ne yapayim??

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Kizlar sozlumden ayrildik.ben taktiklari tum takilari iade ettim..beraberken birbirimize aldigimiz seyler vardi.bana telefon almisti.ayrildik onun lafini yapti resmen istedi.benim arkadaslarim akrabalarim herkez sen salakmisin almasaymis vs diyorlar ama ben geri vermek istiyorum ne yapmaliyim sasirdim kaldim

Ben olsaydim verirdim yani lafini yaptiktan sonra bidaha onun aldigi seyi neden isteyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lafını yapmasa bile verilmesi gerekir bence...
ufak tefek kıyafet falan olsa vermeyebilirsin onun işine yaramaz sonuçta, kullanmazsın o ayrı.

Son düzenleme:

Tabiki geri ver.. Akrabaların çok yanlış yorumluyorlar istediği an çıkartıp vermen lazımdı.. İstemesi tabiki yanlış çok ayıp ama madem istedi asla o telefonu kullanmamalısın geri ver..

Kesinlikle vermelisin canim onun aldigi seye mi kaldin Allah askina bosver aldigi seyi laf ediyor bide hic dusunme ver..sahsen Allah korusun ben olsam onun bir cigidini evde istemem

Ver tabiki..bide ustune laf gelmis..ne varsa herseyini iade etmelisin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayıp etmiş bence altın,takı iade edilir de telefonu istemek hoş değil.Bunun sonu ne olacak yok ben parfüm aldım sen saat aldın yok kazak aldığınız çoraba kadar geri versin herkes o zaman.Lafını ediyorlarsa geri ver ama sen de ona aldığın pahalı birşeyi geri iste bakalım ne yapacak.

Son düzenleme:

Merhaba ,

Telefonun hafıza kartını çıkartın. Sonrasında bir telefon bayiine götürüp tüm içeriği sildirdikten sonra geri iade edin.

Ben pahali birsey almadim ona ama tabiki karsilikli aldigimiz seyler olmustu.bende isemiyorum artik kullanmiyorum bile elime alinca onkelime geliyo aklima..allaha havale ettim napabilirim

Hafiza kartini atim mi napim?? Evet ya telefoncuya gidip icerigini sildirim cok saol aklima gelmemisti

Hafıza kartındaki bilgileri bilgisayarınıza aktarabilirsiniz atmayın. Sizde kalsın. Telefon içeriğini sildirin , sonrasında bir nevi sıfır fabrika ayarlarında telefon haline gelmiş olur. Teknik bilgisi benden fazla olan arkadaşlar daha fazla fikir verebilir bu konuda.

Tabiki ver hiç onu hatırlıyacağın bişey bırakma ve tertemiz bi sayfa aç hayatına hiç öyle bişey olmamış gibi. Vermediğin takdirde sürekli onu hatırlarsın benden söylemesi...

Bizim gibi vermenizi düşünmeniz doğru karar sizede bu yakışır zaten
Rabbim sizi gözü gönlü bol size yakısır doğru insanla karsılatırır inşallah
Rabbimizin sevdiği kulmussunuz ki gec olmadan ayrılmıssınız hani aranızda özel sebep veya ailevi bir sebepten ayrılmıs bile olsanız aldığı hediyeyi istemesi ileriye dönük düşüncelerde olusturuyor evlenseydiniz bir kavga olsa onu ben aldım tarzında cümleler kurup sizi daha cok incitebilirdi
Neyse kısacası bu hayırlıymıss siz size olan yakısanı yapın yaptığı saygısızlıkta ona kalsın

Son düzenleme:
Altini takisini bilmem, verilmesi gerekirse verilir de....
Su iliski esnasinda alinan hediyelerin istenmesi ne demek oluyor bir turlu anlayamiyorum. Bu nasil bir ezikliktir ya? Ayrildik, o zaman ver telefonu geri. Alacagin telefon ayrilinca icine dert olacaksa, hazmedemeyeceksen, almayacaksin.
Demek ki sevgiliden, nisanlidan bu tur hediyeler kabul etmemek gerekiyor.

Sen o telefonu geri ver. Yine oyle pahali bir hediyesi varsa onlari da geri ver hatta. Telefon diye boyle bir adami pesine takmak istemezsin herhalde. Onun istememesi lazim, ama gorgusuz biriymis. Istemis artik, vermen gerekir bence.

Geçen bi'konuda arkadaş sevgilisinden yüklü borç para alıyodu da ben ona bence almamalısın ayrılınca lafı illaki açılıyo demiştim.

Cidden bu zamana kadar çok gördüm. Kötü finallerde hep göze gözüküyo çünkü ilk akla gelen "bak ben ona şunu yapmıştım haram zıkkım olsun" diye...

Oyüzden kabul etmemek gerek böyle pahalı şeyleri.

Açıkcası ben o istemeden geri verirdim telefonu, daha kullanılmaz zaten.

Şöyle diyeyim ablamın eski sevgili feci kötü ayrılmışlardı (aldatma vs), sonra malum sitede fotoğraflarında hep üstünde ablamın aldığı kazak kolunda ablamın aldığı saat falan vardı. Ablam adama demediğini bırakmamıştı o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…