ne yapayim?

ben evlendikten sonra avusturyaya dondum ama aileme donmedim zaten doncektim ben avusturyada calisiyorum aslinda esimi alip gelcektim ama vize vermediler bende tek basima avusturyaya dondum aslinda bunu yazmistim arkadaslar karisilcak birsey yok

Esdeli,iyi niyetli olduğunuzu varsayarak yorum yapıyoruz ,yanlız kelimelerimize lütfen biraz daha dikkat edelim..Açıkçasıı rahatsız oldum yukardaki mesajınızda geçen kelimelerden..Lütfen..
Ayrıca arkadaşların mesajları üzerine konularınızı gözden geçirdim kafamda net bir yargı oluşmadı..
Bir konunuzda Çocukluk Aşkımla Evlendim demişsiniz,diğerinde Evlendim ama aşık değildim demişsiniz,bir diğerinde aile ler çok istedi derken sonrakinde Ailelemizi zor ikna ettik hiç istemediler demişsiniz..
ve daha bir çok çelişkili detay..Yaşadıklarınızı bir tek siz bilirsiniz tabi ..Ya aktarımınızda hatalar var ya da biz yanlış anlıyoruz:delphin:
her neyse..
Ne olursa olsun hiçbir ailede huzursuzluk tartışma olsun istemeyiz..
İnşallah hepimizin hakkında daima en hayırlısı olur

oncelikle ozurdilerim kotu birsey yazmadim simdi soyle evet cocukkende seviyrdum sonra ben avusturyaya geldim tabi o sira esimi unuttum bile seneler gectiyi icin ve esimin ailesi uvusturyada bize yakin ve bizim beraber olmamizi istediler ben turkiyeye gelince esimle bulustuk yillar sonra ve beraber olduk ama tek istemedim benim ailem istemiyordu basdan beri esimin ailesi bastan istediler sonra nisan atilinca esimin ailesi beni istemedi ama biz birlestik kaynanam bana nisan atildiktan sonra gicik kapti o sira ben bi turkiyeye gittim bi avusturyaya ve turkiyede evlendik dediyim gibi kotu gunler yasadim ailesinin yuzunden ve evlendikten sonra ben avusturyaya dondum calismak icin hemde esimin vize kagitlarini yapamk icin ve gidip geliyorum kagitlari koplamam icin ve simdi avusturyaya geri dondum yede vizeyle urascam ve iki aysonra turkiyeye gelcem canim insallah anlatabildim yazilarimda hatalar olabilir yazim iyi degil gene cok ozur diliyorum

esdeli bak sürekli çelişkiler var. seni bilmem ama ben bu forma gerçekten düğer hayatların yasanmıslıklarını paylaşmak,yerine göre faydalı olmak yerine göre kendim ders cıkarmak için okuyorum.

su dk larda birşey daha dikkatimi çekti buda: titredim hastalandım.eşimi bile arıyamadım dediğin dk lardan 10 veya 15 dk öncesinde forma konular acmıssın.
umarım ben cok büyük bir hata yapıyorumdur ve haksız cıkarım. çünkü bu sitedeki paylaşımların gerçekliğine inanıyorum.ciddi vakit geciriyorum burada.

bak camin ben esimle gorusurken hemburda yasistim hem esimle konusuyordum hatta esime bazi anlamdigim laflarin ne oldugunu soruyordum turkcem iyi degil ben herzaman gousurken burayada yazarim cohuda esime sorarim bu nedemek diye yani birseyler yazmam normaldir osira ikincisi benim hastalanmam 5, 10dakika surer yani saatlerce surmez kisa olur ama kotu oluyorum ...belkide ben yalan konustugumu sannetiyorsunuz arkadaslar ben basimdan geceni yaziyorum ve sizden akil aliyorum buda benim cok hosuma gidiyor esimle kavga ediyorum hemen sizle tpaylastium ama siz beni cok yanlis anladiniz emin olunki ben yalan bir kelime yazmadim buna emin olun su olabilir yanlis ifade etmek olabilir turkcem yeni duzel diyi icn ama bukar yanlis anlasilcagimi sanmazdim eyer birsey kafanisa takildiysa bana sorun hemen cevap veriyim cunku hayatta yalan atma huyum yok

aslaaaaaaaa sana yalancı demek bana düşmezzz!!!!

sadece celişkilerin dikkatimi cekti.
tmm tıp. sengözlerimebaksanab

ya gercekten özur dilerim ama dediyim gibi yalan atmam neler yasadiysam hemen sizle paylasiyorum heralde bi turkiyede bi avusturyada olmam aklinizi karistirdi kusura bakmayin canim sikin oldugu icin kirici oldum

aa yapma böyle lütfennnnn. ben kötü niyetle söylemedim bunu. zaten moralin bozukmus iyie bozdum sanırım.

bak sana msn vercektim sinirlerin yatıssın diye.özel msj istemiyormussun. zaten net yavas sayfalar yavas acılıyor.
gerçekden seni üzmek istemedimmmm

ya aslinda deniyorum ama inatya aramiyor birkeresinde iki hafta aramadi dayanamadim ben aradim

ya nasil birsey su erkekler ben kavga etmeyelim diye elimden geleni yapiyorum aman demesinki esim bana iyi davranmiyor ya ilgilenmiyor elimden geleni yapiyor ama daha cok kotu oluyor ailem dedi bana ustunne dusuyon oda nasil olsa karim ariyacak diyor bu aralar nakadar iyidi of of

evet benim msn di. ama düzeldi sanırım net.

bence de arama arkadasım. aynı şeyi bende yapıyorum.çoookk kırılmama ragmen dayanamayıp arıyorum.ama bi süre sonra nasılsa arıcak diye hiiçç kırınca özür dilemeye yanasmıor.
sonra kendini zamn zamn değersiz hissetmeye baslarsın.
ben sahsen cokk kez düşündüm acba adamın yakasına mı yapısıyorum. ben adım atmasam bu ilşki bitermiydi diye.
neticede yine yıpranan kadın oluyor.

(ama eşini en iyi sen tanırsın su anda belki o da üzgündür bunu sakın gözardı etme)

Son düzenleme:
msnle gorusmek isterdim sizle..................ayni seyleri yasiyorum aman birsey olmasin aman bir soylemeyim ama cok ustune gidiyorum ama nereye kadar bir tarafli olmuyor osimdi dokusuncu uykusunu cekerken ben kesin uyuyamam

buraya benim msni yazsam olmazmi acaba yaskmi,,,,bazen dusunuyorum acaba cocuklami urasiyorum diye

Son düzenleme:
onun sana ınat yapmaya hakkı varsa doğal olarak senınkınıde doğurur..sende ınat yapma hakkına sahıpsın bence...

:S sanırım yasak değil ama daha önce görmedim.
bana özel msj at.yada kendi özel msj yasagını kaldır burdan konusalım

nasil atcam canim ozel msj atcam bilmiyorumki ...yada nasil ozel msj yasagini kaldirayim tarif edermisin

Back
X