onun sana ınat yapmaya hakkı varsa doğal olarak senınkınıde doğurur..sende ınat yapma hakkına sahıpsın bence...
okiz ben erkeyim sanki o hep naz yapar ben yapinca cekemem urasamm aramayim dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun sana ınat yapmaya hakkı varsa doğal olarak senınkınıde doğurur..sende ınat yapma hakkına sahıpsın bence...
cok haklisiniz birde ben esimin cok ustune dusuyorum ve nezaman kavga etsek arayan benim aramicam diyorum bir hafta gectigi halde dahale aramiyor onun inadini kimse bilemez cok pi inandi var bazen kendide diyor beni nasil katlaniyon ben boyle inat birini gormedim inat yuzundn cok kavga ediyoruz
arama canım
hem suçlu hemde güçlü
niye böyle yaparlarki
aramadı mı hala canım?
Ayrılma konusunda birşey diyemem ama sen kesinlikle arama.
tartışma nerden çıktı?
belki onun da canı sıkılmışıtr,o da kızmış üzülmüş ve tepkisini bu şekilde ortaya koymuştur.
bence üstüne gitme.seni sevdiğine eminsen kıyamaz arar özür diler.
sanırım şu anda uzak şehirlerdesiniz ve böyle şeylerin olması normal.belki işyerinde stresli bi gün yaşamıştır.bu tartışma da fazla gelmiştir.biraz rahat olmaya çalış.bazı erkekler çok sinirli oluyor ve o an seni kıracağına düşünemeyip ağır konuşuyor ama sonra pişman oluyor.sanırım snn eşin de böyle.
sen daha anlayışlı ve rahat davranırsan ve küçük şeyleri büyütmezsen herşey en kısa zamanda yoluna girer tatlım.