Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Size normal bişey yazdım hemen cinsellik algılanmis senin aklın cinsellik te bnce
Çevir kazı yanmasın. Bütün sayfaları okumadım çünkü bütün sayfalarda hep aynı şeyleri geveleyip durmuşsun 30 yaşındasın ama sanki 5 yaşında çocuk gibisin. Saçma sapan hareketler filan. Azıcık olgun ol. Adam görmüş senin nasıl yanar döner olduğunu bi umut belki sevişiriz vs diye düşünmüş belli, bu adam seninle evlenöe niyetinde de değil zaten. Bunu da biliyorsun hala ne yapayım diye gelmiş burda soruyorsun. Birde onu test ettim diyorsun, cinselliğe dem vuran espriler şakalar yapıyorsun. Mune gelse de seni banlasa.

Ben kötüyüm aman sen iyi ol ona neden şans verdim belki mutlu olurum diye olmadi yanar döner biri olsaydım ayda bir arabasına binip isteklerine cvp verirdim beni kotule günahımı al

Arabasına binmeye cok mrkli değilim

İşine bak ben ne yaptığını biliyorum kafanız cinselliğe çalışıyorsa bnnne ypym

Çok akıllısın sen.
Ne desek yanlış anlaşılıyor herkes gelmiş üstüme saldırıyor kendimi doğal olarak savunmam lazım burdan arkadaşlik fln hicbisey beklemiyorum sadece canım yandı içimi dökmek istedim yardımcı oldunuz Allah razı olsun

Beklentisi olur ama sarılma öpme olsa eywallah evlenmeddn birlikte olalım diyo daha 28 yaşında tam olarak sorun şu beraber biyerde oturaniyiruz kimsenin olmadığı yere gitmek istiyor normal mi sence

Oda boğar

Ortada bişey yokken küfür eden.adam yarın birgün başka seylerde yapar uzaklaşmak en iyisi bu defteri kapatmak zorundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…