- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.807
- 598
Aynı mesaja belirli aralıklarla kaç kez daha cevap vereceksiniz?Bişey olmaz
Ne yiyismesi sadece teklif etti bnde kabul etmedim
Peki öyle diyorsanız sorun yokO anlamla vermek denedim hemen farklı yöne çekilmiş içinden bu şekilde kötülük yok bnm
Sen yazdığın için açıklama ihtiyaçi duydum ozmn yazmicaksin nefes alsam suçAynı mesaja belirli aralıklarla kaç kez daha cevap vereceksiniz?
Bu ne terbiyesizlik. Ben asla anlayamadım sizi hanımefendi.Aşkım ben burdayim kaldirmadiysa indiririz
Buram buram borderline kokusu alıyorum.Kız ne ortamı, ne yumuşatması? Banlandın, geri geldin, site yöneticisine bebeğim dedin.Hiç ortan yok senin. Bir aşırı muhafazakar bir tavır sergiliyorsun, sonra bir anda salıveriyorsun. Kaldırmalı indirmeli ofansif şakalar yapıyorsun. Vur dedin mi öldüren cinstensin. Onu anlatmaya çalışıyorum.
Az rahatla, bu kadar kasma dendi de bu kadar da değil. Kız kaldırmayla indirmeyle mevzuya giriş yaptı ayol.Buram buram borderline kokusu alıyorum.
Hanımefendi hasta mısınız ?O anlamla vermek denedim hemen farklı yöne çekilmiş içinden bu şekilde kötülük yok bnm
Neyse iyi niyetli bir arkadaşımız, düzelir inşallah derdi.Az rahatla, bu kadar kasma dendi de bu kadar da değil. Kız kaldırmayla indirmeyle mevzuya giriş yaptı ayol.
Öpüşmekten imtina eden kızın ettiği laflara bak. "Şaka" yapıyormuş güya.Bir de marjinal diye bize derler.
Tşk ederimBu ne terbiyesizlik. Ben asla anlayamadım sizi hanımefendi.
Şaka yaptım herşey yanlış anlasilmisAz rahatla, bu kadar kasma dendi de bu kadar da değil. Kız kaldırmayla indirmeyle mevzuya giriş yaptı ayol.
Öpüşmekten imtina eden kızın ettiği laflara bak. "Şaka" yapıyormuş güya.Bir de marjinal diye bize derler.
Konuşmayın benceArkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz
Size normal bişey yazdım hemen cinsellik algılanmis senin aklın cinsellik te bnceYa trolsünüz ya da cahilsiniz diye düşünüyorum. Hakaret değil kesinlikle bir gözlem bu.
Yazma şekliniz, düşünme şekliniz, saygıdan bahsedip millete cinsel espiriler hakaretlerde bulunmanız, 30 yaşında olmanız. Hiç normal gelmedi bana
Yalnız arkadaş evli cadıda bir kızcesi var ha bilgin olsunSeni bnm ekse yapalım
Ben ağzımın payini aldım istemiyorumYalnız arkadaş evli cadıda bir kızcesi var ha bilgin olsun
Defalarca sanstan sonra küfür etti bide o eksiktiKonuşmayın bence
Teşekkür ederimBu ne terbiyesizlik. Ben asla anlayamadım sizi hanımefendi.
Hiç umursamayın iletişimi kesin benceDefalarca sanstan sonra küfür etti bide o eksikti
Kestim hatta engelledim o benim numarami silmemisHiç umursamayın iletişimi kesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?