinleyin demek isterdim ama sizin ve cocugnuz icin bunu demicem. Bilinki simdi den biyere varamdiysa yapamaz. Disziplin ve hirz yok. Kendisini asla kötülemek istemiyorum tanimiyorum zaten ama 1 seneden beri tanisiyorsunuz cocugnuz var biliyor sizinle gelecegini düsünüyorsa neden sorumlugu tasimiyor? Sizi neye gecindirecek? Önemli olan sizin harcamaniz degil artik böyle bi devirde yasiyoruz önemli olan onun cabasi 1 senede bi yere varamadiysa gelince siz harciyorsaniz bu hep böyle kalacak. Sömürdügünü söylemiyorum ama size yükleniyor ve hep öyle yapacak. Siz kendinizi yuvanizu buna laik görüyorsaniz neden olmasin. Ben yanlizken yapardim düsünüyorum simdi 5 aylik bebegim var. Sizin durumunzda olsaydim asla yapmam. Bir beraberlikde evlilikde arkadaslikda her konuda denge lazim. Herzaman sadece bir taraf öbür tarafdan daha fazla maddi manevi gösterirse denge bozulur ve büyük sorunlar baslar. Saygilarla

Yani kısacası 30 yaşına gelmiş bir baltaya sap olamamış. Ayrıca ne biliyorsun iyi olduğunu ? Türkiye'de bile yasamiyormus ayda yıl bir gormeyle anlaşılmaz insanların iyi olduğu. Nerden biliyorsun belki orda da bi kız arkafası biseı var burdada sen varsın. Bu isten hayır gelmez. Çocuğun var daha mantıklı dusunmelisin artık. Laylaylom zamanlar bitti

iş anlamında çalışıyor yapıyor gocunmuyor ama daha iyi yerlerde olabilmesi için diploması gerekiyor.
oda harcıyor gittiğimizher yerde çıkarmaya yelteniyor cüzdanını ama bazen diyorum ben vereyim yok diyor olurmu diyorum hep sen olmaz oda üstelemiyor.belki bazı insanlara bu durum normal gelebilir ama bana saçma geliyor.
çünkü bana göre böyle olmaması gerekiyor bana kızsalarda ben böyle düşünüyorum.
çalışıp evine bakabilecek biri ama dediğim gibi ben diplomasıda olsun ve daha iyi şartlarda yaşamak ve onunda daha iyi şartlarda çaışmasını istiyorum.ama görüyorumki olmayacak

ayrıl gitsin .okul bitecek askerlik olayı bitecek iş hayatına atılacak vs vs ooooo erkeğin kadından küçük olması bir yaş bile olsa sorun ayrıca derslerinden kalırsan bırakırım seni demişsin şimdi bu ilişkiyi bitirmezen zeytinyağı gibi sürekli suyun üzerine çıkmaya çalışır ne yaparsam arzutanem47 affeder nasılsa der o yüzden bu senin ikinci evliliğin olacak iyi düşün karar ver . Hakkında hayırlısı neyse o olsun

teşekkür ederim.
aslında zeytinyağı gibi üste çıkacak biri değil hiç.
ama işte bu bukaar iyi yönü malesef yetmiyor herşeye

Bende bunu demek istedim zaten kaldrmz

nasıl tanıştınız bu kişiyle
siz ne iş yapıyorsunuz

arkadaş vasıtasıyla tanıştık.
ben özel sektörde çalışıyorum.ne iş yaptığım önemlimi bilmiyorum ama sigorta
yoo önemli değil ne iş yaptığınız tabii.hani acaba iyi para kazanıyorsanız onun için mi sizi istiyor
hiç evlenmemiş erkekler kolay kolay çocuklu kadın istemezler arada aşk sevgi yoğunluğu olmadan

yoo önemli değil ne iş yaptığınız tabii.hani acaba iyi para kazanıyorsanız onun için mi sizi istiyor
hiç evlenmemiş erkekler kolay kolay çocuklu kadın istemezler arada aşk sevgi yoğunluğu olmadan
evet doğru diyorsunuz genelde istemez.ne hiç evlenmemiş bayanlar nede erkekler boşanmış birini çok istemezler.
maddi anlamda değilde.fiziksel olarak ben beni istediğini düşünüyorum.
yani o bir bayanın dikkatini çekebilecek biri değil.
bir bayan tarafından arzulanacak biri değil.bunları söylüyorum çünkü böyle gerçekten siz nesini sevdinz derseniz ben iyi bir insam olmasını sevdim.
oda bir baltaya sap olamamış bu zamana kadar belki boşanmış bayanlar bana kızacak ama en azından bulunduğum çevrede hiç evlenmemiş olupta beni isteyebilecek hiç erkek göremiyorum.oda ancak böyle birini bulur evlnmk için o yüzden istiyor diye düşünüyorum.
ha tabiki evlilik allah yazdıysa olur.yoksa öyle illa olsun diyen biri değilim.çünkü boşanalı baya zaman oldu ilk defa bu insana fırsat verdim.ama evliliği hiç düşünüyor değilim.ben kalabalık aile ortamını seviyorum ve böyle evlenip bikaç çocuğum olsun istiyorum güzel bir eim olsun istiyorum

Allah gönlüne göre verir inşallah.İyi düşün derim hem kendin. hem çocuğun için.kafanda soru işaretleriyle netleşmeden yanlış bir karara adım atma

'Pek yüzyüze görüşme imkanımız olmadı.' derken? Allah aşkına yapmayın, çocuğunuz var aklınızı başınıza alın. Bu adam geldikçe paranızı yiyor ve gidiyor yani. Salıverin gitsin. Gelmiş kaç yaşına daha ne iş ne okul hiçbir şey yok. Sorumluluk duygusundan tamamen uzak.

ya sürekli ben harcamıyorum benim bunu dememdeki amaç ben hiç harcama yapmak istemiyorum.hiç bişeyi ödemesemde o öde demez ama ben nezaketen teklif ediyrum bir iki yok diyor ama sonra bırakıyor.yani ödenmesine karşı olduğum için onu dedim.

teşekkür ederim.
aslında zeytinyağı gibi üste çıkacak biri değil hiç.
ama işte bu bukaar iyi yönü malesef yetmiyor herşeye
valla canım içlerine girmeden kimsenin ne olduğunu bilemezsin değil mi ? nikahı kıydıktan sonra 180 derece dönüyorlar biliyorsun değil mi ? o yüzden hiç uğraşma evladında var ilerleyen zamanlarda elbet daha iyi biri çıkacaktır.

çok keskin sınırlarınız var (isteyen yapar, kadın para harcamaz vs vs)
çalışsa da altından kalkamayabilir ve elbette kadın da para harcayabilir ilişkide.
bana bu iş olmazmış gibi geldi
hakkınızda hayrlı olan neyse o olsun

EVET TABİ DOĞRU DİYORSUNUZ.TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…