ne yapıcam ben yardım edin :(

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
kızlar az önce telefonda eski eşimle konuştum eniştemle kavga etmişler yarın ortalık karışıcakmış biz ayrıldığımızda tartışmıştık ablamı kıskanmıştım ondan hepsini enişteme söylicekmiş herşey çıkıcak ortaya diyo ya o ölücek yarın ya da ben ölücem diyo başka bişey söylemiyo uykumda kaçtı uyuyamıyorum şimdi ne olucak şimdi yarın vazgeçiremedim de illa karışıcak ortalık diyo

Son düzenleme:
nasil yani ablanizin sizin ayriliginizla ilgisi ney

ablam ayrılmadı eşinden ben ayrıldım çok büyük bi hata yapıp eski eşimden kısknadım ablamı eniştemle de kavga etmişler herşeyi enişteme söylicekmiş daha bir sürü şey ortalığı karıştırıcakmış bide ya o ölücek ya da ben ölücem yarın diyo ne dediysem vazgeçiremedim onu

eeee ne varki bunda niye kavga cikicakki soylesin enistenize kiskanclik yaptiginizi ne olcakki

ya farklı şekilde anlatırsa ekleyerek üstelik dediğine göre başka şeylerden de ortalık karışıcakmış ya o ölücek ya da ben diyo üstelik eniştemi biz gaza getirmişiz göya biz bişey yapmadık ki bizim bişeyden haberimiz yoktu

madem seni dinlemiyor polise sikayet edecegini soyle hatta polise sikayet et gercektende deki tehdit aliyorum aileme ve bana zarar verecegini soyluyor diyebilirsin

Eski eşiniz neden eniştenizle görüsmüski? Kavga sebepleri neymiş?

Cok korkuyorsanız sabah tekrar arayın, belki dün sinirli haliyle söylemiştir onları.
Öldürmek bukadar kolaymı hem, hele ayrilmis bitmis bir iliski yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…