Ne yapicagimi bilmiyorum

Aslında genelleme yapmadım sadece farkli eski kültürümüze daha yakın kişiler tanımak istedigimi belirttim takdir edersin ki turisttik bölge de daha nadir bulunur birazda herseyin çok pahali olmasindan da şikayetçiyim işte öyle..
Bodrumlu musunuz? Kücük,pahali,deniz kiyisi ,turizm yazinca direk aklima geldi:)

Canim toprak kokan insan bulacam die duzenmi bozulur onun yerine esinle tatillerde ic anadoluyu gezmeyi dene alsiverislerinide ozman yap yeni arklar edin yeni insanlar gor ortam kur duzenini bozma ben nevsehirliyim izmirde yasiyorum burasi daha pahali dogru bnde butun parami biriktirp eksik listemi aliyorum kuru bakliyattan tuttun kiyafet nevrsm takimina kadr ordan aliyorum ama insanlar orda farkli degil emin olun pislik insan her yerde ayni pisligini yapiyor ve emin olun gittiginzde kendi dogup buyudugunuz yeri ararsinz aliskanlik meslesi
Aslında bunu da düşünüyorum pişman olur muyum diye ama zaten bildigimiz bi yer diye donmek zor olmaz diye dusunuyorum bi yandan da ole gidip geleyim diyebileceğim bi yer yok malesef

Aslında bunu da düşünüyorum pişman olur muyum diye ama zaten bildigimiz bi yer diye donmek zor olmaz diye dusunuyorum bi yandan da ole gidip geleyim diyebileceğim bi yer yok malesef
Sen tatil isini dusun oyle bi yere gidip olmadi diyip geri donmek kolay degil bak bizde nevsehire tasinmayi dusunuyoruz esmde orali ama biz bile ha diyince cesaret edemiyoruz kolay degil bu isler

Deniz memleketinde yaşayan insan İç Anadolu'da mutlu olamaz. Kendi düzenini kuran insan bir heves uğruna bozmaz. Eşinizi ikna etseniz hadi bu sefer pişman olma olasılığınız çok yüksek. Bütün çevrenizi değiştirmeye değecek bir sebep yok ortada. Ayrıca her yer çok pahalı. Avuç kadar Yozgat'a evler 400 bin 🙄🙄

bir anlık buhranla kurulu düzen bozulmaz.gezmeye git.olduğun yerde başka yere taşın.kursa git hobi edin çevren değişsin.İçten toprak kokan insan ne ya :110:Hem deniz kenarında büyüyen birinin İç Anadoluda uzun vadeli yaşayabileceğini düşünmüyorum pek.Orda mutlu olucağın ne malum, kültürü yaşayışı başka olan insanlarla bütünleşeceğin ne malum?
O da doğru :(

İç anadolulu olarak toprak kokan insanlara katılmasam da ömür boyu aynı yerde yaşamayı sıkıcı buluyorum. Ben de benzer durumdayım ve farklı şehirlerde iş bakıyorum.

Çalışmıyorum neden derseniz akşam 6 da bitecek iş bulamıyorum eşimin işi o saatte bittigi için benim işim de o saatte bitsin istiyor niye sordunuz ki bunu
Çünkü sizin o küçük Anadolu kasabasında tam olarak ne işle meskul olmayı hayal ettiğinizi anlamaya çalışıyorum. Bulunduğunuz yerde otelde,cafede,markette,pazarda calisan insanların memleketlerini sorun ve oralara yerlesmeyin derim. Cunku o kişiler o memleketlerde karınlarını doyurabilseydiler sizin pahalılığı ve samimiyetsizliginden şikayet ettiğiniz yere ailelerini bırakıp gelmezlerdi diye düşünüyorum.

Deniz memleketinde yaşayan insan İç Anadolu'da mutlu olamaz. Kendi düzenini kuran insan bir heves uğruna bozmaz. Eşinizi ikna etseniz hadi bu sefer pişman olma olasılığınız çok yüksek. Bütün çevrenizi değiştirmeye değecek bir sebep yok ortada. Ayrıca her yer çok pahalı. Avuç kadar Yozgat'a evler 400 bin 🙄🙄
Hadi ya 2+1 mi o 400bin olan 😮

eşinizi ikna edebilmek için ona geçerli bir neden sunmanız gerekiyor , aksi takdirde insan neden evini işini , yaşadığı yeri sadece eşinin canı değişiklik istiyor diye değiştirsinki

Çünkü sizin o küçük Anadolu kasabasında tam olarak ne işle meskul olmayı hayal ettiğinizi anlamaya çalışıyorum. Bulunduğunuz yerde otelde,cafede,markette,pazarda calisan insanların memleketlerini sorun ve oralara yerlesmeyin derim. Cunku o kişiler o memleketlerde karınlarını doyurabilseydiler sizin pahalılığı ve samimiyetsizliginden şikayet ettiğiniz yere ailelerini bırakıp gelmezlerdi diye düşünüyorum.
Genelde deniz için geldiklerini söylüyorlar ya aslında sadece denemek istiyorum kendimi buraya ait hissetmiyorum nedense

eşinizi ikna edebilmek için ona geçerli bir neden sunmanız gerekiyor , aksi takdirde insan neden evini işini , yaşadığı yeri sadece eşinin canı değişiklik istiyor diye değiştirsinki
Doğru soyluyorsun zaten eşimi de anlıyorum ama nasıl desem galiba anlatamıyorum:(

Selam kızlar benim derdim şu ben doğduğum günden beri hep aynı yerde yaşıyorum suan evliyim ve burdan çok sıkıldım yani hep aynı çevre hep aynı sıkıcı insanlar başka bir şehire taşınmak istiyorum yeni insanlar yeni bir ortamda olmak istiyorum yasadigim yer deniz kenari oldugu için burda herşey çok pahali ic anadoluya gidesim var daha içten toprak kokan insanlarla tanışmak istiyorum ama esimi bi türlü ikna edemiyorum sizce nasıl ikna edebilirim ?? Taktik verin kızlar
Ne iş yapıyorsunuz?

Gittiğiniz yerlerde kolay iş bulabilecek misini?

Kararınızı iyi düşündünüz mü? Çok mutsuz da olabilirsiniz...

Genelde deniz için geldiklerini söylüyorlar ya aslında sadece denemek istiyorum kendimi buraya ait hissetmiyorum nedense
Ben sizin gibi deniz kenarı ,turistik ve hayatın pahalı olduğu bir yerde yaşıyorum.Burada hizmet sektöründeki kişilerin ranza ve yataktan oluşan kötü koşullu yerlerde yaşadıklarını ,sezon bitince ve daimi bir iş bulamayınca da memleketlerine döndüklerini görüyorum.Bahsettiginiz denize sabahın köründe girebiliyorlar çünkü günün sonunda ayakta durabilecek halleri bile kalmıyor.Eger eşiniz devlet memuruysa kafanizdan geçen yerlerden birisine yerlesebilirsiniz ...ama tekrar geri donebilmeniz yillarinizi alır bunu da göze alın.

Back
X