Ne yapcam kizlar ben bu kocayla?

gece ise gidiyorum esim calismiyor evmize ekmek girsin diye cirpiniyorum gecw esimi arafim birisiyle konusuyordu bana dondu yok dedi telefonda eve gittim sabah aramalar silinmis dekonttan numarayi cikarsim hayat kadini interntte dahi var ben napiyim evimi terketmek istemiyorum kendimi oldurmek istemiyorum ustune gisip dayak yiyip oturdum anca ne yapiyim ben.
Darp raporu alırsınız, konusma belgeleriniz ile boşanma davası açarsınız.

Bazi kadinlar yasadiklarini hakediyor bunu soylemekten hosnut olmasamda cidden bazilariniz hakediyorsunuz seni doven aldatan senin kazandiginla gecinen bir asalagi kopek gibi seviyorum diyen bir insaninda psikolojik sorunlari vardir git tedavi ol simdi boyle diyorum die banada beddua edersin ;) ben seninki gibi bi asalagi bundan yillar once def etdim basimdan ve ikinci esimle gayet mutluyum sanda tavsiye ederim kendini ezdirme bu dunyada senden kiymetli hic kimsw yok

Bazi kadinlar yasadiklarini hakediyor bunu soylemekten hosnut olmasamda cidden bazilariniz hakediyorsunuz seni doven aldatan senin kazandiginla gecinen bir asalagi kopek gibi seviyorum diyen bir insaninda psikolojik sorunlari vardir git tedavi ol simdi boyle diyorum die banada beddua edersin :KK66: ben seninki gibi bi asalagi bundan yillar once def etdim basimdan ve ikinci esimle gayet mutluyum sanda tavsiye ederim kendini ezdirme bu dunyada senden kiymetli hic kimsw yok
Yok sana etmem o herkese begenmedim yazip duruyr insanlari arastirip oyle yargilayin

Dul kadınları erkeklerin kullandığı falan yok, sadece sen karakter yoksunu kocandan basiretsizliğin yüzünden boşanamıyorsun diye başarabilenleri yaftalıyorsun.

Kadınlar ne çekiyorsa sizin gibi zihinler yüzünden çekiyor.
Kendine guvenen bosansin ben kendi adima dedim guvenenide takfir ederm

seni bu adama baglayan nedir?sirtinda bi kambur resmen..hem parani yiyor hem seni aldatiyor..anlamadim bu adama neden muhtacsin?

Dayak yiyip oturdum diyorsunuz
Bize çözüm kalmamışsa, konu neden açılıyor
Ben de inanmadım konuya

Ailesiyle büyümemiş pek çok insan gördüm
Hiçbirisi de aman güzelce dayağımı yiyeyim ama yuvamı yıkmayayım modunda olmadı....

boşanan kaç kadın kötü yola düşmüş bu tarz şeyler sırlar dünyası efenim kalp gözü tarzı programlar da oluyor...

Lütfen dramatize etmeyin siz kendinize yapıyorsunuz ne yapıyorsanız...

bence sizin psikolojiniz normal değil normal bir insan böyle bir karar veremez...

ya dayak yiyeceksiniz ya boşanacaksınız ya da sesinizi çıkarmadan hizmetçi gibi kullanılacaksınız....
Tercih sizin kendi düşen ağlamaz...
Hayatta başarılar

Siz calisin evi gecindirin eve para getir bunun üstüne de esiniz sizi dövsün?
Sizin degeriniz, gururunuz nerde? Kendinize sayginiz olsun.

Haksizsam doner kardesim insanlarin acilaryla begenmedim diye dalga gecmeyin herkes sizin gibi 4 4luk yasamiyor

4×4 lük yaşadığımı nerede beyan etmişim?
Gayet de çalışan, didinen, koşturan bir yurdum kadınıyım.
Ama size göre insan türünden, saygılı ve sevgili bir eşim olması 4×4 yaşamaksa öyle olsun itiraz etmeyeyim madem..

Koca diye yıllarca hanzoları çekip ses çıkarmayıp burada klavyeden üyelere artistlik yapmak bence konununuzdan daha komik zaten. O yüzden bedduanızda haklı olduğunuzu düşünmüyorum.
Zira Allah kaderimizi çabamıza bağlı kılmıştır.

Bir gün bedduanız tutar da eşim insanlıktan vazgeçip davara dönüşürse sizin gibi çekmem hayatımı kazanmaya bakarım.. :KK45:

Back
X