Ne yapayım?

Yaaa ne güzel bir hikaye

Ben arkadaşlarıma da ayağımı sürüye sürüye giderim
Benim huyumdur bı işi çıksa da görüşmesek mi keşke iptal mi olsa keşke 'ler
Eşimle ilk buluşmamiZda da keşke işi çıksa diye diye 21 gün geçti gün geldi çattı gidiyorum ayakkabimin topuğu çıktı .
Buluşma alanına beş dakika kalmış
Neyse gittim bekliyorum inşallah gelmez inşallah gelmez derken kapıdan bı girmesiyle ben eridim
Erimekte ki maksat yakışıklılık değil aşık olmak.

Ana fikir 'Bence adamla görüş'

Etrafımdaki insanlar. Ben kimseye şans tanımıyormuşum. Daha görür görmez hayır diyormuşum. Böyle önyargılı olduğum sürece mutlu olmam zormuş
İçinizden gelmiyorsa hiç zorlamayın kendinizi. Bir faydası olacağını sanmıyorum, aksine zaman kaybı olur.

İlk goruste etkilenme bekliyorsunuz siz ve tipini begenmediginiz biriyle ilk gorusmelerde insanin etkilenmesi pek olasi değil zaten, durumunuz normal yani.

Begenmedigim biriyle ben kahve içmezdim.

Araya birileri girip tanıştırdığı zaman belki üzerinizde baskı hissediyorsunuz; belki çok karışıyorlar, bu da iyi bir şey değil tabi ki. Tanıştıranlar sadece tanışmaya vesile. Siz tanıştıktan sonra orada görevleri bitiyor ve aradan çıkmaları gerekir aslında ama çoğunlukla öyle olmuyor bizim toplumda, sürekli sorular sormalar, akıl vermeler vb bunların arkası kesilmiyor.

Bence kendinizi bir iliskiye laik görmüyorsunuz veya araya baskalari girince herseyin sizin kontrolü altinda ilerleyeceginden süpheniz var. Öyle veya böyle psikolojik destek alik önce ve kimseye "bir kahveden birsey olmaz" diye zamanini calmayin ciddi tanisma niyetiniz yoksa. Düsünüyorum da esimle ilk bulusmamizdan önce ne kadar heycanliydim. Insanlara bunu yapmayin lütfen

neden daha görüşmeden etmeden kafanda bitti peki? konuşma sırasında bir laf etti de ona mı takıldın yoksa başka bir şey mi neden oldu karşındaki kişi ile alakalı?
yani ben hayatıma duygusal anlamda giren en son insanla buluşacağım gün acaba bi aksilik çıkarsam da iptal mi etsem diye düşündüm. sonra dedim dur bi göreyim zaman gösterir ne olacağını, dedim. ben de ilk görüşte etkilenme falan yaşamıyorum pek ve ilk görüşte zaten aşırı etkilenmedim ama tanımaya değer olduğunu düşündüm. ha sonra bu insana karşı bayağı hislerim oluştu fakat hikaye mutsuz sonla bitti o ayrı konu da. ben yalnız olmanın rahatlığına çok alışmıştım ama onu tanıdıktan sonra onu hayatımda istedim mesela.

en son görüştüğüm kişi ile de bir iki falso vardı gözümde, tipi bana pek hitap etmiyordu ama fotoğrafların yanıltıcı olduğunu bildiğimden tipe göre karar vermek istemedim. iş durumu ve hayata bakış açısı bir de kafayı taktığı birkaç mesele (siyaset, ülke gündemi gibi) yüzünden de kafadan elemeyi düşündüm ama o buluşma konusunda ısrarcı ve çok umutluydu, bir iki zıtlaşmaya rağmen kestirip atmamıştı :) ben de kesip atmadım mesela. görüştük, kafamdan elemeyi düşündüğüm konularda sahiden haklıymışım, direkt kafamda friendzone'a aldım misal. ama şu günden itibaren arkadaş bile olmak istemediğime karar verdim taa en baştaki falsolarını destekleyici bazı şeylerini gördüğüm için. neden daha görmeden kafanda bitti önemli. neden?

Belkide sadece kendinizi koruma iç güdüsüyle hareket ettiğiniz için onlar sizi üzmeden siz karşınızdakini üzmeye odaklı yaşıyorsunuzdur.yani üzmekten kastım beğenmemek,görüşmek istememek vs.

Önce bir görün.Onyargılı olmayın.Baktın elektrık alamıosun gıdersın tabıkı yoluna

Oncelikle olumsuzlugu kafanizdan silin bi kahve icmekten kimseye zarar gelmez bi bakisindan bi gülüşünden hoşlana bilirsiniz bende görücü usulüne karşı biriydim eşimle öyle tanıştık kahve içtik ilk görüşmede hiç bişey hissetmedim ama konuştukça sevgide oluştu görücü usulüne neymiş kaçıncı yüzyılda yaşıyorz diyen ben 5 yıllık evliyiz ve bazı şeylerde kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…