Ne yapayım?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Selam kızlar..
Eşim sabahtan akşama kadar çalışıyo hep dışarda uğraşıyo kendi işi araba alıp satıyo. Arabalar için sürekli dışarda. bnde çalışmıyorum sürekli evdeyim. Açıkçası zaten benim çalışmama ihtiyaç yok maddi açıdan. Daha önce hiç çalışmadım aslında istiyorum. Ama daha önce çalışmadığım için çekiniyorum acaba nasıl olur vs. Diye. Kışın kursa yazıldım üç ay gttm sıkıldım bıraktım dikiş kursuydu hoca yüzünden soğudum el becerimde olmadığından yapamadım.
Sürekli evde çok sıkılıyorum. Eşimle gezeriz de akşamları bazen. Haftasonu bi gün tatil onda da son iki haftadr haftasonu da evde oturuyoruz. Ben akşam dışarı çıkmak istiyorum eşim istemiyor. Ben zaten tüm gün dışarda idim evimde oturmak istiyorum diyor. Ben de bütün gün evde yalnız oturduğum için akşam çıkmak istiyorum. Neyse demin bi işimiz vardı dışarı çıktık deniz havası almak istedim eşim de istemedi eve geldik. Şimdi de sanayiye boyacı arkadaşının yanına sohbet etmeye gtmk istiyor. ( akşamları çalışıyo arkadaşı ve eşimin arabalarını boyuyo)
Dedim hani dışardan sıkılmıştın ev diyordun. Oturduk şimdi evde yine.
Bi meşgale bulman lazım bütün gün sıkılıp bana takıyorsun farkında değilsin senş düşünmekten yoruldum diyor. geçen gün de dışarı dolaşmaya çıktık baya da. Uzağa gttik. Arabadan çıktık on dakka olmadan geri binip ebe getirdi. Hiç havasında değilmiş. Yalnız kafasına göre gezmek hoşuna gidiyormuş. Ben ne yapacağım?

Benim erkek arkadasimda galerisi var ve okdar yogunki sabah 8de cikiyo aksam 11 12yr kadar bu araba isi cok zor cook biktirdi valkahi

Çok basit

İş bulun ? Yada yalnız gezin ama bana sorarsanız iş bulmanız daha doğru. Kocanız çalışsın siz gezin pek hoş görünmüyor. Güzel çalışma saatleri olan rahat bi iş? Size de çok şey katar hem. Mesleğiniz var mıydı bu arada

Malesef yok üni terk. Eşim kendi diyor çalışma diye. Gerek yok diyo aktivite bul ona gt diyo

ooo koca calisma dedi diye calismayacak misiniz diyecegim ama konularinizi hatrliyorum cok cabuk daraliyor vebirseye odaklanamiyorsunuz. ama lise cocugu hallerinden cikip bence bir is guc sahibi olmak onemli. hem af da cikiyor surekli neden okula devam etmiyorsunuz? oyle kurs dikis nakis la olacak sey degil bu. biz isten eve gelince birbirimizi iki saat gordugumuzde seviniyor ve haftasonu evimizde oturalim birbirimize doyalim diye cikmiyoruz bile disari. hem konusacak cok seyimiz oluyor. onun isi ve benim isim degisik cevreler vs. tum gun evde kukumav kusu olup 100 kiloyu zorlayip iki de cocuk yaptiktan sonra bunlari dusuneceginize henuz gec olmamisken dizginleri ele alin bence.

Ee kendi istemiş o zaman ebru kursuna gidin bişey çalmayı öğrenin bir sürü seçenek var.
Tek sorun o da değil iyce delirdi. mesela işte demin bi spor salonuna gttik 16 aylık ( mecburi 16 ay) ücret iki kişi 4500 tl lik mükemmel bi yer vardı havuzlu aktiviteli danslı oyun salonu olan lig tv vs sauna vs herşey olan mükemmel bi salon. zengin yeri belli aslında aylık 150 tl kişi başı normal o kadar gzl bi yere ama yıllık olunca pahalı oluyo ödeme olarak direk. Sıkılır mıyız diye düşündük ama parayı düşünmedi düşündü de daha çok sıkılır mıyız ki dedi. Ona bile parayı boşver şimdi demeye başladı. Banka borcu ile iş yapıyoruz tmm gzl para kazanıyo aylık ama şunu yap ben veririm bunu yap ben veririm sen düşünme filan diyo bu hiç hoşuma gtmiyo. Bir sürü borç var evimiz bile yok zengin gibi yaşıyo resmen artık. Bikaç ay önce böle değildi.

oooo kac bacim kac. en tehlikelisi bu tip. sahin dogan alip satip kazandigi parayla zengin hayati yasamaya kasiyor ve sizi de buna tesvik edip alistirmaya calisiyor. yarin ne olacaginiz belli degil. fabrika iscisi olun ama koca eline bakmayin rica ederim. gerci gunumuzde kizlar(saskinlik verici bir sekilde) evleneyim de calismayayim kocam getirsin ben yiyeyim semireyim derdinde. Allah akil fikir versin.

Vlla ben pek o fikirde değilim ama durum o şuan malesef

Olabilir ama orda da çok sıkılıyorum oto alım satım yeri hep erkekler vs var.

Biz ne yapalım size?

Bence biraz sımarmış ve maddiyat olarak rahata alışmışsınız. Bari bi yardımcı tutun evinize de sabah aksam dedikodu muhabbet yaparsınız canınız da sıkılmaz.

Biz ne yapalım size?

Bence biraz sımarmış ve maddiyat olarak rahata alışmışsınız. Bari bi yardımcı tutun evinize de sabah aksam dedikodu muhabbet yaparsınız canınız da sıkılmaz.
Ben hiç bi zmn şımarık biri olmadım hayatımda. Para harcayıp har vurup harman savurmuyorum. Bazen dolmuş parası bile vermemek için yürüyen insanım. İnsanları tanımadan bu şekilde yorum yapman çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…