- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi 88kelebek88
-
edersen et benim kimseden korkum yok der
ablanızı arayıp,durumdan ablanızıda haberdar edin..........
Sız ne yaptınız ona
Eski eşiniz neden eniştenizle görüsmüski? Kavga sebepleri neymiş?
Cok korkuyorsanız sabah tekrar arayın, belki dün sinirli haliyle söylemiştir onları.
Öldürmek bukadar kolaymı hem, hele ayrilmis bitmis bir iliski yüzünden.
Kelebek eskilerden uzaklaşıp kendine yeni bir hayat kurmayı denesen daha iyi olmaz mı? Eşinle ayrılmışın neden görüşüp yüz göz oluyorsun daha da... Enişten görüşüyor sen görüşüyorsunBir söz vardır;havlayan köpek ısırmaz...
Bence sorununuzu daha net anlatsanız size yardımcı olcak olan daha çok çıkacaktır, ablanızı kıskanmaktan daha önemli sorunlar sanırım sanıyorum. sizden ve eşinizden kaynaklanan bir problem yoksa ablanız kapanmış bir konuyu neden bu kadar büyütüp tekrar açsın.. Bence bir insanın canı yanmadığı sürece ortalığı bu denli karıştırmaz.
Siz konuyu bu kadar kısa anlatınca suçlu sizmişsiniz gibi oluyor
arkadaşında dediği gibi sanki sizde baya bir hata var gibi geldi yoksa durduk yerde eski kocan birde neden kalkıpta enişteni arıyor neden bu denli sinirleniyor ve neden öldürecem diyor o kadar kolay değil adam öldürmek ama ortalık karışacak dediğine göre konuşacak bildiği bir çok şey var sanki onları söyleyecek artık sonucu seni ne kadar etkileyecek onu bilemiyorum...
ablanızı arayıp,durumdan ablanızıda haberdar edin..........
bencede katılıyorum.ablanıza haber verin.gerekirse eniştenizlede konuşun.enişte delirmiş ne dediğini bilmiyor.beni saçma sapan şeylerle korkutmaya çalışıyor.sizin yuvanızada çomak sokmak istiyor.ona uyma diyin eniştenize.ablanızlada konuşun.ve birdaha eski eşinizle muhatap olmayın.gerekirse polise suç suyurusunda bulunun.tehdit aldığınızı söyleyin.eniştenizde sinirli biriyse bu sıcaklarda kendine hakim olamaz falan olmadık bi olayla karşılaşmayın.ortalık karışmasın
konuyu çok kısa yazmışsınız okuyunca insanın aklına bn tane soru geliyor
anlamak zor yani ablanızı o an kıskanmış olmanız manasız belki ama affedilmicek bişey değil
bence başka problemlerde var aranızda anlatırsanız yardımcı olabiliriz ancak
hem eşinizle ayrıldınız madem hiç görüşmeyinki kafanız rahat olsun
eminim dün geceki şeyleri sadece sizi rahatsız etmek için demiştir zaten
ay pes ablanızdan mı kıskandınız ne fesat ınsanlar var yaaa
Daha önceki konularında da eski eşin kendini vuracağını söylemişti ama birşey yapmadı yani sanmıyorum şimdide bunu yapsınbaşka bir arkadaşın dediği gibi havlayan köpek ısırmaz yani yapacak adam niye haber versin... ayrıca unutmak istiyorum yeni bir hayat kurmak istiyorum mutlu olmak istiyorum diye sürekli konu açıyorsunuz neden hala o adamla konuşup muhattap oluyorsunuz ayrıca eski eşinizi ablanızdan kıskanmanız da çok ayıp çirkin bir davranış pişman olacağınız şeyler yapmayın sonra önünüze çıkıp canı acıyan siz oluyorsunuz...
koca dunyanın en onemlı seyı demı senın kocan dunyanın en önemlı erkegı ablan bıle goz koymus baksana.o olmazsa baskasınıda bulamazsın naparsın mazallah tek basına
ben kıskançlık yapıp kavga çıkarttım eniştemle de kavga etmişler birbirlerine girmişler bu yüzden ben yaptıklarınızı haketmiyorum diyo
haklısın bitmiş bi ilişki için bu kadar uzatmaya gerek yok eniştemle kavga sebepleri eski eşimin hayatında biri varmış ciddi düşünüyolarmış sürekli dükkana kızı götürüyomuş bide eniştem sen onla beraberken onla da görüşüyodun dimi diye kavga çıkmış söylediğine göre
onda 3 tane kredi kartım var onları almak için uğraşıyorum bu yüzden konuştum kendisiyle
ortalığı karıştıran ablam değil eski eşim evet ben hatalıyım ablamı kıskanmamam lazımdı pişman oldum
eniştemi aramadı benim bi suçum yok kavga ettilerse ben mi kavga edin dedim onlara kendi kendilerine kavga etmişler benim bile çok sonradan haberim oldu
evet ablama söyledim bugün söylediklerini
tek sorun ablamı eşimden kıskanıp kavga çıkartmam ablam bu yüzden konuşmuyo benmle başka bi sebebi yok
hata yaptım kıskandım sen bana fesat filan diyemezsin demek ki sen fesatsın ki benide öyle sanıyosun
evet haklısın bişey yapmamıştı bende zaten normalde konuşmuyorum onunla kredi kartlarımı istemek için aradım kendisini konu farklı yönlere geldi
ne diyosun sen ya yazdıklarına dikkat et tuhaf tuhaf konuşma
Burada tuhaf konuşan biri varsa bence sensin.Kocanı ablandan kıskanıyorsun sonra kavga ediyorsunuz ve bu çok 'önemli' sebepten boşanıyorsunuz.Sonra enişten gidiyo eski eşinle kavga ediyor bla bla blaa.Valla yazdıklarınıza bakın bakalım tuhaf konuşan kim.
senin gibi dengesizler olduğu sürece hiçbir evlilik yolunda gitmez,kendi yuvanı bozduğun gibi sanırım sıra ablanınkine geldi
harbiden senin kafanda sorun var bilip bilmeden konuşma sana burda açıklama yapmıcam ben sana açıklama yapmaya gerek yok ben daha mantıklı akıllı insanlara yorum yaparım
ne diyosun sen ya ben burda ablamın evliliğini nasıl bozarım diye konu mu açtım kafanda planlayıp buraya gelip yazıyosun mantıksız yorum yapıcak olanlar yazmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?