- 14 Şubat 2020
- 43
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi Kaderbizedegulse
-
Hastaneye de gelmis beni de görmek istediArkadaşınız niye geldi ki? Otursaymış evinde. =)) Şu zamanda yollara düşmek için gerçekten hayati sebeplere ihtiyaç var bence. Hani onun hayati bir sebebi varsa bile sizin yok. Çünkü o sebeplerden biri arkadaşım yaşadığım yere gelmiş, bir buluşalım olamaz. Hem buluşsanız ne yapacaksınız? Nerede oturacaksınız, nerede dolaşacaksınız? Oturun oturduğunuz yerde piliiis.(ay birden nasıl galeyana geldim sanki, ama bunlar hep corona)
Haklısınız alınır diye de üzüldüm şimdiLütfen evinizde kalın
Dolaşan virüs değil insanlar
Bari siz dolaşmayın
Mecbur değilim de o hastaneye gidecekti. Ordan buluşacaktık biz sahil yok burda malesefKesinlikle cikmayin azicik mantik lutfen haddim degil ama caniniz bu kadar mi kiymetsizzz...
Cok mecbur iseniz sahil kismina kalabalik olmayan bir yeri tercih edin ve az kalinnn geri donun isim var vs tarzda biseyler uydurun...
Durumu ona da izah edin. Hala alınıyorsa bırakı alınsın. Kendiniz için çıkmayın, sevdikleriniz için, diğer insanlar için çıkmayın. Zaruri bir ihtiyaç olmadığı sürece öyle toplu alanlara gitmeyin. İnsan sağlığı önemsiz değil bu kadar olmamalı..Haklısınız alınır diye de üzüldüm şimdi
O zaman cok yakininiz degil gibi uygun bir dille gecerli bir sebep sunarak gitmeyin.kesinlikle inanin 2 haftadir Cikmiyorum evden zaruri durumlar olmadikca anca bebegimin bezi vs market birde.Mecbur değilim de o hastaneye gidecekti. Ordan buluşacaktık biz sahil yok burda malesef
HaklısınızO zaman cok yakininiz degil gibi uygun bir dille gecerli bir sebep sunarak gitmeyin.kesinlikle inanin 2 haftadir Cikmiyorum evden zaruri durumlar olmadikca anca bebegimin bezi vs market birde.
Hastaneye de gelmis beni de görmek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?