Ne yapicagimi bilmiyorum

Kellebek321

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
163
87
13
32
Selam kızlar benim derdim şu ben doğduğum günden beri hep aynı yerde yaşıyorum suan evliyim ve burdan çok sıkıldım yani hep aynı çevre hep aynı sıkıcı insanlar başka bir şehire taşınmak istiyorum yeni insanlar yeni bir ortamda olmak istiyorum yasadigim yer deniz kenari oldugu için burda herşey çok pahali ic anadoluya gidesim var daha içten toprak kokan insanlarla tanışmak istiyorum ama esimi bi türlü ikna edemiyorum sizce nasıl ikna edebilirim ?? Taktik verin kızlar

Ic Anadolu olunca daha icten,toprak kokan insanlar mi oluyo?
Bu genellemelere de ayri gicigim.
Her yerin iyisi kotusu var,buyuk umutlarla gitmeyin gittiginiz yere. Allah nerde olursak olalim iyilerle karsilastirsin.
Ha ben Ege'min deniz kokan insanlarini cok severim o ayri:)))

Isin sakasi Egede de Ic Anadoluda da yasadim. Seker gibi insanlarla da tanistim sinir de oldum. Genellemeyelim bence :)

Hadi eşinizi ikna ettiniz diyelim gittiginiz yerde mutlu olabilicek misiniz kurulu düzeninizi var sonuçta orda iş imkanı belki bulamayabilirsiniz bi kursa falan yazılsanız hem orda değişik insanlarla tanışabilirsiniz.

siz kendiniz mutlu ve huzurlu bir insansanız heryerde öyle olacaksınız. ama değilseniz, toprak kokuyor diye iç anadoluya veya yağmur kokuyor diye doğu karadenize yerleşilmez. biraz daha geçerli sebepleriniz olsun. bahsettiğiniz değişiklikler kolay şeyler değil ki.

Ic Anadolu olunca daha icten,toprak kokan insanlar mi oluyo?
Bu genellemelere de ayri gicigim.
Her yerin iyisi kotusu var,buyuk umutlarla gitmeyin gittiginiz yere. Allah nerde olursak olalim iyilerle karsilastirsin.
Ha ben Ege'min deniz kokan insanlarini cok severim o ayri:)))

Isin sakasi Egede de Ic Anadoluda da yasadim. Seker gibi insanlarla da tanistim sinir de oldum. Genellemeyelim bence :)
Aslında genelleme yapmadım sadece farkli eski kültürümüze daha yakın kişiler tanımak istedigimi belirttim takdir edersin ki turisttik bölge de daha nadir bulunur birazda herseyin çok pahali olmasindan da şikayetçiyim işte öyle..

Ne zannediyorsun anlamıyorum ki?? Evini başka bir şehre taşıyınca ,o şehirdekiler koşa koşa hoşgeldinize gelip evcilik mi oynayacaklar sizinle .biraz mantık yahu .taşındığınız apartmandaki insanlarla bile aylarca tanışamayabikirsiniz.siz bence bulunduğunuz yerdeki çevrenizi genişletin .Bu kadar maceracı ve hayalperest olmayın derim

Esiniz de oraliysa yaşadığı yerden bi anda farklı yere nasıl taşınsın zorunlu bi durum yokken. Sıkıldıysanız gezilere katılın farklı şeyler yapın. Gideyim de ic anadolu da yaşayayım demek çok muallak bir durum.

Hadi eşinizi ikna ettiniz diyelim gittiginiz yerde mutlu olabilicek misiniz kurulu düzeninizi var sonuçta orda iş imkanı belki bulamayabilirsiniz bi kursa falan yazılsanız hem orda değişik insanlarla tanışabilirsiniz.
O da bu yüzden ikna olmuyor zaten pirince giderken bulgurdan olmak istemiyor ama hayatta risk almaya değmez mi birazda olumlu düşünmek lazım kursa gitmistim bi ara genelde herkes yerliydi pek katkisi olmadi bana

Ne zannediyorsun anlamıyorum ki?? Evini başka bir şehre taşıyınca ,o şehirdekiler koşa koşa hoşgeldinize gelip evcilik mi oynayacaklar sizinle .biraz mantık yahu .taşındığınız apartmandaki insanlarla bile aylarca tanışamayabikirsiniz.siz bence bulunduğunuz yerdeki çevrenizi genişletin .Bu kadar maceracı ve hayalperest olmayın derim
Tabiki bi anda bana kucak acmalarini beklemiyorum ama zamanla birbirimize hem insan olarak hem çevre olarak alışıriz bazı yöredeki insanlar gercekten çok misafirperver oluyorlar

Tabiki bi anda bana kucak acmalarini beklemiyorum ama zamanla birbirimize hem insan olarak hem çevre olarak alışıriz bazı yöredeki insanlar gercekten çok misafirperver oluyorlar
Biz buraya Ne yazsak boş bence .sen kararını vermiş gibi duruyorsun .bence taşın kendin tecrübe et insanlar be kadar misafirperver

Esiniz de oraliysa yaşadığı yerden bi anda farklı yere nasıl taşınsın zorunlu bi durum yokken. Sıkıldıysanız gezilere katılın farklı şeyler yapın. Gideyim de ic anadolu da yaşayayım demek çok muallak bir durum.
Öyle ha diyince olmayacak tabi birlikte araştırıp gorcez her bolgenin mutlaka bi yaşam sartlari az çok bellidir insanlarin daha sicakkanli oldugu iş sartlarin daha kolay oldugu biyere gidesim var o kadar

Aslında genelleme yapmadım sadece farkli eski kültürümüze daha yakın kişiler tanımak istedigimi belirttim takdir edersin ki turisttik bölge de daha nadir bulunur birazda herseyin çok pahali olmasindan da şikayetçiyim işte öyle..

Sen turistik bölgeden İç Anadoluya gidersen, geri topuklaya topuklaya kaçarsın gibi geliyor bana :KK45:

bir anlık buhranla kurulu düzen bozulmaz.gezmeye git.olduğun yerde başka yere taşın.kursa git hobi edin çevren değişsin.İçten toprak kokan insan ne ya :110:Hem deniz kenarında büyüyen birinin İç Anadoluda uzun vadeli yaşayabileceğini düşünmüyorum pek.Orda mutlu olucağın ne malum, kültürü yaşayışı başka olan insanlarla bütünleşeceğin ne malum?

Selam kızlar benim derdim şu ben doğduğum günden beri hep aynı yerde yaşıyorum suan evliyim ve burdan çok sıkıldım yani hep aynı çevre hep aynı sıkıcı insanlar başka bir şehire taşınmak istiyorum yeni insanlar yeni bir ortamda olmak istiyorum yasadigim yer deniz kenari oldugu için burda herşey çok pahali ic anadoluya gidesim var daha içten toprak kokan insanlarla tanışmak istiyorum ama esimi bi türlü ikna edemiyorum sizce nasıl ikna edebilirim ?? Taktik verin kızlar
Canim toprak kokan insan bulacam die duzenmi bozulur onun yerine esinle tatillerde ic anadoluyu gezmeyi dene alsiverislerinide ozman yap yeni arklar edin yeni insanlar gor ortam kur duzenini bozma ben nevsehirliyim izmirde yasiyorum burasi daha pahali dogru bnde butun parami biriktirp eksik listemi aliyorum kuru bakliyattan tuttun kiyafet nevrsm takimina kadr ordan aliyorum ama insanlar orda farkli degil emin olun pislik insan her yerde ayni pisligini yapiyor ve emin olun gittiginzde kendi dogup buyudugunuz yeri ararsinz aliskanlik meslesi

Biz buraya Ne yazsak boş bence .sen kararını vermiş gibi duruyorsun .bence taşın kendin tecrübe et insanlar be kadar misafirperver
Ic anadolu denince aklınıza yulaflı bisküvi reklamlarındaki sarışın buğday tarlaları geliyor sanırım. Ama yanılıyorsunuz.

Ben de deniz kenarında doğdum büyüdüm. Ama burdaki insanlar deniz kokmuyor. Ankaradaki insanların toprak kokmadıgi gibi...
😂 demek istediğim turistik bölge de kendini bisey sananlarin sayisi daha fazla gösterişli bi insanı kasaba tarzı bi yerde yaşadığıni dusunebilir misin çok nadirdir

Back
X