ne yapayim?

cok haklisiniz birde ben esimin cok ustune dusuyorum ve nezaman kavga etsek arayan benim aramicam diyorum bir hafta gectigi halde dahale aramiyor onun inadini kimse bilemez cok pi inandi var bazen kendide diyor beni nasil katlaniyon ben boyle inat birini gormedim inat yuzundn cok kavga ediyoruz

-------------------------------------------------------------

Bence o inadı sizin onu sevdiğinizden ve emin olduğundandır.Çünkü biliyorki ne yaparsa, ne derse desin siz alttan alıp, barışan taraf olacaksınız.
Ama ben de dahil, genelde çoğu kadın hep veren taraf oluyor.Sonra erkek bir alışıyor, hata yapsa da, gelip özür dilemek, kendini affettirmek yerine bir de inat yapıp, kendini haklı çıkarıyor.

Sen de haklısın ama uzaktasın, yanında olsan belki biraz daha burnunu sürtebilirsin, ama bence sen yine de arama. Bakalım ne kadar dayanacak sensizliğe...

heh sayende bende öğrendim. bak şimdi
Kullanıcı paneline giriorsun.ana sayfa butonunun yanında sonraaaaaaa
ayarlar özellikler kısmına geliyorsun. sayfanın sol tarafında görüceksin. soraaaaaaa
secenekleri düzenle kısmını tıklıcannnn
orda asag doğru kaydır sayfayıııı
özel msj sistemi aktif yazısının yanındaki kutucugu işaretle.

valla bende cok inadım ama ne zaman benimkinin burnunu sürtmeye kalksam onun inadı baskın geliyor. yani ben sanırım kadın oldugumdan yada ona daha fazla baglı oldugumdan. onu cezalandırayım derken kendime daha cok acı veriyorum.
o yuzden şimdi sorun ne olursa olsun olay anında konusmayı deniyorum.çünkü küslük onun yada benim tarafımdan araya girerse cok yıpranıyorum.
onun da cok sinirlendiği seylerde bende hiçbişey olmamıs gibi aşkım la baslayan cümleler kuruyorum artık.
bazen duygusal takılmamak en doğrusu oluyor sanırım

ben dediyin yere girdim yaptim ama birsey
olmadi ben anlamidim yada msn adresimi yazayim kotu birsey yok sonucta kendim veriyom .....tasdemir.1984@hotmail.de

of of ne onlarsiz oluyor ne onlarla oluyor ben anlamdim ya evet dediyin gibi bende aslinda cok inadimdir ama esime karsi olamiyorum dedense bu defa tafrimi koycam umutsamicam umursamayinca daha kotu olcak bu defa yenilmicem

aramadı mı hala canım?

Ayrılma konusunda birşey diyemem ama sen kesinlikle arama.

aramadimi derken dun soyle oldu bizde arki arkaya cagri atinca internete gel demek oglende arka arkaya cagri atti bende interneti actim kendini kapali gostermis ama ben onun acik oldugunu biliyordum ve 5 yada ondadaki sonra bana ne hakla benim msndeki adreslerimi silersin yazmis kizdigimda msndeki adresleri sildim ben cevap vazmadim birkac kere daha sordu gene cvp yazmadim sonra senle urasamam hele nazinla hic yazmis ben onun herzaman nazini cekiyorum adamin dediyine bak
yada bana bir ay once belki bir ayda olmadi ozurdiledi sana hep haksizlik yapiyorum dedi herzaman bana karsi boyle artik iyice sikildim herseferinde birseyler gormekten
sikildim aramaya niyetim yok bugun ne yapar bilmiyorum birsey olursa yazarima.sa.sa.s

tartışma nerden çıktı?
belki onun da canı sıkılmışıtr,o da kızmış üzülmüş ve tepkisini bu şekilde ortaya koymuştur.
bence üstüne gitme.seni sevdiğine eminsen kıyamaz arar özür diler.
sanırım şu anda uzak şehirlerdesiniz ve böyle şeylerin olması normal.belki işyerinde stresli bi gün yaşamıştır.bu tartışma da fazla gelmiştir.biraz rahat olmaya çalış.bazı erkekler çok sinirli oluyor ve o an seni kıracağına düşünemeyip ağır konuşuyor ama sonra pişman oluyor.sanırım snn eşin de böyle.
sen daha anlayışlı ve rahat davranırsan ve küçük şeyleri büyütmezsen herşey en kısa zamanda yoluna girer tatlım.

tartışma nerden çıktı?
belki onun da canı sıkılmışıtr,o da kızmış üzülmüş ve tepkisini bu şekilde ortaya koymuştur.
bence üstüne gitme.seni sevdiğine eminsen kıyamaz arar özür diler.
sanırım şu anda uzak şehirlerdesiniz ve böyle şeylerin olması normal.belki işyerinde stresli bi gün yaşamıştır.bu tartışma da fazla gelmiştir.biraz rahat olmaya çalış.bazı erkekler çok sinirli oluyor ve o an seni kıracağına düşünemeyip ağır konuşuyor ama sonra pişman oluyor.sanırım snn eşin de böyle.
sen daha anlayışlı ve rahat davranırsan ve küçük şeyleri büyütmezsen herşey en kısa zamanda yoluna girer tatlım.

malesef bu ilk olmuyor herzaman yapiyor aylardan beri boyle birseyi mana atiyor kavga cikariyor ve kusuyor armayim diyom ama bakiyom 1hafta olmus ses yok ondan sonra ben ariyom ve her seferinde boyle ne ilk nede son sanki kussemde gorusmesem dercesine hatta msnde olunca kendisini kapali gosteriyor ben birseyler yazmayim diye sonucta biz evliyiz sevgili degiliz artik beni istemedigini dusunuyorum

ahhh erkekler ahhhh....kendilerini ne zannederler bilmemki...evlendin ya onların az basan kafalarına göre çantada kekliksin...yapacağın tek şey çantada keklik olmadığını hayatın ondan ibaret olmadığını bildiğini göstermek....haftalarca aylarca küs olduğumuzu bilirim ben hatta boşanma yolundayken tam tamına 8 ay diyim ben sana eee noldu baktı geri adım yok aradı...sen boşanma yoluna git demiyorum ama arama aramaki burnu sürtsün nasılsa arar bensizliğe dayanamaz diye düşünmesin...yani kendini bi halt zannetmesin...sen ondan daha kıymetlisin unutma...

Canım benim sana tavsiyem. Eşinin önünde ağlama krize falan de girme krize girilecek bi durum yok sonucta karı-kocasınız biraz kendine hakim ol.Erkekler karşılarında ağlayan kadınlardan hoşlanmazlar canım hemde hiç. Bizler gibi değiller. tam tersi karşısında çok güçlü dur ve muhakkak sakin konuş çok sakin hemde. ki O bile şaşırsın
İnatlaşma olayına gelince böyle şeylere girme bırak o girsin ama sen yapma. Eğer yapıyorsa hiçbişey olmamış gibi ara konuş ama tartışma konusu açma o açarsa da bunu konuşcak halde değilim de işim var dışarı çıkıcam falan de. Sonra konuşuruz de kapat. Erkekler çocuk gibidir inat da yapar aramazda üste de çıkar boşver çıksın. Sen her zaman olgun ol çocukça msn adres silmeler falan uğraşma adamla yani. Kavgamı ettiniz hemen arama 2-3 gün sonra ara hiçbisey olmamıs gibi konus sonucta uzaktasınız .Kavgadan kaçmaya bak. Sakın bi daha krize falan girme.Eger gireceksen de o görmesin seni hep güçlü görsün. kolay gelsn:)

Back
X