- 20 Temmuz 2019
- 160
- 131
- 33
- 35
- Konu Sahibi pinklady16
-
Bir arkadaşım vasıtası sayesinde birisi ile tanıştım. Fotoğraflardan çok beğenmedim ancak bir kahve içmekten bişi olmaz dedim. Salı günü buluşacağız. Ancak yine her zaman olduğu gibi ayaklarım sürüye sürüye zorla gideceğim. Daha gitmeden kafamda bitti aslında. Niye böyleyim bilmiyorum. Ama araya birileri girip tanıştırınca ayaklarım geri geri gidiyor resmen. Annem senin ciddi bir ilişkiye niyetin yok eğlence peşindesin diyor ama bende istiyorum artık beni anlayan birinin hayatımda olmasını. Benim problemim ne sizce?
Bu şekilde tanışsam benim de ayaklarım geri gider. Evlenmeden önce teklif eden arkadaşlarım oldu, içimden gelmediği için kabul etmedim. Görücü usulü oluyor diye sanırım. Siz neden kendinizi mecbur hissediyorsunuz? Yaşınız mı büyük?Ama araya birileri girip tanıştırınca ayaklarım geri geri gidiyor resmen.
gitme o zamanBir arkadaşım vasıtası sayesinde birisi ile tanıştım. Fotoğraflardan çok beğenmedim ancak bir kahve içmekten bişi olmaz dedim. Salı günü buluşacağız. Ancak yine her zaman olduğu gibi ayaklarım sürüye sürüye zorla gideceğim. Daha gitmeden kafamda bitti aslında. Niye böyleyim bilmiyorum. Ama araya birileri girip tanıştırınca ayaklarım geri geri gidiyor resmen. Annem senin ciddi bir ilişkiye niyetin yok eğlence peşindesin diyor ama bende istiyorum artık beni anlayan birinin hayatımda olmasını. Benim problemim ne sizce?
İstemiyorsanız tanışmayın, silah zoruyla tanıştırıyorlar sanki.Ama araya birileri girip tanıştırınca ayaklarım geri geri gidiyor resmen
32 olacağım. Özür dilerim ama insanlar eleştirsin diye yazmadım. Sadece akıl almak için yazdım. Ben de meraklı değilim ayaklarım geri geri gidip biri ile buluşmaya ama çevremde o kadar çok baskı var ki üstümde. Bi görüş ne olacak diyor insnalar. Ben de artık ona buna hayır dediğim için kendimi problemli imiş gibi hissediyorum.Bu şekilde tanışsam benim de ayaklarım geri gider. Evlenmeden önce teklif eden arkadaşlarım oldu, içimden gelmediği için kabul etmedim. Görücü usulü oluyor diye sanırım. Siz neden kendinizi mecbur hissediyorsunuz? Yaşınız mı büyük?
Çok teşekkür ederimSizinle aynı yapıda olmakla beraber şimdi dışardan bakan biri olarak kendinize birini tanımaya gidiyorum diye telkin vermenizi tavsiye ederim. Sonuçta hoşlanmak kafa yapınız ve kimyanızla alakalı bir şey. Aslında nasıl tanıştırıldığınızla alakası yok mantıken. Kendi kendinizi önyargı ile sabote etmeniz sadece flörtte değil, her konuda yanlış değil mi? O zaman bunu yapmamalıyız:) Bunu ben de hatırlayayım
Sizi kim eleştirdi, o kısmı anlamadım?32 olacağım. Özür dilerim ama insanlar eleştirsin diye yazmadım. Sadece akıl almak için yazdım. Ben de meraklı değilim ayaklarım geri geri gidip biri ile buluşmaya ama çevremde o kadar çok baskı var ki üstümde. Bi görüş ne olacak diyor insnalar. Ben de artık ona buna hayır dediğim için kendimi problemli imiş gibi hissediyorum.
Etrafımdaki insanlar. Ben kimseye şans tanımıyormuşum. Daha görür görmez hayır diyormuşum. Böyle önyargılı olduğum sürece mutlu olmam zormuşSizi kim eleştirdi, o kısmı anlamadım?
Etrafımdaki insanlar. Ben kimseye şans tanımıyormuşum. Daha görür görmez hayır diyormuşum. Böyle önyargılı olduğum sürece mutlu olmam zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?