Ne yapcam kizlar ben bu kocayla?

Ölüm kalım arasındaysanız eğer çalışan sizmişsiniz zaten, evde evcil hayvan besleyeceğinize koyun kapının önüne gitsin.

Gerçi sizinkine evcil hayvan demek sevgili hayvanlara hakaret.. onlar hiç değilse vefalı ve sadık.. sizinki parazit daha çok
Haklsn.

Ayni durumdaym suan 9 aya giriyrz nasil unuttun yeni biriyle hayat nasil kurdun o kadar nefret ettirdiki yenj bir insan dahi istemiyrm

Nasil unuttun der iken ?
Her aklima geldiginde beni aldattigini kendime hatirlattim. Ayrintili telefon dokumleri, pantolonun kucuk cebinde kullanilmis prezervatif, cuzdaninda kullanilmayan ama kullanilacak olan prezarvatifler, yemek fisleri, fb yazismalari buldum.
Bosandiktan 4 yil sonra iyi bir adam cikti karsima. Evlendim. Mutluyum..
Bu dunyaya yalniz geldik, yalniz ölecegiz.
Yasamak icin ne aileme, ne esime, ne de herhangi birine hic kimseye ihtiyacim yok.
Bosanan ilk kadin degilsin. Son da olmayacak.
Evlilik tek tarafli mucadele ile olmuyor. Sen brni dinle. Kurtul bu asalaktan. Harekete gec.

Mesleki acidan kendini gelistir. Kultur sanat etkinliklerine katil. 2.universite oku. Zihnini mesgul et. Tekrar ediyorum arabeske baglama. Hersey insanlar icin dogum, ölüm, bosanma.

Asalaktan kurtul.

Siz dün başka bir konuda, boşanırsanız kötü yola düşmekten korktuğunuzu söylemiştiniz değil mi?

Adamı siz besliyorsunuz, üstüne şiddet görüp aldatılıyorsunuz. Ama hala "dul insanı erkekler oyuncak gibi kullanır" diyebiliyorsunuz. Kocanız başka bir şey yapıyor sanki.
Bir an önce aklınızı başınıza alırsınız umarım.

Yedirme bacım kendine bunu be kadınla konuşup sen iştesin ekmek parası derdinde. Sonra af diliceğine dayak mı atıo. Yapmayın ya kendinize yapmayın. Ben de boşandım merak etmeyin ölmedim ölünmüyor yani boşanınca. Daha neler ya aldatma, şiddet, üstüne evine bakmıo. Çekmişsin cekeceğini git artık ne halt ederse etsin.

O meslekteki kadınlar da parasız adım atmıo zaten, senin alın teri le kadınla töbe neyse ya. Valla benim parcalayasım geldi

Hem aldatıyor hem şiddet uyguluyor hem de çalışmıyor. Artısı var mı Allah aşkına bu adamın?

Sizde duygusal bağımlılık var, aileniz de olmayınca iyice artmış belli ki. Lütfen uzman yardımı alın ve boşanın.

Evden neden sen gideceksin ki? Adami gonder. Bir cop posetine esyalarini koy gule gule de. Kapinin da gobegini degistir. Savciliga da git dayak yedigin icin sikayette bulun uzaklastirma karari cikar. Bak bakalim bir daha yapabiliyor mu? Ha bir de bosa... kendini besletecek baska bir enayi bulsun.

Sen evini asla terk etme.. Eşin olacak insan görünümlü yaratık gitsin kimin ile mutluysa....

Siz dün başka bir konuda, boşanırsanız kötü yola düşmekten korktuğunuzu söylemiştiniz değil mi?

Adamı siz besliyorsunuz, üstüne şiddet görüp aldatılıyorsunuz. Ama hala "dul insanı erkekler oyuncak gibi kullanır" diyebiliyorsunuz. Kocanız başka bir şey yapıyor sanki.
Bir an önce aklınızı başınıza alırsınız umarım.
Sanki boşanırsa kötü yola düşeceğine inandırmış kendini

Sanki boşanırsa kötü yola düşeceğine inandırmış kendini

Aynen başında erkek olmayan kadını kurtlar kapar diye bir düşüncesi var.
İşi var çalışıyor, 2 kişiye bakıyor. Kendine bakamayacağını neden düşünüyor anlamadım.
Fazla yeşilçam filmi izlemenin etkisi sanırım. Malum, orada başında erkek olmayan kadın gözünü genelevde açıyor. Değişik kafalar.

Sen gece çalışıp kazanacaksın adam da senin gece çalışıp kazandığın parayla hayat kadınlarını arayacak birde üstüne seni dövecek, zaten parayı pulu sen kazanıyormuşsun eşinin seni kaybetmekten korkması lazım boşanırsam nasıl geçinirim demesi lazım sen neden korkuyorsun git darp raporu al evden gönder o kalsın evsiz

Yeni evliyim be guzelim revami bu hayatta bu bana bilmyrm sul insani erkekler ancak oyuncak gibi kullanir diye oturuyrm oturdgm yere

Dul kadınları erkeklerin kullandığı falan yok, sadece sen karakter yoksunu kocandan basiretsizliğin yüzünden boşanamıyorsun diye başarabilenleri yaftalıyorsun.

Kadınlar ne çekiyorsa sizin gibi zihinler yüzünden çekiyor.

Kimsesiz mi büyüdün ? Aile kavramı olmayan bazı kadınlar başında o erkek olmadığında sanki dünyada yalnız kalacak gibi davranıyorlar.

Oysa düşün; Sen çalışıyorsun , evi sen gecindiriyorsun , üstüne hakaret şiddet ve aldatma var.

Emin ol ki o evde yaşadığın hayatın kötüsü gelmez başına.

Emin ol, dik ol kimseye de beddua etme, döner bulur yeniden seni.

Back
X