Ne Yapayım ?

Yani ev terketmek hoş değil bence ciddi bir şekilde konuşun ben böyle devam edemicem sanırım ne yapmak istiyorsun diye sorun

Karşınıza alıp konuşun gitmekle çözülmez benc kopacaksa kopsun bu şekilde de yaşanmaz yada görmezden geleceksin çabalamadan aynı evde kendin için yaşayacaksın tercih sizin Allah yardım etsin zor bi durum inşallah düzelir bazı şeyler

Birkaç gün önce konu açmıştım, sorun eşim ve ailesi.

Eşimin ailesinin yaşattığı huzursuzluk sebebi ile eşim son 1 aydır, 5 yıllık kocam gibi değil. Ne yüzüme gülüyor artık ne de konuşuyor.

1 ay önce Kayınbabam,kaynanam,bekar görümcem ve bekar kaynım eşimi arayıp haber bile vermeden akrabalarında kalmışlar, kaldıkları üçüncü günü eşim akrabalardan öğrenmiş. Öğrendiği gün gelip benden hesap sormaya başladı, senin yüzünden ,tüm suçlu sensin diye benim olanlardan haberim bile yok tabi.. Ailesinin onu aramadan yaşadığımız şehre gelip başka akrabalarında kaldığını söyleyince, bu sorunu Benimle değil ailen ile konuşup halletmen gerekiyor dedim sakince. Tabi hakaretler, aşağılamalar... O günden bir ay geçti ve bir aydır ne yüzüme bakıyor ne yüzüme gülüyor. Bir ay boyunca sabrettim, siniri geçer dedim her gün yemeğimi yaptım, aktivitelerimizi yaptık, her kapıyı çaldığında sabırla Güler yüzle açtım ama nafile, pes ediyorum ben yoruldum artık. Ailesi yüzünden , hak etmediğim mutsuzluğa maruz kalmam çok büyük haksızlık değil mi :KK43:

5 yıllık evliyiz ve bu 5 yıl boyunca hiçbir kavgamızda annemin evine gitmedim, Hep büyük bi sabırla bekledim, sorunu çözmeye çalıştım. Ben artık yoruldum hanımlar. 5 yıldır ilk defa kıyafetlerimi toplayıp aracıma atlayıp anneme gitmeyi düşünüyorum. Daha önce annesine gideniniz vardır, ne olur bana akıl verin? Anneme gidersem eşim durumun ciddiyetinin farkına varır olumlu bi adım atar mı? Çabalar mı? Gelir mi? Ne yapayım ne olur ben evliliğimi başkaları yüzünden bitirmek istemiyorum, eşimi seviyorum.

Gercekten ayrilmak istiyorsan git annenin evine; blöf yapip eşini pes ettirmek için değil.. Ters teperse isler daha kötüye gider..

5 yıldır ilk kez mi ailesi yuzunden sorunlar yaşanıyor?

Ailesiyle konuş sizin yüzünüzden bu şekilde evliliğim bitecek de anlat yaşadıklarını onlara bize yazdığın gibi belki onlar girer araya düzelir bazı şeyler sonuçta onların hatasını siz yaşıyorsunuz bence haberdar değillerde haberleri olsun eğer bir adım atılmazsa onlardan size karşı o zaman basar gidersiniz

5 yıldır ilk kez mi ailesi yuzunden sorunlar yaşanıyor?

Gercekten ayrilmak istiyorsan git annenin evine; blöf yapip eşini pes ettirmek için değil.. Ters teperse isler daha kötüye gider..

Hayır. Düğün gecesinden bugüne tüm 5 yıl boyunca ailesi ile ilgili sorunlar hep yaşandı, hepsinde de eşim hep beni haksız bulup beni suçladı. Hiçbiri zaman ailesi konusunda yanımda durmadı ya da nötr davranmadı,hep ailesinin yanında durup beni yerdi.

Evliliği devam ettirmenin de , boşanmanın da artılarını eksilerini kafanızda etraflıca düşünün.
Evden gitmek ayrılık yolunda adım atmak olur ve devamı o yönde gelebilir. Eğer boşanmak istemiyorsanız da sabretmeniz ve durumu düzeltmeye çalışmanız gerekiyor. Ama sadece sizin çabanızla da ne değişir düzelir bilmiyorum.

Hayır. Düğün gecesinden bugüne tüm 5 yıl boyunca ailesi ile ilgili sorunlar hep yaşandı, hepsinde de eşim hep beni haksız bulup beni suçladı. Hiçbiri zaman ailesi konusunda yanımda durmadı ya da nötr davranmadı,hep ailesinin yanında durup beni yerdi.
Tipik aileci erkek..
Dogruyu yanlisi ayırt edemeyen, ailesi ne yaparsa yapsin hakli bulan ve bal gibi tanidigi bildigi esine saldiran, onu ezen ve evinde huzur bırakmayan adamlarin hareket tarzı genelde ayni oluyor..
Düzelip hakkaniyetli davranan, eşinin kiymetini bilen pek duymadim.. Bu hem psikoloji sorunu hem de kişilik.. O nedenle böyle konularda tavsiye vermekte zorlaniyorum..
En büyük tavsiyem (var mi bilmiyorum ama) çocuk dusunulmemesi oluyor..

Ailesiyle konuş sizin yüzünüzden bu şekilde evliliğim bitecek de anlat yaşadıklarını onlara bize yazdığın gibi belki onlar girer araya düzelir bazı şeyler sonuçta onların hatasını siz yaşıyorsunuz bence haberdar değillerde haberleri olsun eğer bir adım atılmazsa onlardan size karşı o zaman basar gidersiniz

5 ay önce yine yaşanan bir sorunda ailesini aradım. Annesini aradım, ağlıyordum üstelik. Yeter, sizin yaşattıklarınızdan ötürü eşim sürekli hakaret ediyor, her gün kavga ediyoruz, bağırıyor, bu işine de yansıyor, tüm hayatımız alt üst oluyor, biz birbirimizi çok seviyoruz ne olur bazı şeyleri görelim artık yapmayın etmeyin” dedim.. Hemen eşimi arayıp karın kendini ne sanıyor beni aradı bi sürü küfür etti bana, haddini bildirmeyecek misin ona demiş.. Eşim eve geldi, karşıma geçip bak anne öyle aranmaz böyle aranır deyip birden annemi aradı, gel bu kızını götür artık istemiyorum deyip kapattı. Zavallı annemin hiç ama hiçbir şeyden haberi yok tabi, böyle bi telefon gelince tansiyonu fırlayıp hastaneye kaldırılmış,annem beyin kanaması da geçirebilirdi kalp krizi de. Tüm bunlara rağmen suçlu yine ben oldum.

Aracınıza atlayıp kafanızı dinlemeye gidin.
Anneye giderseniz siz barışsanız bile annenizle bir sürü sorun yaşayacak eskisi gibi olmayacak hiç birşey.
Hatta belki de gelmeyecek..

Tipik aileci erkek..
Dogruyu yanlisi ayırt edemeyen, ailesi ne yaparsa yapsin hakli bulan ve bal gibi tanidigi bildigi esine saldiran, onu ezen ve evinde huzur bırakmayan adamlarin hareket tarzı genelde ayni oluyor..
Düzelip hakkaniyetli davranan, eşinin kiymetini bilen pek duymadim.. Bu hem psikoloji sorunu hem de kişilik.. O nedenle böyle konularda tavsiye vermekte zorlaniyorum..
En büyük tavsiyem (var mi bilmiyorum ama) çocuk dusunulmemesi oluyor..

Bunu gördüğüm ve bildiğim için zaten çocuk yapmadım, uzun bi süre de düşünmüyorum. Hep bunun için şükrediyorum. Yaptığım tek mantıklı doğrum galiba.

Bunu gördüğüm ve bildiğim için zaten çocuk yapmadım, uzun bi süre de düşünmüyorum. Hep bunun için şükrediyorum. Yaptığım tek mantıklı doğrum galiba.
Insanin eşim dedigi kisi onu iyi tanimali ve her kosulda yaninda olmalidir.. (Hata yapan eşiyse o ayri)
Sana bi iftira atilsa anlamadan dinlemeden gelip yakana bogazina yapisacak demek, karim yapmaz demeyecek..
Aile tehlikeli, koca aklini kullanamayan ve surekli karisini hırpalayan bi antibirey.. Huzuru bulmak cok zor böyleleriyle.. Dedim ya, ben duzeleni duymadim.. Cocugunun olmamasina da sevindim..
Oyle surekli "bosan" yorumu yapan biri hic degilimdir, ne gerçekte ne de burda.. Hatta hep cabalanmasini ve bosanmanin son secenek olmasini tavsiye ederim..
Sana da tavsiyem esine ya uzun bi yaziyla ya yüzyüze son kez derdini anlatman.. Baktin orali degil, o zaman kendini ve duygularını iyice tartip evlilikten ne bekledigine ve bu evlilikte ne bulduguna bakman.. Sonra verirsin zaten kararını..

Evliliginizi başkaları yüzünden bitirmeyeceksiniz ki...Evliliği bitiren eşiniz. Ailesini hep haklı gören oymuş, sizin yüzünüze bakmayan o, sizin yanınızda durmayan o,kavga eden,hakarrt eden o... Daha yazacağım da ne demek istediğimi anlarsaniz devam ederim.

hanımlar boşanın boşanmayın şunu söylüyorum anacı erkekler düzelmiyor isterseniz annenizin evine gidin 5 ay kalın tekrar barışın adamlar başta özür diliyor blöf yapıyor düzelmiş gibi davranıyorlar sonra tekrardan yine aynılar. kendi ailelerinin kuklası olup eşlerini geri plana atıyorlar.

5 ay önce yine yaşanan bir sorunda ailesini aradım. Annesini aradım, ağlıyordum üstelik. Yeter, sizin yaşattıklarınızdan ötürü eşim sürekli hakaret ediyor, her gün kavga ediyoruz, bağırıyor, bu işine de yansıyor, tüm hayatımız alt üst oluyor, biz birbirimizi çok seviyoruz ne olur bazı şeyleri görelim artık yapmayın etmeyin” dedim.. Hemen eşimi arayıp karın kendini ne sanıyor beni aradı bi sürü küfür etti bana, haddini bildirmeyecek misin ona demiş.. Eşim eve geldi, karşıma geçip bak anne öyle aranmaz böyle aranır deyip birden annemi aradı, gel bu kızını götür artık istemiyorum deyip kapattı. Zavallı annemin hiç ama hiçbir şeyden haberi yok tabi, böyle bi telefon gelince tansiyonu fırlayıp hastaneye kaldırılmış,annem beyin kanaması da geçirebilirdi kalp krizi de. Tüm bunlara rağmen suçlu yine ben oldum.

sizin annenizi araması çok ayıp bir hareket...kaç yaşında eşiniz? çocuk gibi davranmış adeta....eşinizi seviyosanız ailesine son bir kez sabır gösterin ve annesini siz arayın... gelip başkasında kalmışsınız üzüldüm deyin...çok uzakta değilse eve davet edin, güzelce ağırlamaya çalışın... ama işler ters tepiyorsa yine eşinizle konuşmaya değil sert yapmaya bakın.... gitsin anasının babasının evinde ömür boyu kalsın o zaman

:oha::oha:

Eşinizde aileside az manyak değilmiş..
Boşanın böyle evlilik mi olur???
Seviyorsanız da unutursunuz böyle ömür mü geçer!!??
Karşınıza alın ben boşanmak istiyorum şu konuyu bir konuşalım deyin.gönlü varsa zaten boşanırsınız yoksada barışırsınız.evi asla terk etmeyin suçlu siz olursunuz!!!
Beğenmiyosa o otele gitsin!!

Back
X