Aşkım ben burdayim kaldirmadiysa indiririz
Ne cinselligi be erkek olduğunu biliyordum sadece takildim şakadan da anlamiyosunuz
Kaldırmalar indirmeler falan...
Çok ayıp iyi aile kızına hiç yakışıyor mu şu cümleler?
Elin evli barklı adamına bebeğim demeler, sonra ona buna cinsel şakalar yapmalar falan...
Şaka şaka
Kaldırmalar indirmeler falan...
Çok ayıp iyi aile kızına hiç yakışıyor mu şu cümleler?
Elin evli barklı adamına bebeğim demeler, sonra ona buna cinsel şakalar yapmalar falan...
Almayım sagol30 yaşına kadar durulur mu ya, hiç mi bi istek bi libido yok, çatlar insan be.
He hiç tanımadığınız birine "bebeğim" diyebiliyorsunuz. Erkek arkadaşınız dokunmak isteyince sapık diyorsunuz.Ne cinselligi be erkek olduğunu biliyordum sadece takildim şakadan da anlamiyosunuz
Ne alaka ya ortamı yumuşatmak için dedim burda bişey denmezHe hiç tanımadığınız birine "bebeğim" diyebiliyorsunuz. Erkek arkadaşınız dokunmak isteyince sapık diyorsunuz.Müthiş kafalar ya.
Kız ne ortamı, ne yumuşatması? Banlandın, geri geldin, site yöneticisine bebeğim dedin.Ne alaka ya ortamı yumuşatmak için dedim burda bişey denmez
O sapik zatenHe hiç tanımadığınız birine "bebeğim" diyebiliyorsunuz. Erkek arkadaşınız dokunmak isteyince sapık diyorsunuz.Müthiş kafalar ya.
Ne var yani şaka yapayım dedim ciddi ciddi nereye kadarKız ne ortamı, ne yumuşatması? Banlandın, geri geldin, site yöneticisine bebeğim dedin.Hiç ortan yok senin. Bir aşırı muhafazakar bir tavır sergiliyorsun, sonra bir anda salıveriyorsun. Kaldırmalı indirmeli ofansif şakalar yapıyorsun. Vur dedin mi öldüren cinstensin. Onu anlatmaya çalışıyorum.
Peki.O sapik zaten
Ne var yani şaka yapayım dedim ciddi ciddi nereye kadar
Nolur al.Almayım sagol
Amacm su eski sevgilim ya bn bunu beğendim ozamanlar bazı duygular içinde kaldı unutamadım olay bu belki iyi olur diye şans verdim tabiki büyük hayal kırıklığıo noktaya nasıl gelebıldıgınıze hayret edıyorum cok tuhaf
sız yem atıyorsunuz o da dusuyor sonra onu kıskırtıyorsunuz o da kufur edıyor
boyle olsun dıye epey ugrastınız zaten
en bastan baktınız kı ıcınıze sınmeyen bırsey var gorusmezsınız olur bıter
bazen bazı seylerı zorlamamak gerek
amacınız ne anlamadım kı
Bişey olmaz
Ne yiyismesi sadece teklif etti bnde kabul etmedimBen olayı çok anlamadım. 30 yaşında koskoca insanlar park köşelerinde yiyişmiş mi?
Bebeğim kelimesi mi cinsellik mi oluyorYa trolsünüz ya da cahilsiniz diye düşünüyorum. Hakaret değil kesinlikle bir gözlem bu.
Yazma şekliniz, düşünme şekliniz, saygıdan bahsedip millete cinsel espiriler hakaretlerde bulunmanız, 30 yaşında olmanız. Hiç normal gelmedi bana
Vermek almak milli olmak gibi terimleri kullanmanızBebeğim kelimesi mi cinsellik mi oluyor
Defalarca şans verdim seviyorum diye olması bu çocukla çok farkliyize tamam daha ne
bırde bırdahakıne yok denedım yok yem attım falan gerek yok boyle seylere
bız yetıskınler mevcut sorunlarımızı boyle cozmeyız
O anlamla vermek denedim hemen farklı yöne çekilmiş içinden bu şekilde kötülük yok bnmVermek almak milli olmak gibi terimleri kullanmanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?