- Emoji Skoru
- 131
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi pinklady16
-
Yaaa ne güzel bir hikayeYa bu işler zorlamayla olmuyor.
25 yıl evvel teyzem annanemin artık yeter herkese olmaz olmaz diyorsun bizim yaşımız geçiyor kardeşlerinin eline mi kalacaksın baskısıyla biriyle nişanlandı. O kadar kulp buldu ki sonrasında. Kimseye de söylemeden sessiz sedasız nişanı attıÜzerinden çok geçmeden eniştemle çay bahçesinde nişan taktılar ne aileler karıştı ne başka bir şey. Biz yaşlıyız evlendiğini göremeyiz diyen annanem dedem 5 torun gördüler o teyzemden. Hatta teyzem yeni kv oldu kızı evlenince. Annanem torunun düğününü bile gördü.
Ay niye anlattım bilmiyorum
Velhasıl zorlamayın kendinizi. Karşıdaki ay çok beğendim öldüm bittim diyerek değil de bi görüşelim bakalım çdiyerek geliyorsa hoş bi muhabbet geçebilir. Olmazsa da olmaz canım. Belki o da sizden hoşlanmayacak.
Ben arkadaşlarıma da ayağımı sürüye sürüye giderimBir arkadaşım vasıtası sayesinde birisi ile tanıştım. Fotoğraflardan çok beğenmedim ancak bir kahve içmekten bişi olmaz dedim. Salı günü buluşacağız. Ancak yine her zaman olduğu gibi ayaklarım sürüye sürüye zorla gideceğim. Daha gitmeden kafamda bitti aslında. Niye böyleyim bilmiyorum. Ama araya birileri girip tanıştırınca ayaklarım geri geri gidiyor resmen. Annem senin ciddi bir ilişkiye niyetin yok eğlence peşindesin diyor ama bende istiyorum artık beni anlayan birinin hayatımda olmasını. Benim problemim ne sizce?
İçinizden gelmiyorsa hiç zorlamayın kendinizi. Bir faydası olacağını sanmıyorum, aksine zaman kaybı olur.Etrafımdaki insanlar. Ben kimseye şans tanımıyormuşum. Daha görür görmez hayır diyormuşum. Böyle önyargılı olduğum sürece mutlu olmam zormuş
Önce bir görün.Onyargılı olmayın.Baktın elektrık alamıosun gıdersın tabıkı yolunaBir arkadaşım vasıtası sayesinde birisi ile tanıştım. Fotoğraflardan çok beğenmedim ancak bir kahve içmekten bişi olmaz dedim. Salı günü buluşacağız. Ancak yine her zaman olduğu gibi ayaklarım sürüye sürüye zorla gideceğim. Daha gitmeden kafamda bitti aslında. Niye böyleyim bilmiyorum. Ama araya birileri girip tanıştırınca ayaklarım geri geri gidiyor resmen. Annem senin ciddi bir ilişkiye niyetin yok eğlence peşindesin diyor ama bende istiyorum artık beni anlayan birinin hayatımda olmasını. Benim problemim ne sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?