Ne Yapayım?

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.572
108
Merhaba hanımlar,
Benim derdim bilmeden vesile olduğum bir gönül ilişkisinde taraflardan birinin (kız olan) kafasını kurcalayan bir sorunla alakalı…
Aynı yerde çalıştığım bir (normal) erkek arkadaşım var,efendi sessiz sakin düzgün bir insandır arkadaşlığını çok severim. 1,5 sene önce motoruyla ölümcül bir kaza atlattığı için yüzünde bunun izleri var bir gözü aksıyor vs.
Bir de eski yaşadığım yerden tanıdığım bi kız arkadaşım var çok güzel çok alımlı hoş bir kızdır. Bir gün bu iş arkadaşımla gezerken bu kız arkadaşıma denk geldik. O da bize katıldı. Piknik alanı gibi bir yerde otururken bana telefon geldi 10-15 dk konuşmak için yanlarından ayrıldım. Bunlar bu süreçte samimiyeti epey ilerletmiş numaralar alınmış falan 😅
Geçen ikisi baş başa buluşmuşlar bayağı gezip eğlenmişler,hatta ve hatta bu erkek olan arkadaşa evimin anahtarını vermiştim öğlen uğrayıp benim bir ekipmanımı eve bıraksın diye,ben gece ek işe çıkınca günü benim evde sonlandırmışlar 🙄😒😏😤
Gelelim sorunumuza, çocuk aşırı mutlu resmen uçuyor, sürekli gülümsüyor, bana (sanki aralarını bile isteye yapmışım gibi) habire kek çörek tatlı yağdırıyor, kızla ilerisini düşündüğünü iyice tanıyıp evlilik istediğini söyledi ama bugün mesai arasında kız arkadaşımla buluşunca gördüm ki onda bazı tereddütler vardı…O da hoşlanmış,karakterini beğenmiş,etkilenmiş,ilişki olarak olabileceğini ama evlilik düşünmediğini,ailesinin kabul etmeyeceğini (memleket etnik köken farkı vs. durumları da var aralarında),yüzündeki kaza izlerinin kafasına takıldığını söyledi…
Az önce işe döndüğümde çocuğun o mutlu halleri içimi acıttı çünkü kendisiyle aynı hisleri paylaşmayan biri için deli divane oluyor,ve ben aşırı vicdan azabı çekiyorum (ki hiçbir payım yok her şey tesadüfle başladı bunu biliyorum)…
Bir yanım karışma kenara çekil su akar yolunu bulur diyor bir yanım bir şeyler yapsana diye kafamı kemiriyor… Ne yapayım ben? 😑

Günü evimde sonlandırmışlar derken? Cinsellik anlamında mı👀
Ve ben olsam kıza söylerim "bu çocuk sana abayı yakmış eğer ciddi değilsen devam etme kimsenin vebalini alma" derim.
Sonuçta ikisi de yakın arkadaşım, madem kız tereddütlerini bana söyledi bende ilerisini göremiyorsan oyalama deme hakkını bulurum kendimde.
Çocuk sağol aramızı yaptın gibi konuştuğunda da "yok canım ben 10 dk telefondaydım siz o ara kaynaşmışsınız benle alakası yok" der güler geçerim.

Siz üstünüze düşeni tanışmalarına vesile olarak yapmışsınız zaten
Gerisi kendi aralarındaki olay
Bence de akışına bırakın

Gelecek istemediği bir genç adamla takılmak da geniş mide ister. Umutlandiriyor yazık değil mi. Dürüstlüğe hasret kaldık ya.
Gönlünü eğlendiriyor gününü geçiriyor adam da sanıyor evleniriz bir gün. Günah.
Siz karismayin tabi kötü olursunuz. En fazla çocuğun hislerinin güçlü olduğunu kirmamasi gerektiğini falan soyleyebilirsiniz.

Siz müdail olmayın artık ama kız da yani,yüzündeki yaraları adamla bukadar vakit gecirdikten sonra mı farketmis?
Yani onu bahane etmesi ayıp bence.
Kendi söylesin biran önce evlilik istemediğini.

Yani siz ikisini kasıtlı buluştursanız sizin hatırınıza konuşmaya başlasalar kızı alın karşınıza konuşun derdim ama olay sizin dışınızda gelişmiş bence hiç karışmayın ikisi arasında çözer sizin söylediğiniz sözler olayı olacağından farklı yöne çevirebilir.

Bence hiç karışmayın.
Sonra o arkadaşlarla bu olay haricinde bir şey konuşamaz oluyorsunuz test edildi onaylandı.
Zaten siz sadece vesile olmuşsunuz sizinle alakası yok.

Ben olsam acik acik konusurdum.
Bir defasinda kuzenim ve sevgilisiyle oturmuş birseyler iciyorduk ve bu ikisi ciddi olduklarindan ve evleneceklerinden bahsettiler. Döndüm cocuga dedim ki siz ayrilirsiniz, evlenmeyeceginize eminim bosuna hayal kurmayin. (cunku kuzenimi taniyorum) yok dediler bu kesin filan. Cocuga dedim ayrilinca beni hatirlarsin. 😁😁 Ayrildilar neticede hatirlamistir belki beni. Gayet ikisinin de yuzune soylemiştim yani.

Sizin gibi bir durumda olsam gayet bublari cocuga acik acik soylerim, evleneceklero varsa yine evlensinler o ayri ama bir tarag evlilik dusunmuyorum diyorken oburu herseyden habersiz evlilik hayalleriyle uçuşuyorsa gayette citlatirim ustelik arkadasinizmiş.

Merhaba hanımlar,
Benim derdim bilmeden vesile olduğum bir gönül ilişkisinde taraflardan birinin (kız olan) kafasını kurcalayan bir sorunla alakalı…
Aynı yerde çalıştığım bir (normal) erkek arkadaşım var,efendi sessiz sakin düzgün bir insandır arkadaşlığını çok severim. 1,5 sene önce motoruyla ölümcül bir kaza atlattığı için yüzünde bunun izleri var bir gözü aksıyor vs.
Bir de eski yaşadığım yerden tanıdığım bi kız arkadaşım var çok güzel çok alımlı hoş bir kızdır. Bir gün bu iş arkadaşımla gezerken bu kız arkadaşıma denk geldik. O da bize katıldı. Piknik alanı gibi bir yerde otururken bana telefon geldi 10-15 dk konuşmak için yanlarından ayrıldım. Bunlar bu süreçte samimiyeti epey ilerletmiş numaralar alınmış falan 😅
Geçen ikisi baş başa buluşmuşlar bayağı gezip eğlenmişler,hatta ve hatta bu erkek olan arkadaşa evimin anahtarını vermiştim öğlen uğrayıp benim bir ekipmanımı eve bıraksın diye,ben gece ek işe çıkınca günü benim evde sonlandırmışlar 🙄😒😏😤
Gelelim sorunumuza, çocuk aşırı mutlu resmen uçuyor, sürekli gülümsüyor, bana (sanki aralarını bile isteye yapmışım gibi) habire kek çörek tatlı yağdırıyor, kızla ilerisini düşündüğünü iyice tanıyıp evlilik istediğini söyledi ama bugün mesai arasında kız arkadaşımla buluşunca gördüm ki onda bazı tereddütler vardı…O da hoşlanmış,karakterini beğenmiş,etkilenmiş,ilişki olarak olabileceğini ama evlilik düşünmediğini,ailesinin kabul etmeyeceğini (memleket etnik köken farkı vs. durumları da var aralarında),yüzündeki kaza izlerinin kafasına takıldığını söyledi…
Az önce işe döndüğümde çocuğun o mutlu halleri içimi acıttı çünkü kendisiyle aynı hisleri paylaşmayan biri için deli divane oluyor,ve ben aşırı vicdan azabı çekiyorum (ki hiçbir payım yok her şey tesadüfle başladı bunu biliyorum)…
Bir yanım karışma kenara çekil su akar yolunu bulur diyor bir yanım bir şeyler yapsana diye kafamı kemiriyor… Ne yapayım ben? 😑
Aynen su akar yolunu bulur. Siz sadece haberci baykuşu olmayın. Yani kız istemiyorsa bunu sizin vasıtanızla değil kendisi adama söylesin. Nasıl ki ilişki durumunu kendileri başlattıysa devam ettirme yada bitirme kısmına kendileri halletsinler. Araya kesinlikle girmeyin mesafenizi koruyun.

Ayrıca evinizi sizden habersizce sevişmek için kullanmalarına tepki göstermeniz gerekirdi. Son derece iğrenç bir durum.

Böyle kadınların başına sonra b*ktan erkekler geliyor , hak ediyorlar. Madem adamı beğenmedin ne halt yemeye numaranı verdin ? Bunlar cidden ahlak yoksunu , kendisine zerre saygısı olmayan kadınlar. Bu durumda ben ne yaparım ? O arkadaşıma bir güzel söverim.

Merhaba hanımlar,
Karışmayın su akar yolunu bulur dediğiniz gibi. Kız belki de niye karıştın ben hoşlanmıştım sana öylesine düşüncelerimi söyledim vs diyecek bilemezsiniz. 2 yetişkin insan kendileri halleder.

Böyle kadınların başına sonra b*ktan erkekler geliyor , hak ediyorlar. Madem adamı beğenmedin ne halt yemeye numaranı verdin ? Bunlar cidden ahlak yoksunu , kendisine zerre saygısı olmayan kadınlar. Bu durumda ben ne yaparım ? O arkadaşıma bir güzel söverim.

+++++

Karışmayın bence de kendileri hoşlanmış, karar vermişler ayrılırlarsa da günahı size değil ya

Şimdiki ilişkiler hep mi böyle :ruh:Jet hzıında başlıyor, jet hızında tükeniyor ve bitiyor. İnsanlar artık ellerinin altında ne varsa bir bakıyor olmadı/daha iyisi vardır diyip ışık hızında yenisine geçiyor :bicak: Maalesef anlamam mümkün değil bu tür ilişkileri.

Back
X