Ne yapayim

Rainy gerçekten bu sevgili isteği nedir ? Bu kadar bu kadar istenir mi ya hayır 13 yaş biriyle olmaz , olması için herhangi biriyle olmaz

Aklı başında birinin sana bakmayacağını düşünüyorsan, neden aklı başında davranmıyorsun; belki farklı insanların radarına girersin böylelikle? Ayrıca neden sana herkes ulaşabiliyor? Sosyal medyada mesajları özelleştirebiliyorsun, baban yaşındaki abazaların yazmasını engelleyebilirsin.

13 yaş farki fazla gibi, yinede sizin tercihiniz

40 yasinda biri yazdi konussam sizce yas farki var aslinda benim hoslandigim baska biri var zeki sosyal akli basinda biri ama bana bakmaz biliyorum:KK43:
Çok fazla fark var ve ciddi bir şeylerde hissetmiyorsun.Sen bilirsin ama bence yüreğinin carpmadigina değerli zamanını harcama.

40 yasinda biri yazdi konussam sizce yas farki var aslinda benim hoslandigim baska biri var zeki sosyal akli basinda biri ama bana bakmaz biliyorum:(
27 yasinda biri ve 40 yasinda biri... ? İki cümle yanyana bile sacma duruyor ayriyeten hoslandigin biri var bunuda degerlendireyim diyon
Siz bence once bir kafayi toplayın sevgi acliginjzi bu sekilde bastirmaya calisirsaniz sonunda uzulen siz olursunuz

Aşk laftır

Eklentiler

• 5CDA19F8-75A2-4013-9A0F-73AF05177CB7.webp
    5CDA19F8-75A2-4013-9A0F-73AF05177CB7.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 32
Back
X