arkadaslar demin esimle kavga ettik esimle internette gorusuyouz turkiyede oldugu icin gorusurken kavga etmeye basladik ettikten sonra duzelmesi icin elimden geleni yaptim ama inant etti bir ben akliyim akli oldugum halde bana neler dedi alttan aldim ne yapsam daha cok inat etti ben cok uzulunce kiriz tutuyor yani titriyom elim kolum tutmuyor yani cok kotu oluyorum bunu esimde biliyor ve kizdim kapattim bilgisayari ve hemen beni kiriz tutu zorlada olsa esim aradim ve zorla birseyler dedim esimde birseyler dedi ama anlamdim baya sonra kendimi tutacak kadar kendime geldim ve esimi aradim kardesi cikti abim uyuyor dedimirmirmirmirmirmirmirmir cook gucume gitti ben onu 15dakika once ardim kotu oldugumu bile bile merat etcegine gidip yatmasi cok gucume gitti sizce ne yapayim ya benden ozur dileyene kadar aramayim dimisize soruyorum arkadaslar canim cok sikin saglikli dusunemiyorum kavgayi birak son yaptigi cok gucume
gittisenağlamasenağlama
esimi anlamiyorum daha bir aybile olmadi benden ozur diledi seni cok kiriyorum dedi ve aramiz iyidi elimden geldiyi kadar iyi davrandim aman kavga olmasin diye heralde bi tek sizli bizli konusmadim esimle nazik olmaya calistim oda iyi ama hep boyle beni azarliyor ediyor sonra anliyor hatasini ve cok gitmeden gene ayni seyleri yapiyor sanki ayari bozuk beni sevdiyinden eminim ama bana bi iyi davraniyor bi kotu ben anlayamadim bu isten
gittisenağlamasenağlama
esimi anlamiyorum daha bir aybile olmadi benden ozur diledi seni cok kiriyorum dedi ve aramiz iyidi elimden geldiyi kadar iyi davrandim aman kavga olmasin diye heralde bi tek sizli bizli konusmadim esimle nazik olmaya calistim oda iyi ama hep boyle beni azarliyor ediyor sonra anliyor hatasini ve cok gitmeden gene ayni seyleri yapiyor sanki ayari bozuk beni sevdiyinden eminim ama bana bi iyi davraniyor bi kotu ben anlayamadim bu isten
Son düzenleme: