Aynı konumda olsak ben asla nefes aldırmam ve beni ezmesine müsaade etmem iş arkadaşımınsu an isten ayrilamiyorum tek problem o tek benim icinde degil biz ayni yetkiye sahibiz ama ben bilsemde yaptigi isi bisey demiyorum yillarimi verdim bu sektore cocugum oldugu icin kenarda durmak istiyorum ama bunaldim artik ne yapsam olmuyor 4kisi delirdik artik burda
zatZaten hamıleymıs ve 4 ay sonra ızne cıkacak bıraz sabrettın o dondugunde de daha farklı bır baslamgıc yaparsınız.
Ben ust duzey yonetıcıyım bana bu sekilde sikayetle gelen kişileri muhakkak gözleme alıyoruz tabii ki gecerli nedenlerle sikayt edilmişsse sadece ben değil insan kaynakları tarafından da.
dogumdan sonra gelmicek zaten ama burda insan kaynaklari yok zaten bende hep yonetici olarak calistim ama bu kisi ilk defa burda boyle calismis bir yereri kalkmisZaten hamıleymıs ve 4 ay sonra ızne cıkacak bıraz sabrettın o dondugunde de daha farklı bır baslamgıc yaparsınız.
Ben ust duzey yonetıcıyım bana bu sekilde sikayetle gelen kişileri muhakkak gözleme alıyoruz tabii ki gecerli nedenlerle sikayt edilmişsse sadece ben değil insan kaynakları tarafından da.
zat
dogumdan sonra gelmicek zaten ama burda insan kaynaklari yok zaten bende hep yonetici olarak calistim ama bu kisi ilk defa burda boyle calismis bir yereri kalkmis
insan kaynaklari var ama dogum izninde simdi yok yerine bakanda yok o yuzden yok yaniİ.k yok ama kurumsal... nasıl oluyor anlamadım. Dişinizi sıkın 4ay sonra yokmuş ve gelmeyecekmiş.
Nasıl yani bir kişimi ? Neyse konu bu değil. Sabredin,rahat edin sonrasında.insan kaynaklari var ama dogum izninde simdi yok yerine bakanda yok o yuzden yok yani
Bu ne şimdi?yok ya dmuz gibi biseyi yok ne bieyim normal biri degil ugrasamiyorsun iste patronun kardesinin metlesi gibi
evet ne yazikki bir kisi patron cimri ounca oyle oluyor
bunun adı patron şirketi oluyor canım. Kurumsal başka bişey,kime sorsan kurumsal zaten :)evet ne yazikki bir kisi patron cimri ounca oyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?