bencede karı çoook haklısın:)sende takma kafanı altınlarıda kimseye verme haaamaaan sende neler var piyasada stres yapma değmez öyle bi karıya
ben kibar konuşurum ama hakedene hanım derim :)
senin kaynana karı bacım :)
benimkide onun ağa babası :)
düğün olcak tınında değil kimsenin
nişanlım koşturcak herşeye paran varmı demicekler
neyse diyordum düğün altınları ile ödenir borçlar
kaynana demezmi ayda ayda ödenir borç galiba düğün altınlarına el koycak görümcem ev almak istiyo ona verme planı vardır
ölürmüsün öldürürmüsün :)
nişanlımla aramız iyi maşaallah bozulursa bu karıgil yüzünden parasızlıktan bozulcak
anladım bu durum bana karışmasından daha iyi bunu bende biliyorum canım ama durum böyle oluncada yani sen yokmuşsun gibi davranılıncada insanın gücüne gidiyor beni sewmediğini düşünüyorum:)♥gözyaşı♥;8388482 .!.:Canım yemin töreni haricinde kaynanan için bir yorum yapmak isitoyrum, öpte başına koy. :)
güzelim burda hepimiz bayanız seni çok iyi anlıyabiliyoruz nişanlını seviyosun belli askerlik zordur kafasını karıştırmayın bencede sen yakın akrabalarından güvendiğin biriyle git törene Allahın izniyle nişanlıyın görevi bittikten sonra sıkıntılarınız varsa oturup tatlı dille konuşursunuz (nişanlınla) annenlede güzel güzel konuşup ikna edebilirsin canım nişanlın selametle gitsin selametle gelsin Allah hayırlı teskereler versin fazla takma derim kolay gelsin
bende suçlu duruma düşmemek için sesimi çıkartmıyorum zaten bakalım sabrın sonu ne olcak?sevalcim merhaba.
benimde bir arkadaşım var.nişanlıyken eşinin tarafı aynen böyle davranşlar sergiliyordu.değil anne bütün aile görümceler,kayınpeder,kayınvalide hepside soğuk insanlardı ne ararlar ne sorarlar.arkadaşımda öfkesine yenildi bazı sıkıntılar oldu.ama kötü olan yine arkadaşım oldu.eşine durumu yansıtınca eşiyle aralarında da kırgınlıklar oldu...ama karşı tarafta değişen bişey olmadı...
takma kafana canım.sen vazifeni yap saygında kusur gösterme nişanlına pek yansıtma ve öfkene yenilme.kazanan sen olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?