Ne yapayım?

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
33
35
Bir arkadaşım vasıtası sayesinde birisi ile tanıştım. Fotoğraflardan çok beğenmedim ancak bir kahve içmekten bişi olmaz dedim. Salı günü buluşacağız. Ancak yine her zaman olduğu gibi ayaklarım sürüye sürüye zorla gideceğim. Daha gitmeden kafamda bitti aslında. Niye böyleyim bilmiyorum. Ama araya birileri girip tanıştırınca ayaklarım geri geri gidiyor resmen. Annem senin ciddi bir ilişkiye niyetin yok eğlence peşindesin diyor ama bende istiyorum artık beni anlayan birinin hayatımda olmasını. Benim problemim ne sizce?

İnsanları kandırmak.
Özür dilerim ama zaten beğenmediğiniz ve kesinlikle olmayacagını bildiğiniz birinin yarım saat bile olsa vaktini çalmaya veya onu salı gününe kadar umutlandırmaya hakkınız yok. Yani kimse görür görmez vurulmuyor kimseye ama %100 olumsuz düşünerek de gidilmez ki buluşmaya
Anneniz haklı da olabilir haksız da. Bunu siz bilebilirsiniz ancak. Ciddi ilişki istemenize rağmen karşınıza çıkan kişilere ilgi duyamıyorsanız, demek ki istediğiniz gibi birine denk gelmemişsinizdir henüz.

Ama araya birileri girip tanıştırınca ayaklarım geri geri gidiyor resmen.
Bu şekilde tanışsam benim de ayaklarım geri gider. Evlenmeden önce teklif eden arkadaşlarım oldu, içimden gelmediği için kabul etmedim. Görücü usulü oluyor diye sanırım. Siz neden kendinizi mecbur hissediyorsunuz? Yaşınız mı büyük?

gitme o zaman

Canlısını görmekten zarar gelmez fotoğraf yanıltıcı olabilir. Oracıkta söz kesecek haliniz yok, beğenmezseniz olmaz bu iş dersiniz. Ama fotodan zaten beğenmemiştim zorla geldim buluşmaya demeyin bi zahmet

32 olacağım. Özür dilerim ama insanlar eleştirsin diye yazmadım. Sadece akıl almak için yazdım. Ben de meraklı değilim ayaklarım geri geri gidip biri ile buluşmaya ama çevremde o kadar çok baskı var ki üstümde. Bi görüş ne olacak diyor insnalar. Ben de artık ona buna hayır dediğim için kendimi problemli imiş gibi hissediyorum.

Sizinle aynı yapıda olmakla beraber şimdi dışardan bakan biri olarak kendinize birini tanımaya gidiyorum diye telkin vermenizi tavsiye ederim. Sonuçta hoşlanmak kafa yapınız ve kimyanızla alakalı bir şey. Aslında nasıl tanıştırıldığınızla alakası yok mantıken. Kendi kendinizi önyargı ile sabote etmeniz sadece flörtte değil, her konuda yanlış değil mi? O zaman bunu yapmamalıyız:) Bunu ben de hatırlayayım

Belki o kişi sizi çok beğendi ya da beğenecek. Bu tarz durumlar ister istemez karşı tarafa üzülme ihtiyacı oluşturuyor bende.

Karşı cinsin niyeti nedir bilinmez ama madem öylesine goruseceksiniz, niyetiniz ciddi değil, gidip iki tarafın da zamanından çalmayın derim.

Çok teşekkür ederim

Sizi kim eleştirdi, o kısmı anlamadım?

Istemiyorsaniz gitmek zorunda değilsiniz fakat, dis görünüşe gore karar vermemek lazim. Belki konusmasi, bir gülüşü, fikirleri, merhameti hoşunuza gidecek ve size guzel gelmeye baslayacak? Bu islerin boyle olduguna inanıyorum.

Siz değil etrafınızdakiler problemli:)

Bence biraz kendinizi rahat bırakın altı üstü birt kahve, beğenmezseniz de en kötü dışarı çıkıp hava almış olursunuz. Fotodan bir şey anlaışmaz belki çok iyi anlaşıcaksınız, bir bakın derim olmazsa da zaten bir kaybınız yok.

madem beğenmediniz beklentisiz gidin, muhabbet çok dabayarsa işim var diyip kaçarsınız

Buluşmayı bir cafede karşılıklı oturmak yerine yürüyüs gibi, müze gezip sohbet etmek gibi odak noktasını birbiriniz dışında olacak şekilde seçerseniz hem gerginlik olmaz, hem de konuşacak konu filan çıkar, eğlenirsiniz. Böyle çok resmi bir ortam olursa her sey batar zaten.

Etrafımdaki insanlar. Ben kimseye şans tanımıyormuşum. Daha görür görmez hayır diyormuşum. Böyle önyargılı olduğum sürece mutlu olmam zormuş

Yani ben katılmıyorum herkesin bazı kriterleri var, beğenileri var, misal saçsız erkek istemem diyen kadınlar var, kisa boylu erkek sevmem diyen kadinlar var, saygı duyuyorum. Uymuyorsa uymuyordur, ne istediğini bilmek de önemli. 2li ilişkiler zaten zor, beğeneceğin birine denk gelmek zor yoksam sokaktan ilk gördüğü kişiyle evlenirdi herkes.

Ya bu işler zorlamayla olmuyor.

25 yıl evvel teyzem annanemin artık yeter herkese olmaz olmaz diyorsun bizim yaşımız geçiyor kardeşlerinin eline mi kalacaksın baskısıyla biriyle nişanlandı. O kadar kulp buldu ki sonrasında. Kimseye de söylemeden sessiz sedasız nişanı attı Üzerinden çok geçmeden eniştemle çay bahçesinde nişan taktılar ne aileler karıştı ne başka bir şey. Biz yaşlıyız evlendiğini göremeyiz diyen annanem dedem 5 torun gördüler o teyzemden. Hatta teyzem yeni kv oldu kızı evlenince. Annanem torunun düğününü bile gördü.

Ay niye anlattım bilmiyorum

Velhasıl zorlamayın kendinizi. Karşıdaki ay çok beğendim öldüm bittim diyerek değil de bi görüşelim bakalım diyerek geliyorsa hoş bi muhabbet geçebilir. Olmazsa da olmaz canım. Belki o da sizden hoşlanmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…