- Konu Sahibi minnosumbenim
Agzınız yokmu sızın?neden haklarınızı savunmuyorsunuz? Herseye susarsanız bu adamlarda boyle rahat olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet odanın boş olması bir anlam ifade etmez ama,
yeni evli çift (hoş yeni olmasa da degişen bir şey olmaz)
yatak odasında münasebetsiz bir durumla karşılaşmamak için bile düşünmek gerek...
Gelinin çamaşırları olur ne bileyim işte aklımıza gelebilecek her türlü şey...
Babalar ergenlik çagındaki veya yetişkin kızlarının odasına girerken bile kapı çalıp giriyor.
Ben hiç bir şekilde bu durumu mazur görmüyorum.
Aslında zaten önemli olan bizim düşüncemiz degil, konu sahibinin düşüncesi.
Rahatsız oluyor, düşüncesine saygı duyulmasını istiyor, bundan dogal ne olabilir ki?
Bir insanın özgürlüğünün başladıgı yerde, diğerininki biter...
cudana'cım tşk ediyorum sanaaa ayrı düsüncedeyiz seninle bu durumu normal karşılayanlara hala şaşkınım demekki bazı insanlar rahatsız olmuyo böyle durumlarda saygım sonsuz ama ben sevmiyorum böyle seyleri üstelik onlarda biliyo bi keresinde kv deyken sandalye alacaktım salona baktım yok dedim bulamadım sandalye kv de yatak odasından al orda var dedi anne ben sevmem öyle özel yeriniz giremem ben dedim tmm dedii gitti kendi getirdi burda alınmadı belki hoşuna bile gitmiştir benim söylediğim ama aynısını demekki bende görmek istiyorum bu çok mu yani vede seninde oğlun kızın olcak o zamn görcez diyenler var ne alaka yani şimdi bu sadece eşimin aile diye rahatsız olmuyorum ki ben başkası olsa kendi babam keardeşim yine rahatsız olurum hemen konuyu kv kp sevmiyosun a getirenler var beni anlayan anlamış tşk ediyorummmm herkese
bu durumu normal karşılayanların iki gerekçesi var birinci grup kendi babanız ... diye başlayan cümleler kuranlar ki onun cevabı verildi, babam bekarken bile odama girmezdi ki şimdi odamı eşimle paylaşıyorum hiç girmez, ikinci grup siz artık aile oldunuz vs, bu hepten saçma kendimi özne yapayım 27 sene sonra 2.bi aileyle ilişkim olmuş birden can ciğer mi olucak, olunmak zorundamı, ben evde şortla gezerdim babamın yanında hala gezerim ama kv yanında gezmem yani, o benim babam falan değil çünkü
mümkün olsa 5-10 kere falan beğenicem :)))
Evet babam değil, kaynımda kardeşim falan değil Olsa olsa gibi olabilir.
Oda aradaki ilişkinin samimiyetine bağlı.
Kardeşimi sarılır öperim, babama sırnaşırım ama onlara yapmam, çok sevsemde yapamam.
babam hala beni gıdımdan öpen seven bi baba, 50 sene evde otursam hadi kızım evlen demezdi bana yani, nasıl babamla bir tutucam ama dediğim gibi babamda gidip yatak odamda yatmaz yani, bu adamın yaptığı manifesto gibi olmuş bence, mealide şudur: burası benim oğlumun evi, istersem tuvalettede yatarım
bu durumu normal karşılayanların iki gerekçesi var birinci grup kendi babanız ... diye başlayan cümleler kuranlar ki onun cevabı verildi, babam bekarken bile odama girmezdi ki şimdi odamı eşimle paylaşıyorum hiç girmez, ikinci grup siz artık aile oldunuz vs, bu hepten saçma kendimi özne yapayım 27 sene sonra 2.bi aileyle ilişkim olmuş birden can ciğer mi olucak, olunmak zorundamı, ben evde şortla gezerdim babamın yanında hala gezerim ama kv yanında gezmem yani, o benim babam falan değil çünkü
Hayır hayır o iki grubun dışında birde şahsına münhasır olarak ben varımBöyle şeyleri hiç dert etmem, hiç umurumda olmaz çünkü dünyada o kadar çok dert edilecek şey var ki.
(Ama bu da dert edenleri anlamam yada saygı duymam demek değildir)
Minnosumbenim;
Dediğim gibi önemli olan senin düşüncen ve saygı duyulmasını beklemek...
Peki ne yaptınız?
Eşin konuştu mu?
canım biraz abartmışsın olayı.
Ailesinin rahat olması kötü bir şey değil, aksine iyi bir şey. Ailesi diken üstünde gibi olup hiç evine gelmese daha mı iyiydi?
Bak benim abim 10 senelik evli, babam evine bir kez gitmiş değildir ama benim evimde 1 ay kaldığı oldu. Hala da annemle geldiklerinde bana gelmeyi tercih ederler.
Senin yatağında yatması olayına gelince.. Açıkçası ben de bundan rahatsız olurum. Ama yastık yorgan açıp içinde yatmamış ki, adamcağız uzanmış..
Bu gibi şeylere tepki vermeden önce derin bir nefes al ve bu olayın ne kadar önemli olduğunu kendine bir sor.
Yatmış da ne olmuş yani? Boşver, yatsın.
Hayatını böyle küçük şeylerle zedeleme.
şu yorumunuzu hayretle okuyorummm...
Yatmış da ne olmuş oyle mi?
Yatak odası mahremiyettir...
Bunu biliyor muydunuz?
Canım biraz abartmışsın olayı.
Ailesinin rahat olması kötü bir şey değil, aksine iyi bir şey. Ailesi diken üstünde gibi olup hiç evine gelmese daha mı iyiydi?
Bak benim abim 10 senelik evli, babam evine bir kez gitmiş değildir ama benim evimde 1 ay kaldığı oldu. Hala da annemle geldiklerinde bana gelmeyi tercih ederler.
Senin yatağında yatması olayına gelince.. Açıkçası ben de bundan rahatsız olurum. Ama yastık yorgan açıp içinde yatmamış ki, adamcağız uzanmış..
Bu gibi şeylere tepki vermeden önce derin bir nefes al ve bu olayın ne kadar önemli olduğunu kendine bir sor.
YATMIŞ DA NE OLMUŞ yani? Boşver, yatsın.
Hayatını böyle küçük şeylerle zedeleme.
eşinin ailesi evine gelmiş , sana değer verip , ben 4 yıl evli kaldım 1 ker ekimse kapımı acmadı
çamasır kuruttugun odada kılsa namazını ne olucak ki kayınvalıden , isterse korıdorda kılsın ,isterse benım yatak odamda kılsın
boyle eften püften seyleri dert edip de eşinize surat asmayın.
sürekli olan bişi diil idare edin geçin
erkekler böle şeylere dıkkat etmedıklerınden sizin hassas olmanızı da anlayısla karsılamayacaktır.
karar sizin