Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Kaldırmalar indirmeler falan...
Çok ayıp iyi aile kızına hiç yakışıyor mu şu cümleler?
Elin evli barklı adamına bebeğim demeler, sonra ona buna cinsel şakalar yapmalar falan...
Ne cinselligi be erkek olduğunu biliyordum sadece takildim şakadan da anlamiyosunuz

He hiç tanımadığınız birine "bebeğim" diyebiliyorsunuz. Erkek arkadaşınız dokunmak isteyince sapık diyorsunuz. Müthiş kafalar ya.
Ne alaka ya ortamı yumuşatmak için dedim burda bişey denmez

Ne alaka ya ortamı yumuşatmak için dedim burda bişey denmez
Kız ne ortamı, ne yumuşatması? Banlandın, geri geldin, site yöneticisine bebeğim dedin. Hiç ortan yok senin. Bir aşırı muhafazakar bir tavır sergiliyorsun, sonra bir anda salıveriyorsun. Kaldırmalı indirmeli ofansif şakalar yapıyorsun. Vur dedin mi öldüren cinstensin. Onu anlatmaya çalışıyorum.

He hiç tanımadığınız birine "bebeğim" diyebiliyorsunuz. Erkek arkadaşınız dokunmak isteyince sapık diyorsunuz. Müthiş kafalar ya.
O sapik zaten Ne var yani şaka yapayım dedim ciddi ciddi nereye kadar

Ya trolsünüz ya da cahilsiniz diye düşünüyorum. Hakaret değil kesinlikle bir gözlem bu.
Yazma şekliniz, düşünme şekliniz, saygıdan bahsedip millete cinsel espiriler hakaretlerde bulunmanız, 30 yaşında olmanız. Hiç normal gelmedi bana

Amacm su eski sevgilim ya bn bunu beğendim ozamanlar bazı duygular içinde kaldı unutamadım olay bu belki iyi olur diye şans verdim tabiki büyük hayal kırıklığı

Bebeğim kelimesi mi cinsellik mi oluyor

e tamam daha ne
bırde bırdahakıne yok denedım yok yem attım falan gerek yok boyle seylere
bız yetıskınler mevcut sorunlarımızı boyle cozmeyız
Defalarca şans verdim seviyorum diye olması bu çocukla çok farkliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…