Neden gitmiyormuş peki.
Belki bu tahlili verme fikrine alışması gerekiyordur.
Çok da kolay olmasa gerek.
eşiniz çıkacak sonuçtan kendisinde problem olması konusunda sıkıntı yaşıyor,duymak görmek bilmek istemiyr olabilir.biz bayanlar erkeklere göre bu tarz durumları daha çabuk kabullenip çözümlere daha çabuk ulaşmak isteriz ama erkeklerin kabullenmesi biraz zaman alıyor.kendinizi sıkıp üzmeyin,aşırı stresle beklemekte hamile kalmayı geciktiriyor.inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalır ve sıkıntılardan kurtulursunuz.en iyisi randevuyu alıp emri vaki yapın..
Esiniz sorunun kendinde olmasi korkusunu yasiyor olabilir.
Sizinde ne kadar cok cocuk istediginizi gördükce " ya sorun bende cikarsa " düsüncesi onu tahlile gitmekten alikoyuyordur ki sizde " doktor bana sorun gözükmüyor" deyince bu korkusu katlanmistir.
Sorun kimde olursa olsun, tedavi olunulabilicegini yönünde telkinde bulunun, sakin yaklasin.
çocuk yapma kararınız tek taraflı mı?
eşinizde istiyor mu çocuk?
kendinde problem çıkmasından korkuyor olabilir.
birde bu tahlili yaptırmak sıkıntı yaratıyor erkeklerde bence...benım sevgilimden de istemişlerdi o da kaçtı gitmedi...
bende bunu sordum kendime kaç defa acaba istemiyomu diye. sonra uzun uzun konuşmalar yaptık gerçekten istemiyosa bekleyebiliriz diye ama aksine çok istediğini söyledi bilmiyorum bi şekilde çözüm bulmamız lazım
eşin tutarsız konuşuyormuş ama bi gitcem bi gitmiycem...
yani seni üzmemek içinde istiyorum diyor olabilir mi acaba...
ağlama canım sen eşini ne yap ne et ikna et... kendinde bir kusur olacak diye korkuyor, cesaret verici cümleelr kurmaya çalış
Arkadaşlar şuanda sinirimden ağlıyorum yazıp açılmazsam patlıcam
Az önce eşimle kavga ettik. sorunda şu. biz 2yıldır evliyiz ve deli gibi çocuk istiyorum o doktor bu doktor geziyorum yetmiyo soğan kürü incir kürü bitkisel herşeyi deniyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum. doktorum bi sorun gözükmediğini eşimin gelip sperm tahlili vermesi gerektiğini söyledi ona göre bana tedavi uygulacağını falan ne yaptımsa eşim gitmiyo deliricem ben bu kadar çabalarken onun sürekli tamam gideriz yarın öbürgün bidaki ay demesinden çok sıkıldım ne kadar üzüyo beni ya. ne kadar üzüldüğümü söyleyincede tamam diyo üzülme valla gitcem tamam diyorum inanıyorum sonra yine aynı yere dönüyoruz sinirden ne yazdım nasıl yazdım bilmiyorum ya eşimi seviyorum ama bu huyu beni deli ediyo napcam ben :100:
korkacak ne var ki sanki mastürbasyon yaparak sperm verecek o sonuca göre gelişecek herşey.eğer senden gizlediği bir durumu varda açığa çıkmasından korkuyorsa o ayrı.ayrıca onların verdiği tek bir örnek ne ki.kadınlar kaç kez muayene oluyor ne acılar çekiyor bir bilse böyle düşünmez herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?