Ne yapayım?

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
1 senedir nişanlıyım kayınvalidem hanım hanımcık bi kadın ama kusuru şu biraz soğuk araya mesafe koymaya çalışan bi tipleme mesafeden bende hoşlanırım bi de söz konusu kaynana ise işime gelir:) ama sorun şu bu bi senelik süre içerisinde bayram harici gelip gitmişliğimiz çok az bunu geçtim ben laparoskopi operasyonu geçirdim sadece telefon edip geçmiş olsun dedi 15 dakikalık mesafede gelme zahmetinde bulunmadı(bu konuyu paylaşmıştım) telefon etmez ben kandil ve özel günlerde ararım.ben bu zamana kadar böyle idare ettim alıştımda ama nişanlım 1 hafta sonra askere gidicek ben halen onlara gidemiyorum çünkü bugüne kadar çağırmışlığı yoktur gerekli zamanlarda kendim giderim kendi kendimede ben size geliyim diyemiyorum çekiniyorum nişanlım bize gelip gidiyor yada dışarda takılıyoruz sonuç da böylesi daha iyi ama sorun şu yaklaşık 1 ay sonra falan yemin töreni olacak ben bu insanlara gitmek istediğimi nasıl söyliycem nişanlım söylese bile onlarla nasıl yola çıkıcam bilmiyorum zaten benim umursadıklarıda yok nişanlım askere gidince yazlığa gidiceklermiş ordanda yemin törenine geçiceklermiş planları bu yönde benimde tek başıma gitmeme ailem ne tepki verir şimdilik bilemiyorum nişanlım yazlıktan yemin törenine gelicekler deyince hem üzüldüm hemde beni hiç hesaba katmadıkları için sinirim bozuldu zaten o askere gidiceği için üzgündüm bunuda duyunca iyice sinirim boşaldı nerdeyse bi saat ağladım sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi yazarsanız sewinirim:)

Vallaha güzelim hicte üzülme....:teselli:

Bence oraya gayet tabi tek basina veya güvendigin bir aile büyünle gidebilirsin

Ben olsam beni bu denli umursamayan insanlara hicte sizinle gidebilirmiyim demezdim....
Aslinda ogullarinin nisanlisi olarak onlar sana kizim sen nasil oraya geliceksin?
Senide alalimmi giderken demeleri gerekir, ama demiyorlarsada hicte umursama.

Belli ki kaynanan fazla icli disli olmayi sevmiyor....sende öyle davran.

Olumsuz bir durum olsaydı yazınızda belirtirdiniz diye düşünüyorum ( hani beni baştan sevmediler yada ben öyle hissettim vs.. gibi) Yada birlikte olduğunuz ortamlarda size karşı bir negatif diyebiliceğiniz davranışları oldu mu? Olmadıysa bazı insanlar mesafeyi sever,sıkı fıkı olamaz.Yinede büyük olmanın getirisi ile bu tarz durumlarda gelin yada damattan beklenir aranmak,gelip gitmek.Ama hastalık mevzusunda haklısınız 15 dklık mesafeye gelememesi düşündürücü.
Bence Yemin töreni konusunda fazla alınganlık yapmışsınız.Yemin törenine daha zaman varsa insanlar yazlıklarına gitmek isteyebilirler ve düz mantık olarak ordan törene geçiş yapmalarıda çok normal.Bunu sizi hesaba katmak olarak algılamamalısınız.Siz kendi planınızı yapıp onlarla orda buluşabilirsiniz.Her zaman imkan ve şartlar bir olmayabilir.Heleki sinir bozup ağlamak sadece size zarar verir.Sanırım soğuk bir yapıları var başka durumlar olsaydı bu 1 senede daha can acıtıcı olaylar yaşardınız.Üstünüze düşenleri yapın sonrada keyfinize bakın derim.

büyük bi ihtimalle senide alalım demiyecekler yani gerekeni yapmıyacaklar aslına bakarsan benim derdimde onunla içli dışlı olmak değil ama üstüne düşen bi takım şeyleride yerine getirmeli

negatif davranışları olmadı ama bi sıcaklılıkta hissetmedim sonuç da mesafeyi bende sewerim ama bu kadar biraz fazla oluyor ben gereken durum ve zamanlarda arıyorum ama o ne yapması gerektiğini bilmiyor yada yerine getirmek istemiyor

Geçmiş olsun demek için sadece tlf araması ayıp olmuş birazcık.Ama bence hiç kendinizi doldurup iyi niyetinizi kaybetmeyin.daha nişanlısınız ve nişanlınız askerdeyken onu üzmemeye çalışın .Belliki ya kendini ağırdan satmaya çalışıyor, yada çok yüz vermemeye çalışıyor.Herkesin huyu farklı.Üzülmenizi anlıyorum ama bunu kendinize dert etmenizi anlayamam .

Biryere kadar yaniiii boşver saygısızlık yapmadan sizde ona göre davranın aşırı tepkiler vermemeye çalışsın.Öfkesine yanilen kaybeder,Sakin olan kazanır. vereliniortak

emin ol bal gibi de ne yapması gerketiğini biliyordur tatlım.5 yıllık tecrübe :hooray:

büyük bi ihtimalle senide alalım demiyecekler yani gerekeni yapmıyacaklar aslına bakarsan benim derdimde onunla içli dışlı olmak değil ama üstüne düşen bi takım şeyleride yerine getirmeli

Diyelimki getirmiyor...diyelimki yapmiyor....ne yapicaksin güzelim?

Zorla yaptiracak halin yok ya.....demek istedigim bazi insanlar yapi olarak böyledirler....kos koca yasini basini almis kadin bilmiyormu bazi nezaket kurallarini?

Bal gibide biliyordur...ama bakma iste yapmak istemiyor...sebeblerini bilemem...belkide sebebide yok....ama böyle iste....benneyaptımki

Zorla güzellik olmaz...bu tip seylere kafani takma...hem madem seninde derdin onunla icli disli olmak degil, daha ne iste...? Isabetli olmus deyip onun sana davrandigi gibi sende ona davran....ne fazlasini yap nede eksigini.

nışanlısınız sonucda onun yemın torenıne babanız abınız yada annenızle gıdemezmısınız?..

Biz sevqılıykennn bile sevqılımın annesını benı davet etti ...Üstelik planlarını tamamen benım uzerıme kurdular...Arabaya sığabılmemız ıcınde babası qitmedi..

Kayınvalıdenızin bu durum işine qelmemıs..... Siz yalnız gıtmeye kalksanız bıle ..Onun sızı yalnız bırakmaması lazımm... Çok ayıp aslnda bunlarr... yapıyolar bu tür hareketler sogutuyolar kendılerındenn daha sonra qelin kötüü ...valla ne olucak halımız bılmıyorum =)

ben zaten nişanlıma hiç birşey hissettirmiyorum geçmiş olsuna gelmemesinin sebebini sormadım bile sırf üzülüp de arada kalmasın diye ...söylediğin gibi öfkeme yenilmemeye çalışıcam canım:)

haklısın zorla yaptırcak değilim ama nedenini merak ediyorum nişanlım arada kalıp üzülmesin diye sormuyorumda bi saygısızlık kötülük de yapmadım ama payıma düşen bunlar oldu şimdi nişanlım gidince iyice irtibatımız kopar inan nasıl davranıcağımı şaşırdım insan ister istemez canını sıkıyor

nışanlısınız sonucda onun yemın torenıne babanız abınız yada annenızle gıdemezmısınız?..
babam zaten işinden dolayı gelemez kardeşim küçük okulu falan var annemde nişanlımı çok sewiyor ama onlarında bu davranışlarının farkında şimdi tutp da bana hbr vermeden çekip giderlerse onun da gitmek isteyeceğini sanmam ama yinede istersem beni kırmaz.tşk fikrin için

boşver yaaa.. ben olsam kuzenim yada yakınım olan birini alır onlara da söylemeden giderdim. Ailen de bişey demez diye düşünüyorum.. onlar seni düşünmüyorsa sende düşünme boşver arada mesafe olması daha iyi. Evlenince bu durum daha da işine gelecek merak etme.

bende bunu anlatmak istiyorum işte isteyen insan bi şekilde fırsat yaratır sizin arabaya sığmanız için babasının gitmemesi büyük incelik.... yaptığı plan cidden gücüme gitti dediğin gibi ayıp....sonuç da istediği yere gidebilir ama ordanda yemin törenine gitmek istemesi üzdü beni

bence mesafeye üzülme. çok iyi olmus.
ama yemin töreni olayına kendi kendine aglamak yerine nişanlına söyle. gitmek heralde hakkındır. ama onunda cok umrunda olmadıgını hissediyorsan cokda önemseme. salla gitsinnnnnn

adım gibi eminimki sebebini nişanlın biliyordur mesafemi sana ısınamadığındanmı her ne ise ama gider ayakda bu sorulmaz adama.. sen bence oraya bi şekilde git ama onlarla değil...nişanlının o günde yanında ol mutlaka ...kayınvalideninde bu tutumuna fazla kafayı takma bi çok gelinin yıllarca uğraşıpta koyamadığı "mesafe" dediğimiz şeye sahipsin ne mutlu sanaa.s

Hadi annesi sallamadı sana sormuyor yemin törenine gelipp gelmiceğini!Nişanlınında mı aklına gelmiyor bu kız nasıl gelcek diye?

canım madem onlar seni düşünmedi sen de boşver kendin git sonuçta nedir onların sana refakatine muhtaç değilsin ki gidersin onlarla orda buluşursun nizamiyede canını sıktığına değer mi sen de onlara mesafeli davranırsın boşveer kendini de annecini de üzme

görgülerine ver düşüncesizliklerine ver insan kendi yaptığı gibi başkasının da ince düşüneceğini sanıyor ama yapmıyorlar işte boşver hayatta her şey karşılıklı sen de o kadar ince düşünme bundan sonra

aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…