- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Çünkü gerçekten unutmak istiyorum takımtı yapmadım hala numarasının telefonumda olamsı çok canımı sıkıyor çok saygısızlık ederek ayrıldık adını bile duymak istemiyorumEngellediğiniz zaman orada görmeniz çok normal, bu konuda yapacak hiçbir şey yok. Bence neden bu kadar takıntı yaptığınızı düşünüp bu soruma çözüm bulmalısınız.
Evet rehberden ztn sildim ama whatsapta engellenenler kısmında hala numarası görünüyorTelefonun bir köşesinde kayıtlı olmasını istemiyorsanız telefonun o köşesinden yani telefondan rehberden silin
Evet engellemeyince yazıyorEngellemek yerine numarasını komple silin. Engelleme sebebiniz ne ki? Sizi rahatsız mı ediyor?
Evet engellemeyince yazıyor
Herkeste kayıtlı numaram iş yerinde sorun çıkabilir keşke değiştirsemTelefon numaranizi degistirin.
Rehberindeki kisilere mesaj atabilirsin. Is yerine de numaranin degistigini bildirebilirsinHerkeste kayıtlı numaram iş yerinde sorun çıkabilir keşke değiştirsem
Aynen herkese yeni numaranı ver, engellediği arkadaşa verme. Bu kadar basit.Rehberindeki kisilere mesaj atabilirsin. Is yerine de numaranin degistigini bildirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?