İdare eder annem yeni ameliyattan çıktı sen nasılsın
Çevir kazı yanmasın. Bütün sayfaları okumadım çünkü bütün sayfalarda hep aynı şeyleri geveleyip durmuşsun 30 yaşındasın ama sanki 5 yaşında çocuk gibisin. Saçma sapan hareketler filan. Azıcık olgun ol. Adam görmüş senin nasıl yanar döner olduğunu bi umut belki sevişiriz vs diye düşünmüş belli, bu adam seninle evlenöe niyetinde de değil zaten. Bunu da biliyorsun hala ne yapayım diye gelmiş burda soruyorsun. Birde onu test ettim diyorsun, cinselliğe dem vuran espriler şakalar yapıyorsun.Size normal bişey yazdım hemen cinsellik algılanmis senin aklın cinsellik te bnce
Ben kötüyüm aman sen iyi ol ona neden şans verdim belki mutlu olurum diye olmadi yanar döner biri olsaydım ayda bir arabasına binip isteklerine cvp verirdim beni kotule günahımı alÇevir kazı yanmasın. Bütün sayfaları okumadım çünkü bütün sayfalarda hep aynı şeyleri geveleyip durmuşsun 30 yaşındasın ama sanki 5 yaşında çocuk gibisin. Saçma sapan hareketler filan. Azıcık olgun ol. Adam görmüş senin nasıl yanar döner olduğunu bi umut belki sevişiriz vs diye düşünmüş belli, bu adam seninle evlenöe niyetinde de değil zaten. Bunu da biliyorsun hala ne yapayım diye gelmiş burda soruyorsun. Birde onu test ettim diyorsun, cinselliğe dem vuran espriler şakalar yapıyorsun.Mune gelse de seni banlasa.
Çevir kazı yanmasın. Bütün sayfaları okumadım çünkü bütün sayfalarda hep aynı şeyleri geveleyip durmuşsun 30 yaşındasın ama sanki 5 yaşında çocuk gibisin. Saçma sapan hareketler filan. Azıcık olgun ol. Adam görmüş senin nasıl yanar döner olduğunu bi umut belki sevişiriz vs diye düşünmüş belli, bu adam seninle evlenöe niyetinde de değil zaten. Bunu da biliyorsun hala ne yapayım diye gelmiş burda soruyorsun. Birde onu test ettim diyorsun, cinselliğe dem vuran espriler şakalar yapıyorsun.Mune gelse de seni banlasa.arabasina binmeye çok mrkli değilim zaten onu denedim
Arabasına binmeye cok mrkli değilimÇevir kazı yanmasın. Bütün sayfaları okumadım çünkü bütün sayfalarda hep aynı şeyleri geveleyip durmuşsun 30 yaşındasın ama sanki 5 yaşında çocuk gibisin. Saçma sapan hareketler filan. Azıcık olgun ol. Adam görmüş senin nasıl yanar döner olduğunu bi umut belki sevişiriz vs diye düşünmüş belli, bu adam seninle evlenöe niyetinde de değil zaten. Bunu da biliyorsun hala ne yapayım diye gelmiş burda soruyorsun. Birde onu test ettim diyorsun, cinselliğe dem vuran espriler şakalar yapıyorsun.Mune gelse de seni banlasa.
Sen var ya çok fenasın.İşine bak ben ne yaptığını biliyorum kafanız cinselliğe çalışıyorsa bnnne ypym
Bn ne yapmışım söylermisinSen var ya çok fenasın.
Çok akıllısın sen.Bn ne yapmışım söylermisin
Ne desek yanlış anlaşılıyor herkes gelmiş üstüme saldırıyor kendimi doğal olarak savunmam lazım burdan arkadaşlik fln hicbisey beklemiyorum sadece canım yandı içimi dökmek istedim yardımcı oldunuz Allah razı olsunÇok akıllısın sen.
Niyetini anladim belki değildir dedimCidden niyetini anlamayıp başlık mı açtınız ya. Ne saf kadınlar var
Senin kadar olmassmdaÇok akıllısın sen.
Beklentisi olur ama sarılma öpme olsa eywallah evlenmeddn birlikte olalım diyo daha 28 yaşında tam olarak sorun şu beraber biyerde oturaniyiruz kimsenin olmadığı yere gitmek istiyor normal mi senceO zaman gitti namısın %10’uGerçekten adama azgın köpek muamelesi yapıyorsunuz. 30’luk bir erkeğin cinsel beklentisi yoksa şüphelenirim ben, anormal olan budur esas. Siz de o kadar mutaassıpsanız o ayarda biriyle olun.
Adamla sevgiliydim kimsenin olmadığı biyerde buluşmak istiyor cafede istemiyorKim kimi sakin yere çağırdı siz cagirmissiniz adamı. Hiç bişey anlamadım.
Evlenmek fln istemiyorum canım yandiSeni bnm ekse yapalım
Oda boğar:) herifi de ona göre seçmek lazım. Fazla hantal tipler bana gelmez. Manyak lazım bana biraz. Geçen bir arkadaş birini gösterdi, yapayım mı diye. Kuzum, ben onu yerim, yazık olur adama dedim. Adamcağızın ağzı var dili yok, konuşmasan yarım saat sessiz oturur.
Senin "eksi" ne yapsın o?
Parkta kız sıkıştıran bir adamdan daha iyisini bulabilir bence ki bulmuş, evli o evli.
[/QUOİnsan sevdiğine sarılmak öpmek ister bunun istediği ilerisi adam gelmiş inşallah dayanirim diyo.azmis resmen.beni görünce adama biseyler oluyor albenimde yok beğeniyor beniYalnız abla cinselliği yanlış biliosun. Öyle verilecek bir şey değildirayıplı şeyler yazıcam kapa gözünü
Sevişmek soğanla salça kavurmak gibidir. Aheste aheste kavrulur, sonra koku ve en sonda yanarsınev kızına ancak böyle anlatılırjxbshdh
Ne guzelSenin "eksi" ne yapsın o?
Parkta kız sıkıştıran bir adamdan daha iyisini bulabilir bence ki bulmuş, evli o evli.
Küfür etmesi normal miKüfürlü şey nedirseni dikerim demiştir en fazla hzbsjzj
Hanfendi adamın niyet belli
Duramam falan diyormuş, vay anasını
Ortada bişey yokken küfür eden.adam yarın birgün başka seylerde yapar uzaklaşmak en iyisi bu defteri kapatmak zorundayimHahahha yapacağı şeyiii söylemişAllah seni ;D sen her halde mahallede herkesten uzak yetiştirilen o narin kızlardansın
Ben ise annelerin bannakla gösterip , kızlarını oynatmadıkları kızçeyim
Bi değişiklik yap asıl ben senin aqu de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?