• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapayım

onlar sana ve bebeğine karşı; aslında senin eşine karşı saygısızlık yapmışlar fakat sen onlara uyma, en azından doğan masum bebeğin bi günahı yok.eşinin kardeşi belki yeğeni için bişeyler yapmak istemiştir ama eşine engel olamamıştır; bilemeyiz.. sen iyi dileklerinle hediyeni al bence, olması gerektiği zamanda al hemde. sana demedikleri hayırlı olsun dileğini de esirgeme. kötülere yaptığımız iyilik bi gün allah katında karşılık bulacaktır.

ben olsam utansınlar diye ilk görmeye gitmemde alırdım kıyafetleri.
onların yaptığı ayıbı siz yaparak,devamı gelecek çekişmelere mahal vermeyin.
mesafeniz zaten vardır?
onun dışında dokundurmalara gerek yok,
insan olan anlar,az utanır,
ha anlamıyor,utanmıyorsada o onun eksikliğidir.

O Kendine yakışanı yapmış yani o böyle biriymiş. Sende kendine yakışanı yap.. Kimseyi yaptıklarıyla yadırgayamayız. Er yada geç burda düşünmek önemli..Kişilikler , görgüler örf ve adetler herkezin farklı :34:

Ah Sebatiye abla alemsin (: Tüm elti konularında kendi eltini görmüş gibi oluyosun :D

Konu sahibi, herkes kendine yakışanı yapar
Usul erkan biliyorum diyorsan al hediyeni git, onlarla bir olma derim ben

merhaba arkadaşlar dün akşam milette güzel güzel dertlerine cevap verdim şimdi bana geldi benim öyle büyüyk derdim yok ama kafam karışık sadece yönlendirin istiyorum .. şimdi anlatayım..
benim bi tane eltim var yeni dogum yaptı , bende bi sene önce dogum yaptım yani kızım 1 yaşında ama bu süre zarfında kaynımgil bebek görmeye gelmediler aslına bakarsanız ev görmeyede gelmediler ama neyse.. dogumda aradıgında hayırlı olsun dedigini bile hatırlamıyorum ramazan bayramında kaynım tek başına akşam geldi ( kaynanamın evindeydik ) çocuk kıyafetiyle.. bi elbise bi tulum 2 tanede çorap getirmiş usulen teşekkür ettim ..ne tasadüf ki karısının dogumuna 1 ay kala hediye getiriyor.. şimdi dedigim gibi dogum yaptı eşim diyo ki giderken kaynımın kızına hediye alalım diye bende istemiyorum onun kızıda 11 aylıkken götürmek istiyorum yani yaptıklarını yapmak sizce ne yapıyım ?
onun yaptıkları gibi kızı 11 aylık ken mi götüreyim
yoksa büyüklük her zamanki gibi bende kalsın diyip alıp götüreyim mi??:44:

bu arada unutmuşum kıyafetlerin üzerinde fiyat etiketleride vardı

Bence sana yapilanin aynisini yap...sakın aman ben gotureyimde utansinlar diye düşünme cunku bu mahluklarda utanma duygusu gelişmemiş oluyo...

ayni tiplerden benim basimda da var...

fiyat etiketi unutulmaz . gidip marka bişey alırsın fiyatı belli olanlardan tabiki etiketi çıkartırsın ilk hafta belkide ilk gün hediyeni götürürsün utansınlar eğer o yüz varsa tabi ...o yüz yoksa 1 yaşında doğum gününde alırsın olur biter :)

bence sana doğuma bir ay kala hediye vermesinin tek sebebi diğer çocuklarına yaptığın aldığın şeyleri bu çocuğada yap diyedir. inan bana başka bir sebep yoktur.

bence ufak tefek bişey al götür, Allah analı babalı büyütsün de, az otur kalk. fiyat etiketini de üstünde bırakmayı unutma ;) bişey derse, sizde adet böyle değil miydi, sizden görüp de yaptım dersin..

onlar sanırım kendi bebekleri doğacak ya siz bişey alırsınız ve kendileride almadıkları için mahcup olurlar diye alıp getirmiş. yani siz alasınız diye değil ama sizin zaten alacağınızı tahmin etmiş bizde alalım bari ayıp olmasın demişleridr gibi geldi.

merhaba arkadaşlar dün akşam milette güzel güzel dertlerine cevap verdim şimdi bana geldi benim öyle büyüyk derdim yok ama kafam karışık sadece yönlendirin istiyorum .. şimdi anlatayım..
benim bi tane eltim var yeni dogum yaptı , bende bi sene önce dogum yaptım yani kızım 1 yaşında ama bu süre zarfında kaynımgil bebek görmeye gelmediler aslına bakarsanız ev görmeyede gelmediler ama neyse.. dogumda aradıgında hayırlı olsun dedigini bile hatırlamıyorum ramazan bayramında kaynım tek başına akşam geldi ( kaynanamın evindeydik ) çocuk kıyafetiyle.. bi elbise bi tulum 2 tanede çorap getirmiş usulen teşekkür ettim ..ne tasadüf ki karısının dogumuna 1 ay kala hediye getiriyor.. şimdi dedigim gibi dogum yaptı eşim diyo ki giderken kaynımın kızına hediye alalım diye bende istemiyorum onun kızıda 11 aylıkken götürmek istiyorum yani yaptıklarını yapmak sizce ne yapıyım ?
onun yaptıkları gibi kızı 11 aylık ken mi götüreyim
yoksa büyüklük her zamanki gibi bende kalsın diyip alıp götüreyim mi??:44:

bu arada unutmuşum kıyafetlerin üzerinde fiyat etiketleride vardı

Canm sen ilk günden götür adaamm görsünler insanlık görsünlerrrr boşwer böle selere takma kafana canmm

Back
X