- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
en mantıklısı bu galiba izine gelince herşeyi anlatmak haklısınız bende öle düşünüyorum dik durmayı başarımı tabiki gurur verici ben sadece ailemin tembihlediği şeyi yapıyorum bide üniversite okuyan arkadaşlarım bana sölemememi söledi yoksa ben desrhaneyede gittim herkes biliodu hocalarım bile
evet cnm bir çocuğum var
Sizin ki nedir ki yahu benim bir tanıdığım çocuğu vardı , boşandı eşinden yeniden düğünle dernekle evlendi. Tabi ne çocuktan nede önceki evlilikten haberi vardı erkek tarafının .Düğün dernek oldu ama kimse çıtını çıkarmadı.Çocuk annesinin kız kardeşi gibi gösterildi hala da öyle.
Aynı şekil de yine bir tanıdığım evlendi onun da sadece eşi biliyordu evlenip boşandığını.Yahu çocuk olmadıktan sonra kız oğlan kız gibisin değişen ne var anlamadım ki.....
"Yahu çocuk olmadıktan sonra kız oğlan kız gibisin değişen ne var anlamadım ki....." demişsiniz de... Bunu şakayla yazdınız değil mi? O bahsettiğiniz tanıdığım dediğiniz insanlar var ya, işte ben öyle insanlardan korkarım arkadaş. Allah karşılaştırmasın. Dürüst, ahlaklı, ilkeli olamadıktan sonra niye yaşıyoruz ki? O çocuğun yerinde olmayı da hiç istemezdim. Annesine abla demek zorunda. Hey yarabbim.
Konu sahibi arkadaşıma tek tavsiyem de dürüst olması. Karşındaki adam senin için "aşkın" ama onun hayattaki en büyük sıfatı bu değil. En büyük sıfatı "insan" olmak. Ve bence dürüstlüğü hak ediyor, her insan gibi. Belki seni çocuğunla, geçmişinle kabullenir veya belki kabullenmez. Ama bu seçimi onun yerine sen yapamazsın. Şimdi söylemezsen zaten ilerde ortaya çıkar. Söylemediğin zaman sadece kendine ve sevgiline değil, çocuğuna da kötülük yapmış olacaksın. Hem zaten hatalar yapıp kötü bir evlilik atlatmışsın. Şimdi yine hayatının merkezine bir erkeği koyuyorsun. Bu acele niye?
o kişiye doğruyu söylemenin de öncesinde bence ilişkiye başlamakta hatalısın.bekleseydin keşke önce bir boşansaydın.önceki konularını bilmiyorum ama belliki sıkıntı yaşamışsın.biraz temkinli olmalısın bence.çocuğun da varmış.boşanmayı bekleseydin keşke.ailen biliyor mu bilmiyorum ama bilseler heralde onlar da memnun olmazlar.inşallah mutlu olursun ve yaşadığın sıkıntıları unutursun.en azından boşandığını ve çocuğun olduğunu söyle inşallah mahkemen de bir an önce sonuçlanır.
sölemek sorun deil kızlar bende mennun deilim yalan sölemekten benim sorunum o öğrenirse herkes öğrenicek ki üniversite ortamı ben bilinsin istemiyorum sizde biliosunuz türkiye gibi bi yerde boşanmış kadınlara ne gözlerle bakıldığını anlayın beni lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?