kızlar beni önceki konularımdan biliosunuz boşanma davam sorunlarım falan hepsi bitti atlattım çok şükür okuluma devam ediyorum ve hayatımda biri var çok mutluyum çok aşığım çok seviyorum ama tek sorunum onun benim eşimden ayrılmış olduğumu bilmemesi başta onunla tanışırken ölesine bi tanışım dedim nasılsa sürmez dedim ama nerden bilbilrdim ki o benim dünyam olucak ailesi kapalı bi aile ve sanmıyorum böle bişiyi kabul etceklerini en başta ben kendimi ona karşı öle suçlu hissediyorum ki sölemek anlatmak istiyorum ona ama onu kaybetmekten çok korkuyorum çok çok aşığım aklımdan biran bile çıkmıo dünya onun etrafında dönüo hiçbir problemimiz yok herşey çok güzel askerde şuan benimle ilgili evlilik hayalleri var kızlar akıl verin bana yardım edin ben napıcam
çocuğun da vardı sanırım, bunu nasıl gizleyebildin bilmiyorum...
yalanla bir yere varılmaz. söylemesen de bir gün öğrenecek, bence o öğrenmeden sen anlat, belki de bu durumu kabul edecektir.
ben olsam bana böyle bir konuda yalan söyleyen birini kabul etmezdim sanırım.
bence acilen söylemelisin evlilik planlarınız varsa, zaten seni gerçekten seviyosa boşanmış olmanı çok önemsemez
ama çocuğun var mı yok mu onu anlayamadım, çocuk çok çok önemli bir etken vazgeçerse bu sebebten geçebilir
ama bu da onun seçeneklerinden biri, vazgeçsede geçmesede hakkı, çünkü yeni öğreniyor
hakkınızda hayırlısı olsun
nisan ayında boşanmışsın, okula başlaman da eylül desek en fazla 3 aydır birbirinizi tanıyorsunuz o halde.
ne kadar zamandır berabersiniz bilmiyorum ama şu an çok zaman geçmemişken söylemen belki senin açından olumlu olabilir.
sölemek sorun deil kızlar bende mennun deilim yalan sölemekten benim sorunum o öğrenirse herkes öğrenicek ki üniversite ortamı ben bilinsin istemiyorum sizde biliosunuz türkiye gibi bi yerde boşanmış kadınlara ne gözlerle bakıldığını anlayın beni lütfen
canım rica edersin, bu kadar sevdiğine göre karaktersiz bi adam değildir, ayrılsanızda ayrılmasanızda söyleme dersen, yine de söyler mi
sölemek sorun deil kızlar bende mennun deilim yalan sölemekten benim sorunum o öğrenirse herkes öğrenicek ki üniversite ortamı ben bilinsin istemiyorum sizde biliosunuz türkiye gibi bi yerde boşanmış kadınlara ne gözlerle bakıldığını anlayın beni lütfen
kesinlikle saklanmaması gerekn bir durum ve zaman aleyhinize işliyor.
aradan aylar geçtikten sonra söylerseniz bunca aydır neden söylemedin der, siz bence uygun bir zamanda-izne falan geldiğinde bence telefonda olmaz onda da aser psikolojisi vardır şimdi- yüzyüze anlatmalısınız.
nihayetinde erkek arkadaşınız, sizi kötüleyip dedikodunuzu yapacak değil ya her yerde. hem siz de anlatırken 'saklıyorum okuldakilerden, sana da o yüzden başlarda diyemedim, lütfen kimse bilsin istemiyorum' diyebilirsiniz.
ayrıca üniversite öğrencisisiniz bu boşanmaış kadına kötü bakarlar fikrinizi sürdürmenize anlam veremedim. asıl başanmış kadınlar başları dik varolurlarsa toplumda,iyileşme o kadar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?