ne yapıcam ben

sevmekten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
376
6
68
Gaziantep
kızlar beni önceki konularımdan biliosunuz boşanma davam sorunlarım falan hepsi bitti atlattım çok şükür okuluma devam ediyorum ve hayatımda biri var çok mutluyum çok aşığım çok seviyorum ama tek sorunum onun benim eşimden ayrılmış olduğumu bilmemesi başta onunla tanışırken ölesine bi tanışım dedim nasılsa sürmez dedim ama nerden bilbilrdim ki o benim dünyam olucak ailesi kapalı bi aile ve sanmıyorum böle bişiyi kabul etceklerini en başta ben kendimi ona karşı öle suçlu hissediyorum ki sölemek anlatmak istiyorum ona ama onu kaybetmekten çok korkuyorum çok çok aşığım aklımdan biran bile çıkmıo dünya onun etrafında dönüo hiçbir problemimiz yok herşey çok güzel askerde şuan benimle ilgili evlilik hayalleri var kızlar akıl verin bana yardım edin ben napıcam

Hatayı en başında yapmışsın aranızda henüz bişey yokken söylemeliydin neyse olmuş olan..hayatında bazı şeyleri görmüş yaşamışsın hayat tecrüben var ve tamamen 'aşkın' yetmediğini anlamışsındır diye düşünüyorum..dürüst olmak, saygı,huzur vs vs bunlar aşktanda daha önemli ilişkilerde. açıkça söyle kabul ederse eder etmezse yoluna bakarsın .

çocuğun da vardı sanırım, bunu nasıl gizleyebildin bilmiyorum...
yalanla bir yere varılmaz. söylemesen de bir gün öğrenecek, bence o öğrenmeden sen anlat, belki de bu durumu kabul edecektir.

ben olsam bana böyle bir konuda yalan söyleyen birini kabul etmezdim sanırım.

bilmediğiniz şeyler var kızlar ben üniversite okuyorum arkadaşımın kuzeni ve ben okulda hiçkimseye özelimi anlatmak istemedim sırf kuzeniyle aynı sınıftayız die o duyarsa kuzenide duyacak kuzeni duyarsa okuldakilerde öğrenicek die sölemedim yoksa en başta sölemeyi bende isterdim utanılıcak bi durumum yok çok şükür ama dedim ya ben bu kadar bağlanıcağımı hiç düşünmedim

valla neresinden döneren kar bi halin var....
anlatmaktan başkada şansın yok ne yazıkki....
bi güzelce otur konuş bakalım belki korktuğun gibi olmaz...
allah yardım etsin..
inşallah anlayışlı davranır..

Sizin ki nedir ki yahu benim bir tanıdığım çocuğu vardı , boşandı eşinden yeniden düğünle dernekle evlendi. Tabi ne çocuktan nede önceki evlilikten haberi vardı erkek tarafının .Düğün dernek oldu ama kimse çıtını çıkarmadı.Çocuk annesinin kız kardeşi gibi gösterildi hala da öyle.
Aynı şekil de yine bir tanıdığım evlendi onun da sadece eşi biliyordu evlenip boşandığını.Yahu çocuk olmadıktan sonra kız oğlan kız gibisin değişen ne var anlamadım ki.....

bence acilen söylemelisin evlilik planlarınız varsa, zaten seni gerçekten seviyosa boşanmış olmanı çok önemsemez

ama çocuğun var mı yok mu onu anlayamadım, çocuk çok çok önemli bir etken vazgeçerse bu sebebten geçebilir

ama bu da onun seçeneklerinden biri, vazgeçsede geçmesede hakkı, çünkü yeni öğreniyor

hakkınızda hayırlısı olsun

Evlilik hayalleri kuracak kadar ilerlemiş bir ilişkide boşanmış olduğunuzu değil ama anne olduğunuzu gizlemeniz bence affedilemez bir durum. Bunu söylemekte ne kadar gecikirseniz alacağınız tepki de o derece büyük olacaktır. Bebeğinizi sorun etmeyecek bir adam olsa bile bu durum güvensizlik yaratacağı için sorun edebilir.

evet cnm bir çocuğum var

nisan ayında boşanmışsın, okula başlaman da eylül desek en fazla 3 aydır birbirinizi tanıyorsunuz o halde.

ne kadar zamandır berabersiniz bilmiyorum ama şu an çok zaman geçmemişken söylemen belki senin açından olumlu olabilir.

sölemek sorun deil kızlar bende mennun deilim yalan sölemekten benim sorunum o öğrenirse herkes öğrenicek ki üniversite ortamı ben bilinsin istemiyorum sizde biliosunuz türkiye gibi bi yerde boşanmış kadınlara ne gözlerle bakıldığını anlayın beni lütfen

ilişkiniz ilerlemeye devam ediyor ve sen söylemedikçe daha suçlu konumuna düşeceksin, bu pozisyona düşmemek için, sonuç ne olursa olsun bunları kabullenip, ayrılma ihtimalinide kabullenip, söyle bence

canım rica edersin, bu kadar sevdiğine göre karaktersiz bi adam değildir, ayrılsanızda ayrılmasanızda söyleme dersen, yine de söyler mi

canım rica edersin, bu kadar sevdiğine göre karaktersiz bi adam değildir, ayrılsanızda ayrılmasanızda söyleme dersen, yine de söyler mi

öyle mükemmel biriki 21 yaşındayım böle birine denk gelmedim daha karakteri ölesine sağlam ki onu kaybetmekten çok çok korkuyorum keşke zamanı geri çevirebilsem onunla hiç tanışmamış olsaydım ona ölesine bağlandım ki kızlar dünyam benim o

kesinlikle saklanmaması gerekn bir durum ve zaman aleyhinize işliyor.

aradan aylar geçtikten sonra söylerseniz bunca aydır neden söylemedin der, siz bence uygun bir zamanda-izne falan geldiğinde bence telefonda olmaz onda da aser psikolojisi vardır şimdi- yüzyüze anlatmalısınız.

nihayetinde erkek arkadaşınız, sizi kötüleyip dedikodunuzu yapacak değil ya her yerde. hem siz de anlatırken 'saklıyorum okuldakilerden, sana da o yüzden başlarda diyemedim, lütfen kimse bilsin istemiyorum' diyebilirsiniz.

ayrıca üniversite öğrencisisiniz bu boşanmaış kadına kötü bakarlar fikrinizi sürdürmenize anlam veremedim. asıl başanmış kadınlar başları dik varolurlarsa toplumda,iyileşme o kadar olur.

ayrıca henüz cok yeni boşanmışsın minicik bi evladın var cok acele etmiyor musun birisine deli divane aşık olup bağlanmak evlilik hayalleri kurmak için

eşimle daha yeni yeni elektriklenmemiz varken arkadaşlarım onla olmamam için ama o evlenmiş dediler. evlenmiş değildi biliodum ama yinede başımdan bi kaynar su döküldü. sebep ise evlenmiş ayrılmış biri olması değil, böyle bişiyi bana söylememesi.

yine bi tanıdığımda düğün haftası vazgeçti. çünkü evleneceği kişi gene saklamıştı böle bişiyi. yani en başından söylense kabul edilebilir bişi sonuçta. ama saklamak. bu başka bişi oluyor artık.

en mantıklısı bu galiba izine gelince herşeyi anlatmak haklısınız bende öle düşünüyorum dik durmayı başarımı tabiki gurur verici ben sadece ailemin tembihlediği şeyi yapıyorum bide üniversite okuyan arkadaşlarım bana sölemememi söledi yoksa ben desrhaneyede gittim herkes biliodu hocalarım bile

Sanırım askerde
Şuan söylemek için tam vakti
Orda düşünmek için çok vakti olacak

Güzelce açıklama yap msj yada mektupla

Olmazsada olmaz zaten bence boşlukta olduğun için çok bağlanmışşın yada öyle sanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…