Kizlar sozlumden ayrildik.ben taktiklari tum takilari iade ettim..beraberken birbirimize aldigimiz seyler vardi.bana telefon almisti.ayrildik onun lafini yapti resmen istedi.benim arkadaslarim akrabalarim herkez sen salakmisin almasaymis vs diyorlar ama ben geri vermek istiyorum ne yapmaliyim sasirdim kaldim
Kizlar sozlumden ayrildik.ben taktiklari tum takilari iade ettim..beraberken birbirimize aldigimiz seyler vardi.bana telefon almisti.ayrildik onun lafini yapti resmen istedi.benim arkadaslarim akrabalarim herkez sen salakmisin almasaymis vs diyorlar ama ben geri vermek istiyorum ne yapmaliyim sasirdim kaldim
Merhaba ,
Telefonun hafıza kartını çıkartın. Sonrasında bir telefon bayiine götürüp tüm içeriği sildirdikten sonra geri iade edin.
Hafiza kartini atim mi napim?? Evet ya telefoncuya gidip icerigini sildirim cok saol aklima gelmemisti
Tabiki ver hiç onu hatırlıyacağın bişey bırakma ve tertemiz bi sayfa aç hayatına hiç öyle bişey olmamış gibi. Vermediğin takdirde sürekli onu hatırlarsın benden söylemesi...Kizlar sozlumden ayrildik.ben taktiklari tum takilari iade ettim..beraberken birbirimize aldigimiz seyler vardi.bana telefon almisti.ayrildik onun lafini yapti resmen istedi.benim arkadaslarim akrabalarim herkez sen salakmisin almasaymis vs diyorlar ama ben geri vermek istiyorum ne yapmaliyim sasirdim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?