- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Malesef yok üni terk. Eşim kendi diyor çalışma diye. Gerek yok diyo aktivite bul ona gt diyoÇok basit
İş bulun ? Yada yalnız gezin ama bana sorarsanız iş bulmanız daha doğru. Kocanız çalışsın siz gezin pek hoş görünmüyor. Güzel çalışma saatleri olan rahat bi iş? Size de çok şey katar hem. Mesleğiniz var mıydı bu arada
Ee kendi istemiş o zaman ebru kursuna gidin bişey çalmayı öğrenin bir sürü seçenek var.Malesef yok üni terk. Eşim kendi diyor çalışma diye. Gerek yok diyo aktivite bul ona gt diyo
Örgüne nasıl gdeceğim şimdi bilemiyorumÜniversiteyi bitirin sizi oldukca oyalar hem de kendinizi daha özgüvenli hissedersiniz?
Malesef yok üni terk. Eşim kendi diyor çalışma diye. Gerek yok diyo aktivite bul ona gt diyo
Örgüne nasıl gdeceğim şimdi bilemiyorum
Tek sorun o da değil iyce delirdi. mesela işte demin bi spor salonuna gttik 16 aylık ( mecburi 16 ay) ücret iki kişi 4500 tl lik mükemmel bi yer vardı havuzlu aktiviteli danslı oyun salonu olan lig tv vs sauna vs herşey olan mükemmel bi salon. zengin yeri belli aslında aylık 150 tl kişi başı normal o kadar gzl bi yere ama yıllık olunca pahalı oluyo ödeme olarak direk. Sıkılır mıyız diye düşündük ama parayı düşünmedi düşündü de daha çok sıkılır mıyız ki dedi. Ona bile parayı boşver şimdi demeye başladı. Banka borcu ile iş yapıyoruz tmm gzl para kazanıyo aylık ama şunu yap ben veririm bunu yap ben veririm sen düşünme filan diyo bu hiç hoşuma gtmiyo. Bir sürü borç var evimiz bile yok zengin gibi yaşıyo resmen artık. Bikaç ay önce böle değildi.Ee kendi istemiş o zaman ebru kursuna gidin bişey çalmayı öğrenin bir sürü seçenek var.
Gidilir aslında ama tekrar sınava hazırlan vs zor işNeden gidemeyesiniz ki? Esiniz zaten evde yok
Tek sorun o da değil iyce delirdi. mesela işte demin bi spor salonuna gttik 16 aylık ( mecburi 16 ay) ücret iki kişi 4500 tl lik mükemmel bi yer vardı havuzlu aktiviteli danslı oyun salonu olan lig tv vs sauna vs herşey olan mükemmel bi salon. zengin yeri belli aslında aylık 150 tl kişi başı normal o kadar gzl bi yere ama yıllık olunca pahalı oluyo ödeme olarak direk. Sıkılır mıyız diye düşündük ama parayı düşünmedi düşündü de daha çok sıkılır mıyız ki dedi. Ona bile parayı boşver şimdi demeye başladı. Banka borcu ile iş yapıyoruz tmm gzl para kazanıyo aylık ama şunu yap ben veririm bunu yap ben veririm sen düşünme filan diyo bu hiç hoşuma gtmiyo. Bir sürü borç var evimiz bile yok zengin gibi yaşıyo resmen artık. Bikaç ay önce böle değildi.
Gidilir aslında ama tekrar sınava hazırlan vs zor iş
Olabilir ama orda da çok sıkılıyorum oto alım satım yeri hep erkekler vs var.Kolay diyen olmadı zaten, ama zor olacak ki siz de oyalanicaksınız.
Madem zora gelemiyosunuz gidin esinizin yanında çalışın olmaz mı?
Vlla ben pek o fikirde değilim ama durum o şuan malesefoooo kac bacim kac. en tehlikelisi bu tip. sahin dogan alip satip kazandigi parayla zengin hayati yasamaya kasiyor ve sizi de buna tesvik edip alistirmaya calisiyor. yarin ne olacaginiz belli degil. fabrika iscisi olun ama koca eline bakmayin rica ederim. gerci gunumuzde kizlar(saskinlik verici bir sekilde) evleneyim de calismayayim kocam getirsin ben yiyeyim semireyim derdinde. Allah akil fikir versin.
Olabilir ama orda da çok sıkılıyorum oto alım satım yeri hep erkekler vs var.
Ben hiç bi zmn şımarık biri olmadım hayatımda. Para harcayıp har vurup harman savurmuyorum. Bazen dolmuş parası bile vermemek için yürüyen insanım. İnsanları tanımadan bu şekilde yorum yapman çok yanlış.Biz ne yapalım size?
Bence biraz sımarmış ve maddiyat olarak rahata alışmışsınız. Bari bi yardımcı tutun evinize de sabah aksam dedikodu muhabbet yaparsınız canınız da sıkılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?