Ne yapayım?

Kaderbizedegulse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
43
23
3
31
Merhaba arkadaşlar. Dert değil belki ama ben fazlaca kafama taktım. Benim eski görev yaptığım yerde bir arkadaşım geldi simdi bulunduğum yere. Ama ben bu virüsten dolayı dısarı çıkmaya korkuyorum. Yani otobüse binmem gerekecek, tarihi bir yerde buluşacaz ve de orası da kalabalıktır. Sizce gitsem mi ?

arkadaşın anlayacaksa anlat durumu.
arkadaşında anlayacaksan sana anlatsın durumu.
sonrada
"ah gece gelme gündüz gel
tenhalarda menhalarda
buluşalım ooooy oyyyyy"

Arkadaşınız niye geldi ki? Otursaymış evinde. =)) Şu zamanda yollara düşmek için gerçekten hayati sebeplere ihtiyaç var bence. Hani onun hayati bir sebebi varsa bile sizin yok. Çünkü o sebeplerden biri arkadaşım yaşadığım yere gelmiş, bir buluşalım olamaz. Hem buluşsanız ne yapacaksınız? Nerede oturacaksınız, nerede dolaşacaksınız? Oturun oturduğunuz yerde piliiis. :confused: (ay birden nasıl galeyana geldim sanki, ama bunlar hep corona)

Arkadaşınız niye geldi ki? Otursaymış evinde. =)) Şu zamanda yollara düşmek için gerçekten hayati sebeplere ihtiyaç var bence. Hani onun hayati bir sebebi varsa bile sizin yok. Çünkü o sebeplerden biri arkadaşım yaşadığım yere gelmiş, bir buluşalım olamaz. Hem buluşsanız ne yapacaksınız? Nerede oturacaksınız, nerede dolaşacaksınız? Oturun oturduğunuz yerde piliiis. :confused: (ay birden nasıl galeyana geldim sanki, ama bunlar hep corona)
Hastaneye de gelmis beni de görmek istedi 🙄

Lütfen evinizde kalın
Dolaşan virüs değil insanlar
Bari siz dolaşmayın

Kesinlikle cikmayin azicik mantik lutfen haddim degil ama caniniz bu kadar mi kiymetsizzz...

Cok mecbur iseniz sahil kismina kalabalik olmayan bir yeri tercih edin ve az kalinnn geri donun isim var vs tarzda biseyler uydurun...

Kesinlikle cikmayin azicik mantik lutfen haddim degil ama caniniz bu kadar mi kiymetsizzz...

Cok mecbur iseniz sahil kismina kalabalik olmayan bir yeri tercih edin ve az kalinnn geri donun isim var vs tarzda biseyler uydurun...
Mecbur değilim de o hastaneye gidecekti. Ordan buluşacaktık biz sahil yok burda malesef

Haklısınız alınır diye de üzüldüm şimdi
Durumu ona da izah edin. Hala alınıyorsa bırakı alınsın. Kendiniz için çıkmayın, sevdikleriniz için, diğer insanlar için çıkmayın. Zaruri bir ihtiyaç olmadığı sürece öyle toplu alanlara gitmeyin. İnsan sağlığı önemsiz değil bu kadar olmamalı..

Sadece sizin icin gelseydi hastaneye diye gelmeseydi gidin gorusun derdim ama bilemedim. Işe gittigim icin toplu tasima kullanmak durumundayim. Baska secenegim olsa inanin onu degerlendirirdim boyle gunlerde. Arkadasiniza toplu tasimaya binmekten cekindigini anlat. Belki o sizin yaniniza gelmek ister ya da durumu anlayip baska bir zaman gorusmeyi kabul eder.

Sadece sizin icin gelseydi hastaneye diye gelmeseydi gidin gorusun derdim ama bilemedim. Işe gittigim icin toplu tasima kullanmak durumundayim. Baska secenegim olsa inanin onu degerlendirirdim boyle gunlerde. Arkadasiniza toplu tasimaya binmekten cekindigini anlat. Belki o sizin yaniniza gelmek ister ya da durumu anlayip baska bir zaman gorusmeyi kabul eder.

Bu bizim millet niye bu kadar gezenti ya, anlamiyorum. Hayir ben de seviyorum gezmeyi, hem ailemle gorusecektik, arkadaslarimla bulusaktim farkli sehirdeler bir suredir gormuyordum onlari özledim ama iptal ettim hepsini...

O kadar aciklama yapildi ya niye bazi insanlarin kafasina girmiyor birseyler, bu nasil bir laftan anlamazlim anlamiyorum ben.

Back
X