Ne yapayım

Sil gitsin ya evet öyle oluyor engelleyince tel kalır
O yüzden ben direk silerim engellemem
WhatsApp resmimde dışarıya kapalı sadece listemdekiler görebilir şekilde ayarladım .
Sen bu çocuğa takmışsın .girip oraya baktığına göre .

Buradan bosanmak isteyip de cesaret edemeyen kadinlarimiza seslenmek istiyorum. Bosanmak bir ölüm degil, yeniden dogus. Hayatin sonu da degil. Aksine yeni bir baslangic. Yeni bir sayfa. Bosanma sonrasi toplumun bakis acisi ne olur diye korkularindan cogu kadinimiz siddet gormeye, aldatilmaya, sindirilmeye razi oluyor. Korkularindan 5 para etmez adamlarin kahrini cekmeye devam ediyor. Toplum da oyle bir bakis acisi yok varsa da ben hissetmedim. Ben hissetmedim cunku kendimi ezik gormedim. Hatta ne kadar guclu bir kadin oldugum soyleniyor hep. Tek basima oglumu buyutuyorum. Ayaklarimin uzerinde kimseye bagimli olmadan tek basima duruyorum. Bunlar benim basarim. Bu guc aslinda tum kadinlarimizin elinde. Bizler tek basimiza bircok seyi yapabiliriz. En basta biz kadiniz, ureteniz. Korkmayin. Unutmayin neden korkarsaniz korktugunuz basiniza gelir.

Evet rehberden ztn sildim ama whatsapta engellenenler kısmında hala numarası görünüyor
Ya engellenenler kismina neden gidip bakıyorsunuz , gerçekten cok tuhaf ordanda silinsin demek cocuk değilsiniz sanirim bunun olmasi mümkün olmadığını bilirsiniz. Ayrica engellediniz nerden profil fotosunu görüyorsunuz. Engellediysen girip girip bakma orda duruyor merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…